Toinen röhmöfanttisota

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
WikiCorp.GIF Tämä hömppäartikkeli ei ole yhteensopiva Hömppäpedian kaanonin kanssa.
Tämä artikkeli ei synkkaa muiden kaltaistensa kanssa. Saata se oikeaan tilaan. Tarkempaa erittelyä voit yrittää etsiä keskustelusivulta.


Toinen Röhmöfanttisota
Röhmöfantti.png
Da Vincin näkemys Röhmöfanteista. Maalaus luotu ikivanhanhalla Microsoft Paintilla.
Paikka: Linnunrata
Kesto: 2039 - 2045
Osapuolet
Allianssi Tron-liittouma
  • Nokia (joht. Mel Gibson)
  • Ceregonismi (joht. Itcud ja K-Lähde)
  • Illuminati (joht. The Leader)
  • Tulos
    {{{tulos1}}}{{{tulos2}}}
    Seuraukset
    Pahimmat kaikista

    Toinen Röhmöfanttisota alkoi kaksikymmentä vuotta Psi-Sodan loppumisen jälkeen ja paradoksaalisesti loppui vuotta ennen Psi-Sodan loppumista. Sodan nimeksi aiottiin alunperin antaa Kolmas Universumin Sota, mutta kun tästä asiasta oltiin päättämässä, nousi vihainen Hjassan kammiostaan Alue 52:ssa ja heristettyään nyrkkiään päättäjille, uhkasi hän vetää heitä nassuun. Hjassanin mielestä jokainen hömppäsota Toisen Universumin sodan jälkeen on ollut pettymys ja täynnä nössöilyä. Hjassania ärsyttää näissä hömppäsodissa myös se, ettei häntä tai Universum Majoraa otettu mukaan. Eniten Hjassania ärsyttää se, ettei häntä voi ärsyttää koska on jo kuollut ennen tämän sodan alkua.

    Alkutilanne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    GigaCorp coat of arms.gif GigaCorp[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Alkutilanne on lähes identtinen psi-sodan lopputilanteen kanssa. GigaCorp oli joutunut toiseen ulottuvuuteen (nk. X-ulottuvuuteen, koska X kuulostaa siistiltä), jossa se oli viimein alkanut korjata jatkuvien sotiensa vaurioita. Eternius IV rakensi GigaCorpia varmoin liikkein ja suunnitteli, että lähiaikoina GigaCorp voisi palata voimistuneena takaisin alkuperäiseen ulottuuteensa.

    Ceregonismi.PNG Ceregonismi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Kun Psi-sodan päättyessä K-Lähde, Eternius IV ilkeä kaksoisveli, joutui pakenemaan Plutoon, hän kohtasi siellä sinne jo aiemmin paenneen Itcudin, joka oli juuri sijoittunut toiseksi Maailman rumin selkäänpuukottaja -äänestyksessä. He odottelivat siellä yhdessä viisi vuotta pelastusta ilman ruokaa ja lopulta nälänhädän kahden vuoden kuluttua kasvettua liian suureksi, he alkoivat leikitellä ajatuksella uskonnon perustamisesta. Kun toiset kaksi vuotta oli kulunut, he olivat jo lyöneet lukkoon nimen ceregonismi ja luoneet sen kantavan voiman, elämänfilosofian avaruudenmuukalaisvastaisuudesta. He pelastuivat avaruudesta lopulta tempulla, josta kukaan ei tiedä mitään, tai jos tietäisi, siinä ei olisi mitään järkeä.

    Maahan päästyään K-Lähde ja Itcud tekivät uskonnostaan virallisen ja muuttivat uusille uskonnoille otollisimpaan kasvupaikkaan: Hollywoodiin. Uskontoon liittyivät ensimmäisinä julkkikset Brad Pitt, Angelina Jolie ja David Beckham, jotka vetivät kiinnostunutta väkeä tähän uuteen muotiuskontoon. Skientologia, Hollywoodin entinen muotiuskonto, menetti suosiotaan jatkuvasti sitä mukaa kun oli trendikkäämpää olla muukalaisvihaaja, ennemmin kuin niiden tukija. Ceregonismi odotetusti rikastui tällä ja alkoi suunnitella julkkisarmeijansa käyttämistä (jotka K-Lähde mentaalivoimillaan oli hypnotisoinut) avaruuden muukalaisten tuhoamiseen. Tämä tarkoitti luonnollisesti gigacorpilaisia ja röhmöfantteja.

    Rohmofantti logo.png Röhmöfantit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Psi-Sodan päätyttyä Röhmöfantit heräsivät suunnitellusti hyperunestaan Neptunuksessa. Kuultuaan sodan kulusta ja ajateltuaan sitä hetken superaivoillaan he tulivat siihen tulokseen, että nyt Verstas olisi heidän armoillaan. He palkkasivatkin lukuisia maan etsivätoimistoja jahtaamaan Verstaan Suurmestaria, jonka tulisi suunnitelmien mukaan kuolla. Röhmöfantteja suututti edelleenkin Röhmögeddonin taistelu, joka ensimmäisen Röhmöfanttisodan lopussa oli osoittanut Suurmestarin kaksinaamaisuuden liittolaisiaan kohtaan. Röhmöfantit halusivat vangita suurmestarin, viedä hänet Neptunukseen ja sitten läiskiä häntä märällä pyyhkeellä ikuisuuden. Kaksikymmentä vuotta kestäneet suurmestarin etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

    Verstas logo.PNG Verstas[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Verstas oli heikentynyt psi-sodan jälkeen. Sillä ei enää ollut klooniarmeijaansa, joka oli imeytynyt Mustaan aukkoon K-Tähden tuhoutuessa. Se oli joutunut vararikkoon, sillä useat kloonisoturit olivat vuokrattuja, ja joutuneet siitä johtuen myymään oman planeettansa Nemesiksen.

    Verstaan Suurmestari oli yhdessä merkittävien verstaalaisten (Jan Bergholz, Umbar da Fatt) kanssa piiloutunut Xanaduun, Himalajan salaiseen laaksoon, josta häntä ei ikinä löydettäisi. Verstas keräsi siellä hitaasti voimiaan, sillä sen merkittävät jäsenet George W. Bush ja Vladimir Putin keräsivät sillä aikaa rahaa verojen ja lahjusten muodossa Verstaalle. Entiselle galaktisen sotilasmahdin tasolle se ei kuitenkaan kyennyt nousemaan enää.

    Nokialogo.png Nokia ja Teletron[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Teletron, joka psi-sodan lopussa oli vallannut Mel Gibsonin aivottomaksi zombiorjakseen, nousi kahdessakymmenessä vuodessa Nokian uudeksi johtajaksi. Nokia halusi luoda itselleen universaalin monopolin maailmankaikkeudessa ja sen takia GigaCorp oli tuhottava. Se rakensikin Teletronin johdolla valtavan Nokia 3310 -mallin armeijan, jota suurempaa ja kestävämpää sai hakea. Suunnitelmissa oli hyökätä GigaCorpiin, vallata se ja tehdä siitä vapaiden kännyköiden luvattu maa. Maa-planeetta oli päätetty sen valloittamisen jälkeen muuttaa hajonneiden kännyköiden hautausmaaksi.

    Nokia oli tehnyt merkittäviä siirtoja jo ennen sodan alkua. Se oli ostanut Verstaalta Nemesiksen ja rakentanut sinne 3310-armeijan valmistamiseen tarkoitetun tehtaansa. Nemesiksen pääkaupunkia, Asimovia, asuttivat kiinalaiset työntekijät.

    Teletronin johdolla Nokia oli noussut kännykkävalmistajien alan valtiaaksi, murskattuaan Samsungin ja Motorolan suurissa kännykkäsodissa, joista ei tule artikkelia. Tästä syystä se oli kaikkein rikkain sotaan osallistuvista osapuolista.

    Ennen avointa sotaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Geoge W. Bushin ja Vladimir Putinin murhat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Sota alkoi virallisesti vuonna 2000, mikä on paradoksaalista. Sodan oikea alkamisvuosi on oikeastaan 2039, mutta aikaharppausten takia kävi näin. Sota alkoi avoimella hyökkäyksellä Verstasta vastaan, kun Röhmöfantit lähettivät jo edesmenneen Viimeisen Kennedyn kloonin menneisyyteen tappamaan USA:n presidentiksi pyrkivän Bushin ja Venäjän presidentiksi vastikään nousseen Putinin. Molemmat olivat aktiivisia Verstaan jäseniä. Kennedy tappoi heidät nopeasti pitkällisen kidutuksen päätteeksi ja lopuksi räjäytti itsensä. Iskun tarkoituksena oli tuhota Verstaan rahan saanti tulevaisuudessa. Verstasta suututti tämä, sillä näin he menettivät monen vuoden tulot yhdellä laukauksella ja niin verstaalaiset alkoivat suunnitella omaa Kronosfääriään matkustaakseen ajassa korjaamaan menetyksen. Kävi kuitenkin ilmi, ettei siihen ollut varoja. Verstas päätti, että heti, kun GigaCorp ilmestyisi kuvioihin, he valittaisivat tälle nk. Universumin poliisille Röhmöfanttien käytöksestä.

    Ceregonistit iskevät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Sillä aikaa Hollywoodissa sinne asettuneet tekoviiksiin pukeutuneet intellektuelleina esiintyvät Röhmöfantit olivat viemässä kahta naista kotiinsa illanviettoon. Äkkiä nurkan takaa iskivät Tom Cruise ja Victoria Beckham, jotka pahoinpitelivät Röhmöfantit ja hylkäsivät roskikseen. Röhmöfantit olivat varmoja, että teon oli aiheuttanut Verstas, vaikka todellisuudessa sen takana olivat Ceregonisti-kultin jäsenet. Seuraavien viikkojen aikana kymmeniä Röhmöfantteja pahoinpideltiin ja jätettiin roskiksiin lojumaan, paitsi ne muutamat, jotka Ceregonistit veivät Itcudin luokse. Hän teki Röhmöfanteille useita epämiellyttäviä kokeita, joissa tutkittiin mm. heidä anaalinsa syvyyttä ja aukkonsa venyvyyttä.

    Röhmöfantit suuttuivat tapahtuneesta kovin ja alkoivat valmistella SS Kärsää uudelle ristiretkelle, jonka tarkoituksena oli tuhota Verstas lopullisesti. Lisäksi he aloittivat massiivisen, kokonaan Rohmo C4 -luokan risteilijöistä koostuvan "Röhmö-armadan" valmistuksen. Alkuun Röhmöfantit olivat aikoneet toteuttaa iskunsa heille tyypillisellä hienovaraisella tyylillä, mutta näkivät lopulta ainoaksi vaihtoehdokseen avoimen hyökkäyksen Verstaan kimppuun. Ilman psi-sodassa menetettyä tähtialusarmada Gerperostaan Verstas ei voisi mitään Röhmöfanttien avaruushyökkäykselle.

    GigaCorp palaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Kaksikymmentä vuotta X-ulottuvuuteen siirtymisensä jälkeen Eternius IV palautti GigaCorpin takaisin tähän ulottuvuuteen. He kuvittelivat olleensa poissa tarpeeksi kauan, jotta sodat olisivat loppuneet maailmasta, mutta turha toivo näytti sekin olevan. Röhmöfantit olivat jo matkalla Maahan Verstaan kimppuun. GigaCorp katsoi parhaaksi pysyä puolueettomana tässä kärhämässä niin pitkään kuin mahdollista, osittain siitä syystä, että korjattu GigaCorp oli vasta maalattu. Eternius IV seurasi taisteluja kaukoputkellaan GigaVillestä ja selosti tapahtumia suorana GigaTV:stä. Sodan tapahtumien seuraaminen oli paikoin jopa suositumpaa kuin GigaCorpin jääkiekon mestaruuskilpailut, jotka ovat olleet planeetan katsotuimpia koko Eterniuksen hallintoajan (koska Eternius pitää jääkiekosta).

    Tarkkaillessaan maailmaa Eternius havaitsi myös, että Nokia oli aloittanut nousunsa. Hän ei kuitenkaan vielä tajunnut, että Nokian johdossa oli supertietokone Teletron!

    Teletron ostaa Internetin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Kun Nokia osti Internetin 2039 ja hankki itselleen monopolin kaikessa Maapallolla, oli selvää, että sota alkaisi. Internetin jouduttua Nokian hallintaan kaikki muut suuryritykset menivät nopeasti konkurssiin, ja Nokia pystyi helposti ostamaan ne. Samalla Teletron pystyi ottamaan kaikki maailman tietokoneet hallintaansa, tosin koneet, joille Röhmöfantit olivat asentaneet New World Order -viruksen, käynnistivät itsetuhon ja räjähtivät.

    ”HAHAHAA!”

    ~Teletron

    Verstaalaiset eivät huomanneet mitään, sillä he olivat joutuneet myymään kaikki tietokoneensa välttääkseen konkurssin. Ceregonistien hengenlahjat puolestaan olivat K-Lähteen hypnoosin takia laskeneet vielä tavallistakin alemmas, eivätkä he siksi huomanneet mitään. GigaCorpissa tämä kuitenkin noteerattiin. Eternius sylki teensä kaukoputkensa päälle, mutta päätti olla vielä puuttumatta Maan tapahtumiin, toistaiseksi.

    Uhkavaatimus Maalle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Tällä Röhmöfantit uhkailivat Maata!

    Huomattuaan, mitä Maassa oli tapahtunut (eli kun koneet olivat räjähtäneet heidän kaksiulotteisille kasvoilleen) röhmöfantit päättivät aikaistaa hyökkäystä ja lähettivät SS Kärsän sekä sen vastavalmistuneet sisaralukset SS Röhmön ja SS Öhkön hyökkäykseen. Jokaista alusta komensi röhmöfanttiamiraali, ja ne oli miehitetty röhmöfanttien mielenhallinnan alaisuudessa toimivalla sinisellä neptunuslais-miehistöllä. Röhmöfantit eivät kuitenkaan tienneet Nokian 3310-armeijasta, joka oli juuri valmistumaisillaan Nemesiksellä, mikä oli yllättävää, sillä yleensä he tietävät kaiken. Myöhemmin röhmöfantit ovatkin jälkipuinneissa väittäneet vain esittäneensä, etteivät he tienneet ja käskeneet väitteen esittäjää todistamaan, että hän tiesi, etteivät he tienneet.

    SS Kärsä ja SS Fantti asettuivat maan kiertoradalle SS Öhkön piiloutuessa Kuun pimeälle puolelle. SS Fantti ja SS Kärsä ilmoittivat aliavaruusradiolaitteidensa avulla koko maailmalle, että elleivät Verstas ja Nokia välittömästi antautuisi, he aloittaisivat Maan laajamittaiset pommitukset Vaasan Ruispaloilla.

    Ceregonismi kokoaa rivinsä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Tällä välin K-Lähde ja Itcud olivat levittäneet ceregonismin ilosanomaa koko Yhdysvaltoihin ja aloittaneet julkkis-armeijansa avulla tähtialusarmadan rakentamisen. Itcud sai kunnian antaa aluksille nimet, sillä K-Lähde oli liian keskittynyt komentamaan mentaalisesti julkkisarmeijaansa. Kolme ensimmäistä alusta saivat nimikseen Selkäänpuukottaja I, Selkäänpuukottaja II ja Selkäänpuukottaja III.

    Merkittävimmän voittonsa ceregonismi sai, kun se YK:n huippukokouksessa, jonka aiheena muuten olivat Kuun pimeälle puolelle pesiytyneet vieraat alukset, sai jäsenikseen kaikki maailman merkittävimmät johtajat, lukuunottamatta diktaattoreita ja kansanmurhaajia, jotka kuuluivat Verstaan vaikutuspiiriin. Näin ceregonistit onnistuivat ottamaan haltuunsa merkittävät määrät rahaa ja työvoimaa näistä maista ja rakentamaan useita tähtihävittäjiä ja tuhoajia.

    Verstas antaa kuulua itsestään[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Verstas ilmoitti pian röhmöfanttien annettua uhkavaatimuksensa, ettei se ole tällä kertaa tehnyt mitään, mutta röhmöfantit eivät uskoneet. Heillä oli edelleenkin hyvin muistissa Röhmögeddonin taistelu, jossa Suurmestari oli kavalasti puukottanut Röhmöfantteja selkään.

    GigaCorpissa tapahtumia seurattiin innolla ja Eternius IV otti pohdintaansa mahdollisuuden liittyä konfliktiin, josta näytti nyt vahvasti tulevan sota. Eternius tiesi, että GigaCorpin tärkeimmän pyrkimyksen tulisi olla rauha, mutta tuota periaatetta hän ei ollut ennenkään noudattanut. Hän siis istui mukavasti ja jatkoi katselua kaukoputkellaan, vaikka nousikin pariin otteeseen tuolistaan tarkastamaan, olisivatko mokkapalat jo kypsiä.

    Teletron ja GigaFilesien tiedot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Teletron ja Nokia antoivat kuulua itsestään oikein olan takaa. Ne ottivat Röhmöfantteihin yhteyden messengerin avulla ja ilmoittivat omistavansa kaikki tiedot Verstaasta. Huippuunsa kehittyneenä Teletron tajusi sisäänsä kätkettyyn kansioon, GigaFilesiin piilotettujen tietojen arvon ja lähtikin näin rohkeasti niitä kauppaamaan. Röhmöfantit kieltäytyivät alkuun, sillä he katsoivat tietävänsä kaiken tarvittavan, mutta pidettyään äkkiseltään neuvonpidon, he olivat valmiit näin ystävällisyyden eleenä ostamaan kyseiset tiedot. Teletronin vaatimus oli, että röhmöfanttien tulisi luovuttaa sille Viisasten kivi, salaperäinen alkemistien kehittelemä kivi, joka ensimmäisen röhmöfanttisodan jälkeisissä jälkipuinneissa oli tuomittu röhmöfanteille Verstaalta.

    Jälleen Röhmöfantit pitivät nopeat neuvottelut. Teletron lupasi heille niin kauan mietintäaikaa kuin he tarvitsisivat, ja mainitsi vielä, että GigaFiles sisältää kaiken tiedon Verstaan Suurmestarista. Röhmöfantit tekivät päätöksensä kolmessa ja puolessa sekunnissa. He luovuttivat kiven halvan teleportin avulla Nokialle ja saivat vastauksena tulostetut tiedot GigaFilesista. Tyytyväisinä hetken myhäiltyään huomasi joku röhmöfantti laittaa GigaFilesin Googlen hakusanaksi ja löysi samat tiedostot Internetistä. Röhmöfantit murahtelivat vihaisina, toisaalta tajuttaan Teletronin linkittäneen itsensä Internettiin, toisaalta siksi, että he tajusivat tulleensa jälleen Teletronin kusettamiksi.

    Eternius III:n paluu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Sillä aikaa GigaCorpissa Eternius IV tajusi mokkapaloja syödessään niiden tuoksun vaikuttavan erikoisesti Eternius III:een, jota säilytettiin syväjäädytettynä jääkaapissa. Hänen syväjäänsä suli ja sen muututtua lopulta vain lammikoksi, kävi ilmi että Eternius III tappava flunssa oli parantunut. Mokkapalojen tuoksu ilmeisesti avasi hänen nenänsä ja syötyään näitä mokkapaloja tajusi Eternius, että tauti oli kadonnut.

    Eternius IV iloitsi edeltäjänsä heräämisestä ja kuulutti hänen paluustaan GigaTV:ssä piakkoin. GigaCorpissa alkoi juhla, jollaista ei oltu ennen nähty. Paikalle oli kutsuttu myös Nokian, röhmöfanttien ja Verstaan edustajat, sillä Eternius III:en joutuessa jäihin olivat välit näihin kaikkiin olleet hyvät. Nämä kolme toisilleen vihoittelevaa osapuolta istuutuivat pöydän ääreen ja söivät Eterniusten yhdessä tekemiä mokkapaloja, mutta edes se ei riittänyt ratkaisemaan ongelmia. Verstas uteli, aikoisiko Eternius III palata valtaistuimelle ja ilmoitti olevansa halukas palkkaamaan sodissa nerokkaasti taktikoineen Eternius IV:en palvelukseensa. Eternius III kysyi, sopisiko tämä IV:lle ja tietysti se sopi. Näin GigaCorpin johtaja vaihtui jälleen, ensimmäistä kertaa ilman verilöylyä, kuolemaa tai typerää juonenkäännettä.

    Alkoi oitis hulina sotivien osapuolien keskuudessa. Eternius III tunnettiin rauhan hallitsijana, kun hänen seuraajansa Eternius IV oli nimenomainen sotien aikainen hallitsija. GigaCorpin avuja sodan ratkaisemiseksi olisi siis turha odottaa, ilman typerää juonenkäännettä.

    Typerä Käännekohta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Typeränä Käännekohtana tunnettu tapaus oli Verstaan isku GigaCorpia vastaan. Sen avulla GigaCorp saatiin mukaan sotaan tukemaan Verstasta ja rauhoittelemaan Röhmöfantteja. Tapaus sai nimen Typerä Käännekohta, koska se oli täysin typerä ja osoitti jälleen Verstaan pystyvän luomaan tällaisia täysin hatusta vedettyjä, typeriä käänteitä sodissa (Mainitsemisen arvoisia esimerkkitapauksia olivat aiempien sotien takinkäännöt ja omien pettämiset ihan loppuratkaisun paikoissa, tai veljeily K-Lähteen kanssa Psi-Sodassa, vaikka samalla oltiinkin olevinaan niin lojaaleja GigaCorpille).

    Verstas tajusi Eternius III herättyä, ettei se voisi voittaa Röhmöfantteja ilman vahvoja liittolaisia, jotka voisivat palauttaa sen Tähtiavaruusarmada Gerperos II:sen X-ulottuvuudesta, ja vain GigaCorpin tiedettiin pystyvän siihen. Armada oli ollut X-ulottuvuudessa kaksikymmentä vuotta, jonka takia niiden tekniikka oli auttamatta vanhentunutta, eivätkä ne täyttäneet nykyisiä ympäristöstandardeja. Toimivia ne olivat silti, ja juuri nyt Verstas tarvitsi niitä kipeämmin kuin koskaan.

    Verstas oli hankkinut itselleen kylmän sodan aikana suuret määrät ydinohjuksia, ja vaikka sillä ei ollutkaan enää mahdollisuuksia käyttää isoa JYTYM-pommia, jota USA jemmasi, oli sillä silti mahdollisuuksia aiheuttaa GigaCorpille isoja vahinkoja. Atomipommit siis laukaistiin.

    Kun pommit iskivät GigaCorpiin, asetti Eternius III sinne heti hätätilan, jonka aikana ainoa laki oli nk. Viidakon laki (joskus myös nimellä Vahvimman laki). Kaikki siis hamstrasivat elintarvikkeita ja säilykkeitä minkä kerkesivät ja menivät kellareihin piiloon, tai olisivat menneet, jos niitä GigaCorpissa olisi, joten he vain keskittyivät riehumaan kaduilla ja ryöstelemään televisioita näyteikkunoista. Verstaan Suurmestari ilmoitti Eternius III että iskun olivat tehneet röhmöfantit. Se epäilytti suuresti Eterniusta, jonka mielestä niillä olisi koska vain mahdollisuuksia käyttää parempaa aseteknologiaa, mutta kallistui lopulta Suurmestarin väitteiden puoleen tämän kerrottua röhmöfanttien sanoneen Eterniuksen tykkäävän pukeutua naiseksi. Näin siis GigaCorp vapautti Gerperos II- armadan X-ulottuvuudesta, jossa jopa useat kahdenkymmenen vuoden nälänhädästä ja hygienian puutteesta selvinneet kloonisoturit olivat selvinneet. Gigacorpilaiset ja kloonit aloittivat suurhyökkäyksen Röhmöfanttien kotiplaneetalle.

    Avoin sota[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Verstas ja GigaCorp vastaan Röhmöfantit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    I Neptunuksen taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Neptunus.

    Yhdistynyt GigaCorp-Verstas allianssi hyökyi kohti Neptunusta, vaivautumatta edes ilmoittamaan hyökkäyksestä ennen kuin vasta puolimatkassa. Gerperos II:stä oli jäljellä ainoastaan viitisensataa alusta, sekä noin 3 000 parasta, ovelinta ja häijyintä eliitti-kloonisoturia, jotka olivat kahdenkymmenen vuoden ajan selvinneet huonosta hygieniasta, nälänhädästä ja vieraan ulottuvuuden vaaroista. Sen lisäksi GigaCorp oli vahvistanut joukkoa kokonaisella tähtituhooja-osastolla, johon kuului 125 tähtituhoojaa sekä toisen kansalaisen, Eternius IV henkilökohtaisesti johtama supertähtituhooja. Hätääntyneet röhmöfantit antoivat Maata piirittäville aluksille käskyn palata välittömästi takaisin Neptunukseen, mutta alkoivat jo valmistella planeettaansa sotatilaan, ja lähettivät saman tien röhmölaivueen alusten jo valmistuneet osat menneisyyteen, jotta alukset saataisiin valmiiksi taistelua varten. Aikaharppausten takia Röhmöfantit olivatkin täydessä taisteluvalmiudessa kun allianssi saapui.

    Hyökkäystä ennen kumpikin osapuoli käytti psykologista sodankäyntiä apunaan. Röhmöfantit sanoivat, että heillä on kakkua, kun taas Verstas vetosi röhmöfantteihin uhkaamalla kutsua heidän äitinsä paikalle. Koska vittuilu ei tuottanut tulosta, päätettiin aloittaa taistelu.

    Uudet alukset SS Mönkiäinen ja SS Olifantti aloittivat Verstaan laivueen tulittamisen. Gerperos II ampui takaisin huomattavasti vanhemmilla tykeillään, jotka kuitenkin räjähtivät käsiin. Kun viidestäsadasta laivasta vain 250 oli jäljellä, päätettiin aloittaa maihinnousu. Verstaan joukot laskeutuivat Neptunukseen. Sen X-ulottuvuudessa koviksi koulitut eliittikloonit tuhosivat hetkessä röhmöfanttien vastarinnan, joka koostui enimmäkseen taisteluhaluttomista neptunuslaisista orjista, jotka liittyivät Verstaan joukkoihin kesken hyökkäyksen, kun heille luvattiin, että kun röhmöfanttien päillä pelattaisiin jalkapalloa, he saisivat antaa avauspotkun. Koko Dromononttineuvosto, 12 vanhinta Röhmöfanttia, vangittiin, samalla kun käännytetyt orjat vangitsivat Neptunuksen röhmöfanteille uskollisen, psi-voimilla varustetun aateliston. Verstaan Suurmestari aikoi käyttää sadistisia kidutuskeinojaan heihin, mutta Eternius III, GigaCorpin uusi hallitsija, tuli väliin ja päätti, että olisi aika neuvotella. Eternius lupasi tehdä mokkapalat.

    ”Nam! Mokkapaloja”

    ~Suurmestari

    Ensimmäinen neuvottelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Röhmöfanttien lippulaiva SS Kärsä palaamassa Maahan, tällä kertaa Nokian kimppuun.

    Osapuolet kokoontuivat Neptunuksen vallatussa pääkaupungissa, Dromontopoliksessa. Alkuun Dromonttineuvosto kieltäytyi ehdottomasti yhteistyöstä, ja tehostivat sanojaan paisumalla täyteen mittaansa, ja rikkomalla neuvottelusalin katon, mutta Eternius III tuotua mokkapaloja tunnelma keveni, ja röhmöfantitkin kutistuivat kokoon, jossa niitä oli helpompi syödä. Verstaan Suurmestari vaati rauhanehdoiksi, että röhmöfantit maksaisivat korvaukset taitelussa menetetystä kalustosta sekä siinä kuluneesta polttoaineesta, luovuttaisivat kaikki taistelussa syntyneet neptunuslaisruumiit Alue 52:teen ja kustantaisivat Verstaalle uuden armeijan. Lisäksi röhmöfanttien tulisi allekirjoittaa sopimus, joka sitoisi heidän avaruuslaivastonsa tiettyyn kokoon. Röhmöfantit protestoivat nappaamalla viimmeisen mokkapalan Suurmestarin nokan edestä, ja muistuttivat että Neptunus oli suuri planeetta, ja että suurin osa planeetan kaupungeista oli vielä valloittamatta. Suurmestari argumentoi, että olisi vain ajan kysymys, milloin Verstaan eliittikoloonit murtaisivat lopunkin vastarinnan. Eternius III haki lisää mokkapaloja.

    Kiistaa jatkui vielä pari tuntia, kunnes Dromonttineuvosto päätti Jan Bergholzsin uhattua heitä kiertoratapommituksella, pelata valttikorttinsa, ja ilmoitti että röhmölaivueen muut kolme alusta olivat väijyneet jo parin tunnin ajan Gerperos II:n takana fotonitykit valmiina. Tästä kiista sen kun yltyi, kunnes Eternius IV uhkasivat syödä kaikki mokkapalat itse, elleivät osapuolet rauhoittuisi. Dromonttineuvosto ja Verstaan edustajat hiljenivät, ja Eternius III suosiollisella avustuksella osapuolet pääsivätkin pian sopuun. Rauhanehdoiksi sovittiin, että Verstas auttaa röhmöfantteja kostamaan Maan tapahtumat ja vetää joukkonsa Neptunuksesta, ja Viisasten Kivi palautetaan sodan loputtua takaisin röhmöfanteille. Röhmöfanttien puolestaan piti korvata Verstaan tuhoutunut avaruusarmada, ja avustaa VerCorpia pääsemään taas jaloilleen. GigaCorpin puolestaan piti maksaa röhmöfanteille korvaukset Neptunuksen taistelussa tapahtuneista vahingoista, kunhan muut osapuolet auttaisivat sitä hoitelemaan Teletronin. Lisäksi Eternius IV piti luovuttaa mokkapalojensa resepti Verstaan Suurmestarille sekä Dromonttineuvostolle, jotka sulkivat reseptilappunsa oitis hypervarmoihin kassakaappeihin.

    Näin muodostui jälleen klassinen liittouma, joka oli dominoinut Ensimmäistä Röhmöfanttisotaa ja oli valmis voittamaan toisenkin: Verstas-GigaCorp-Röhmöfantit allianssi, joka tunnettiin myös nimillä "Kolme Suurta", "Kolme Viisasta" tai "Kolme komeaa", mutta jälkimmäinen nimitys poistettiin käytöstä, koska röhmöfantteja tai verstaalaisia ei voitu pitää perinteisesti katsoen komeina.

    Allianssi vastaan Nokia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Teletron, Maan diktaattori[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Allianssi aloitti etenemisensä suoraan Neptunuksesta kohti Maata, josta oli tullut Nokian ja sen pääjohtajan Teletronin diktatuurin päämaja. Teletron yhdessä aivottoman Mel Gibsonin kanssa hallitsi sitä ja kokosi ihmisiä keskitysleireille, joilla kostettiin kaikki ihmisten koneille tuottamat vääryydet. Ihmiset joutuivat mm. rakentamaan autoja, laskemaan vaikeita laskuja ja etsimään kansioihin tietonsa luovuttaneille seuranhakupalvelun asiakkaille seuralaisia. Verstas suuttui tästä, sillä Nokia oli paljon lähempänä maailmanloppua, kuin he olivat olleet ikinä, GigaCorp suuttui periaatteesta, sillä Eternius IV halusi vain rauhaa ja röhmöfantit olivat suuttuneita syystä, jota he eivät suostuneet kertomaan, koska se oli salainen.

    ”Emme kommentoi.”

    ~Dromononttineuvosto

    IV Marsin taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Marsilainen seuraamassa taistelua (Taistelu valitettavasti kameran takana)

    IV Marsin taistelu oli jatkoa ensimmäisessä röhmöfanttisodassa koetuille ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle Marsin taistelulle. Taistelussa Nokia otti yhteen Gerperos II -avaruusarmadan ja röhmöfanttien alusten kanssa.

    Taistelua käytiin sekä Marsin avaruustilassa (ilmakehän ulkopuolella) että maatilassa. Avaruudessa röhmöfanttien pienet neptunuslaisilla orjilla miehitetyt alukset suorittivat onnistuneita kamikaze-hyökkäyksiä Nokian 3110c-aluksia vastaan. Siksi Nokia katsoi parhaaksi viedä taistelun maan pinnalle, jossa ottivat yhteen Verstaan eliittikloonit ja Nokian 3310-mallin robottisoturit. 3310:t käyttivät salaista asettaan ja aiheuttivat syöpää säteilyllään Verstaan joukkoihin. Eliittijoukot saivat syövän niin nopeaan tahtiin, että katsottiin parhaaksi aloittaa vetäytyminen. Röhmöfantit ilmoittivat olevansa valmiita käyttämään Neptunukseen piilotettua planeetantuhooja-asettaan milloin vain ja pitivät sormiaan liipaisimella. Eternius IV kuitenkin katsoi tämän tarpeettomaksi.

    GigaCorpin joukot laskeutuivat Marsin pinnalle ja Verstaan Suurmestarin käskystä käytettiin Verstaan perinteistä ihmiskilpi-taktiikkaa. Gigacorpilaiset marssivat edeltä tuhoonsa samalla, kun Verstaalaiset välttivät heidän takanansa piilotellessaan syövän. Näin Verstaalaiset pääsivät vihollisen linjojen taakse. Laukaistiin elektromagneettinen pulssipommi, joka sammutti kaikki 3310:t. Mars oli vallattu.

    III Kuun taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Verstas vaati, että sota olisi lopetettava nopeasti, jotta se pääsisi jälleen puukottamaan röhmöfantteja selkään ennen kuin unohtaisi koko asian, ja päätti Allianssin seuraavan kohteen olevan Kuu. Ensimmäinen Kuun taistelu oli osa Ensimmäistä Röhmöfanttisotaa. Kuun taistelussa ottivat yhteen Verstas ja Nokia.

    Kuu.

    Taistelu oli tiukkaa. Gerperos II pommitti päivin ja öin Nokian kuuhun perustamaa kännykkätorni kenttää, jonka avulla hoidettiin Maan ihmisten mentaalihallintaa. Nokia ryhtyi epätoivoiseen hyökkäykseen tuhotakseen Gerperoksen ja yritti tartuttaa kloonisotureihin syövän pommittamalla Gerperosta vanhoilla ylijäämäpuhelimillaan. Marsin taistelusta viisastuneina Verstas oli kuitenkin asentanut aluksiinsa erikoisen syöpäkilven, jonka läpi mikään säteily ei päässyt aiheuttamaan hyvän- tai huononlaatuisia kasvaimia miehistöön.

    Kun tornit oli tuhottu, huononi maan ihmisten mentaalihallinnan kenttä kolmella pykälällä viidestä, mikä näkyi oitis hallinnan pätkimisenä ja särisemisenä hallinnan alaisten korvissa. Nokia syytti tästä Telefinlandin liittymää, jonka johtaja joutui oitis pölkylle.

    IV Kuun taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Teletron tajusi Maassa, että jos Allianssi veisi Kuuhun planeetantuhooja-aseen, se voisi alkaa oitis uhkailla Nokiaa. Kuu oli vallattava takaisin sekä strategisista että gastronomisista syistä, sillä maata vaivasi suuri juustopula, jollaista ei oltu ennen nähty. Juusto oli mentaalihallinnan kannalta oleellinen asia, sillä ilman sitä mentaalihallinnan uhrit kokivat nälkää ja saattoivat riuhtoa itsensä ulos hallinnasta.

    Teletron matkusti itse Kuuhun ja ilmoitti haluavansa ottaa yhteen röhmöfanttien kanssa. He pelaisivat vastakkain shakkia, toisen kerran olemassaolonsa aikana, ja panokset olivat seuraavat: Jos Nokia voittaa, se saa Kuun, jos Röhmöfantit voittavat, Nokia antautuu ja tarjoutuu fuusioitumaan ÖhköMöhkö RY:n kanssa. Tämä houkutteli röhmöfantteja, sillä fuusio tekisi ÖhköMöhkö RY:stä GigaCorpiakin suuremman liikemahdin. Niin ottelu alkoi.

    Röhmöfantit olivat viisastuneet aiemmasta Teletronin voittoon päättyneestä shakkiottelusta siinä määrin, että käyttivät apunaan taistelussa vartavasten ottelua varten luomaansa GaRR1 GAsPaR0V -tietokonetta, joka oli luotu voittamaan ottelut ja ajamaan vastustaja nöyryyttävään tappioon. GAsPaR0V joutui kuitenkin työskentelemään tosissaan Teletronia vastaan. Tietokone joutui paniikkiin jo Teletronin toisen siirron jälkeen ja käynnisti itsetuhon. Ottelu päättyi neljässä siirrossa ja vaikka röhmöfantit vaativatkin uusintaa, jäi Kuu Teletronille. Allianssi vetäytyi sieltä herrasmiessääntöjen mukaan, vaikka Verstaan Suurmestari yrittikin vielä ennen lähtöä saada Röhmöfantit räjäyttämään Kuun tuhannen päreiksi planeetantuhooja-aseellaan.

    I Jupiterin taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Jupiter

    Nokia aloitti voimakkaan vastahyökkäyksensä lyödäkseen Allianssin mahdollisimman kauas Maasta. Verstas ei halunnut vetäytyä vaan kannatti järjetöntä puolustautumistaistelua ja asemien pitämistä, tietenkin, kunhan asemissa olisivat gigacorpilaiset tai röhmöfantit.

    Röhmöfantit pommittivat Nokian 3110c-mallin aluksia syanidi-ruispaloillaan, jotka aiheuttivat pahaa tuhoa aluksille. Syanidi ei sinänsä vaikuttanut robotteihin, mutta koska ruispalat olivat viikon ajan seisoneet pöydällä avatussa paketissa kovettumassa, ne tuhosivat alusten ikkunat. Taistelu siirtyikin Jupiterin ilmakehään.

    Taistelu oli raakaa asemasotaa. Röhmöfantit ja gigacorpilaiset pitivät linjansa, eivätkä antaneet piiruakaan periksi, mutta 3310-armeijan painostus tuntui. Viikon kuluttua päättivät röhmöfantit kokeilla juonta. He ohjasivat taistelun Jupiteria kiertävän pyörremyrskyn, Jupiterin punaisen pisteen, lähelle ja onnistuivat huijaamaan 3310:t sen linjalle. Taistelu oli ohi, sillä siitä rieputuksesta edes kaikenkestävät 3310:t eivät selvinneet.

    Tron-liittouma muodostuu ja aloittaa voittokulkunsa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Ceregonismi ja Illuminati Nokian puolelle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Samaan aikaan Maassa ceregonismi oli saanut valtaansa koko Amerikan, sekä hyvän palan Eurooppaa ja sen avaruusarmada oli juuri valmistunut. Itcud huomasi kesken nautinnollisen "meditaatiohetkensä" Kuusta kuuluvan omituisen melskeen, ja lähetti saman tien vastavalmistuneet alukset Petturi I ja II katsomaan, mitä siellä oli meneillään. Alukset raportoivat, että Nokia siellä vain korjaili tuhoutuneita mentaalihallintatornejaan. K-lähde sattui juuri silloin olemaan paikalla, ja ennen kuin Itcud ehti tunaroida, hän käski aluksia pudottamaan kyydissään olleet PsiCorpslaiset Kuun pinnallle. Vähäisestä painovoimasta johtuen kyseiset psyykikot selvisivät sadan metrin pudotuksesta verrattain vähillä vahingoilla[1]. Psyykikot soluttautivat taistelun tuoksinnassa Verstaan ja GigaCorpin riveihin. He yrittivät soluttautua myös neptunuslaisten joukkoon, mutta orjiin vaikuttava mentaalihallinta aiheutti heille päänsärkyä.

    Samoihin aikoihin The Leader heräsi syväjäädytetystä kapselistaan, joka oli monien vuosituhansien jälkeen vihdoinkin palannut maan läheisyyteen. Samalla koko muukin Illuminati heräsi horroksestaan. Töytäisemällä kapselia voimakkaasti he saivat sen suistumaan radaltaan maahan, jossa paljastui koko sodan totuus. Illuminateja oli edelleenkin suuria määriä ja he päättivät liittyä Nokian puolelle sodassa.

    Maassa K-lähde oli onnistunut ulkoistamaan julkkisarmeijan mentaalihallinnan kolmelle apulaiselleen, ja pystyi siten keskittymään paremmin nykyiseen tilanteeseen. Huomatessaan Nokian olevan tappiolla, hän vaistosi tilaisuutensa tulleen, ja lähetti erään Hollywoodilaisen elokuvaohjaajan neuvottelemaan Teletronin kanssa.

    Neuvotteluissa sovittiin ehdoiksi, että Illuminati ja ceregonistit auttaisivat Nokiaa voittamaan Allianssin, mikäli Nokia antaisi Itcudille tämän GigaCorpin sisällisodassa menetetyn luottokortin takaisin, ja antaisi K-lähteen ottaa GigaCorp hallintaansa sodan päätyttyä. The Leaderille puolestaan myönnettiin oikeus tappaa Dromonttineuvosto ja Verstaan Suurmestari henkilökohtaisesti, sekä liittä Neptunuslaiset Illuminatin jatkoksi. Salassa jokainen osapuoli suunnitteli pettävänsä muut kaksi sodan päätyttyä, paitsi Itcud, joka aikoi pettää ihan jokaisen.

    V Kuun taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Allianssin lentäjät tekivät tiedustelulennon kuun yläpuolella ja huomasivat että sen pinnalle rakennettiin uutta planeetantuhooja-asetta. Paljastui, että K-Lähde oli paljastanut Planeetantuhooja-aseen salaisuudet Nokialle ja että Illuminatikin valmisteli omaa alustaan Nokian puolelle Nemesiksessä. Aluksen nimeksi tulisi Nostradamus.

    Allianssi piti kevyen paniikkineuvottelun, joiden aikana tyhjennettiin kolme mokkapala-levyllistä ja päätettiin aloittaa suurhyökkäys kuuhun. Verstaan Suurmestari ehdotti, että olisi paljon varmempi, jos Röhmöfantit käyttäisivät omaa Planeetantuhooja-asettaan kuun tuhoamiseen ja näin ennaltaehkäisisivät tämän galaktisen kriisin kehittymisen, mutta siihen ei suostuttu. Röhmöfantit paljastivat silloin yhden tuhansista salaisuuksistaan: Kuun sisus oli ontto, ja sinne olivat Röhmöfantit maassa eläessään piilottaneet CRF-222:aa[2], jota syntyi heidän ulosteensa sivutuotteena, ja jos Kuu räjäytettäisiin, koko Aurinkokunta muuttuisi radioaktiiviseksi miljardeiksi vuosiksi. Päätettiin siis vain hyökätä Kuuhun.

    Gerperos II laivasto eteni varovasti kuun kiertoradalle ja alkoi kailottaa megafonilla huonoja blondi ja kännykkä -aiheisia vitsejä. Tällä tavalla saatiin tuotua taistelu kuun avaruustilaan. Alkoi tolkuton verilöyly, joka kesti kaksi viikkoa. Siinä tuhoutui useita Verstaan aluksia ja vielä enemmän Nokian aluksia, mutta taistelun käänne nähtiin, Illuminati hyökkäsi kaksikymmentä kilometriä pitkän Nostradamuksen kanssa Gerperos II:n kimppuun. Koska alus tuli Nemesiksestä, se pääsi hyökkäämään suoraan Verstaalaisten selustaan ja tuhoamaan lisää aluksia. Verstaan puolella aloitettiin urhoollinen perääntyminen, joka tunnetaan myös nimellä kunniaton käpälämäki.

    Pelon ilmapiiri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Nereid.

    Kuun planeetantuhooja-ase valmistui verrattain nopeasti ja uhkauksena Allianssille Tron-liittoumaksi itseään kutsuva ryhmä Nokia-Illuminati-Ceregonismi räjäytti Nereidin, yhden Neptunuksen, röhmöfanttien planeetan kuista. Tämän jälkeen planeetantuhoaja-ase käännettiin kohti Neptunusta.

    Tämä huomattiin pian Neptunuksessa, jossa shokista häiriintyneet röhmöfantit käänsivät nopeasti planeetantuhooja-aseensa kohti Kuuta, tietäen kuitenkin, että johtuen sen sisältämästä CRF-222:stä he eivät voineet räjäyttää sitä. Onneksi Tron-liittouma ei tiennyt jätteestä tai siitä, etteivät Röhmöfantit uskaltaisi laukaista asettaan ja syntyi nk. Pelon ilmapiiri vihollisten välille. Kumpikaan ei uskaltanut ottaa ensimmäistä askelta, eli painaa liipaisinta, mutta kumpikaan ei uskaltanut sormeaan liipaisimelta poiskaan ottaa. Tästä johtuen rakensivat gigacorpilaiset Röhmöfanttien tarpeisiin erikoisen robotin, joka päivystäisi jatkuvasti aseen luona ja laukaisisi täyden latingin kuuhun heti, jos Tron-liittoumalaiset laukaisisivat oman aseensa. Koska sota planeetantuhoamis rintamalla ajautui umpikujaan, päätti Teletron johdattaa liittoumansa perinteiseen käsirysyyn. Aloitettiin suurhyökkäys kohti GigaCorpia, jonka valtaamisen katsottiin nyt olevan etusijalla, koska K-Lähde sanoi niin.

    II GigaCorpin taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Tron liittouman alukset lähtivät joukolla vyörymään kohti GigaCorpia, ja jäljelle jäivät ainoastaan ne pariasataa alusta, jotka jäivät suojelemaan Nemesistä, Maata ja Kuuta. Tähän Tron-armadaksi kutsuttuun alus joukkioon kuului 2 000 ruosteisista varaosista kokoon sutaistua ceregonistien risteilijää, 2 000 3310:tä joista 400 oli 3310b-mallin pommittajia, ja 600 3310c-mallin joukkojenkuljetusalusta, joissa jokaisessa oli kyydissä 100 erikoispakattua 3310-robottisoturia ja muutama kymmenen uusia 5500-mallin SS-tyyppisiä kestorobotteja sekä Illuminatin Nostradamus-dreadnought joka toimi armadan johtoaluksena. Heitä vastassa oli Allianssin koko voima, 500 tähtituhoojaa, neljä supertähtituhoojaa, 2 500 Verstaan Gerperos-hävittäjää, viisi Rohmo C4 -luokan risteilijää sekä tuhat neptunuslaista kertakäyttöhävittäjää.

    Joukot kohtasivat viiden valosekunnin päässä GigaCorpista asteroidikentällä. GigaCorpin tähtituhoojat vyöryivät hienossa muodostelmassa kohti Tron-armadaa auraten asteroidien väliin reittiä turbolasereillaan, päästen samallaa hävittäjäparvet irralleen. Tron-armadan etujoukkoina toimivat Nokia 3310:t syöksyivät kohti tähtituhoojia. Hävittäjät yrittivät turhaan murtaa niiden ylivoimaista suojausta, onnistuen tuhomaan vain pari alusta. Samaan aikaan puolet tähtituhoojista ja kaksi supertähtituhoojaa irtautuivat pääjoukosta, ja kävivät ylhäältä ja alhaalta Nostradamuksen kimppuun. Parisensataa Ceregonisti-risteilijää kävivät K-Lähteen käskystä epätoivoiseen kamikaze-hyökkäykseen kohti tähtituhoojia. Kaikki kaksisataa alusta onnistuivat yhdessäkin vaivoin tuhoamaan yhden tähtituhoojan, ja loput alkoivat yhteistuumin piirittää Nostradamusta.

    GigaCorpissa oli sillä aikaa alkanut täysi pakokauhu. Eternius III ilmoitti olevansa valmis rauhoittamaan kansaa soittamalla harmonikkaa GigaTV:ssä, mutta Eternius IV katsoi tilanteen olevan jo kyllin paha. Eternius IV vetäytyikin Eternius Centerin pohjakerroksen pommisuojaan yhdessä Dromononttineuvoston ja Verstaan Suurmestarin kanssa seuraamaan taistelua GigaTV-lähetyksen kautta.

    Taistelu oli julmettua selviytymistaistelua. Nostradamus-hypertähtiristeilijän kaikki 30 000 AT (AvaruusTorjunta)-tykkiä oli jatkuvasti tulittamassa sitä härnääviä pieniä hävittäjiä. Verstaan Gerperos II-armadan lippulaiva Perkele teki uskomatonta tuhoa tuhoamalla yksikseen peräti 20 000 noista tykeistä (myöhemmin paljastui, että Perkele oli koko ajan ollut Eternius IV kauko-ohjauksessa). Nostradamuksella Ceregonistit pelästyivät mahdollista tappiota ja vetäytyivät GigaCorpin avaruustilasta jättäen etulinjansa Asteroidivyöhykkeelle.

    Sillä aikaa GigaCorpissa aloitettiin juhlat, jotka nostivat kansan taistelumielialaa paremmin, kuin Eternius IV mokkapalat, joita tarjoiltiin juhlissa peräti kaksi miljoonaa pellillistä. Juhlien aikana Röhmöfantit ja Verstas kokeilivat Eterniuksen heille aiemmin neuvotteluissa antamia reseptejä ja maistoivat niillä tehtyjä mokkapaloja, jotka paljastuivat kamaliksi. Eternius IV oli antanut väärän reseptin! Siitä lähtien Allianssin jäsenet salaa halusivat tappaa toisensa (Vaikka tällainen suhde tiedettiinkin jo ennalta Verstaan ja Röhmöfanttien välillä olevankin!).

    Asteroidivyöhykkeen taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Verstaan Suurmestari ilmoitti oitis juhlien jälkeen (krapulassa tietenkin) aloittavansa suurhyökkäyksen, jolla olisi tarkoitus mennä maahan heittämällä. Gerperos II kuitenkin pysäytettiin jo asteroidivyöhykkeellä ja sota työnnettiin takaisin GigaCorpin ilmatilaan.

    Taistelussa Gerperos II menestyi alkuun hyvin tuhotessaan kaikki eteen tulleet Tron-armadan alukset. Itcud näki loppunsa tulevan ja oli jo valmis puukottamaan puolulaisiaan selkään kun K-Lähde turvautui viimeiseen mahdolliseen keinoon. Hän käytti planeetantuhooja-asettaan Gerperos II lippulaivaan Perkeleeseen. Koska maali oli hyvin pieni, se tuhoutui atomejakin pienemmiksi kappaleiksi. Tästä pelästyneenä koko muu Gerperos II lähti oitis karkuun, sillä pelättiin Röhmöfanttien planeetantuhooja-aseeseen asennetun robotin nyt tuhoavan koko aurinkokunnan.

    Tämä olikin lähellä, sillä robotti oli jo painanut liipaisimen melkein pohjaan kun Röhmöfantit repivät sen pois planeetantuhooja-aseesta. Sota siirtyi takaisin GigaCorpiin.

    III GigaCorpin taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Taistelu alkoi virallisesti asteroidivyöhykkeelle majoittuneiden Tron-armadan alusten lähtiessä liikkellee, kuljettaen loppuja aluksia mukanaan. Tron-liittouman Nemesiksessä, Kuussa ja Maassa sijaitsevat tehtaat olivat tehneet töitä kolmessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa saadakseen armadaa piinaavan lausvajeen paikattua. Allianssin alukset olivat osanneet odottaa heitä, ja 490 tähtituhoojaa 4 000 Gerperos-hävittäjää sekä yksitoista Rohmo C4:jää ja tuhat kertakäyttöhävittäjää[3] odottivat Tron-armadaa. Teletronin, K-Lähteen ja The Leaderin yhdessä laatima taktiikka oli yksinkertaisuudessaan nerokas: superkestävät 3310:t kulkivat edellä hävittäjät etummaisina, pommittajat keskimmäisinä ja joukkojenkuljetuslakuset viimmeisinä raivaten tietä ceregonisti-risteilijöiden suojaamalle Nostradamukselle.

    Allianssin strategia muistutti läheisesti Tron-liittouman vastaava: Neptunuslaiset hävittäjät ensimmäisinä sitten tähtituhoojat ja lopuksi Gerperos II. Röhmö-laivue muuttui heti taistelun alettua näkymättömäksi, ja lähti kiertämään Tron-armadan selustaan.

    Pitkän ja tuhoisan taistelun jälkeen Tron-armadan lippulaiva Nostradamus kuitenkin tuhosi kaikki alukset ja aloitti laskeutumisensa GigaCorpiin. Alkoi pakokauhu. Verstaan Suurmestari, Eternius IV ja Dromononttineuvosto poistuivat paikalta äärimmäisen huonolla telesiirtimellä, jonka käytön jälkeen paljastui sivuvaikutuksena, että Röhmöfantit olivat muuttuneet vihreiksi! He kuitenkin korjasivat tämän spray-maalilla. Sillä välin puolet GigaCorpin väestöstä siirtyi rauhallisesti ja hyvässä järjestyksessä aluksiin, ja pakeni paikalta otettuuan ensin mukaansa varaston täydeltä elintarvikkeita ja monipuolisen valikoiman kriisitilanteisiin sopivia apuvälineitä ja kaadettuuaan sata litraa myrkkyä GigaLake:iin. Osa kansalaisista pakeni niillä 300 tuhoja-aluksella jotka Herra Tupla-X kaudella oli laitettu varastoon. Kun tuhoaja-alukset lensivät Nostradamuksen ylitse, ne irrottivat pomminsa ja pamauttivat kertalaakilla murskaksi 200 Ceregonisti-risteilijää, 100 3310:ä ja vaurioittivat pahoin Nostradamusta.

    GigaCorpin keskitysleirit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Illuminati päätti GigaCorpiin saavuttuaan kostaa kaikki kokemansa vääryydet Ensimmäisen Röhmöfanttisodan puhdistuksien aikana ja alkoi koota luontevasti gigacorpilaisia keskitysleireille. Tämä sopi hyvin yhteen Teletronin ihmiskunnan tuhoamis suunnitelmien kanssa ja hän suostui.

    Puolet GigaCorpilaisista olivat päässeet pakoon ennen invaasiota, mutta toinen puolikas joutui nyt tuhoutumaan. Keskitysleirit toimivat Itcudin suunnittelemalla periaatteella. Ensin uhrien anuksiin tungettiin herkkutatit ja sitten heidät altistettiin ympärivuorokautiselle kännykkäsäteilylle, joka aiheutti heissä syövän (On väitetty, että tatti oli täysin tarpeeton tässä operaatiossa, mutta Itcudin mukaan täysin välttämätön!). Puolet GigaCorpin asukkaista kuoli syöpään noilla leireillä.

    Käännekohta: Allianssin suurhyökkäys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    II Neptunuksen taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Sillä aikaa Allianssi oli vetäytynyt Neptunukseen. Allianssin johtajat (Dromononttineuvosto, Suurmestari, Eternius IV) nojailivat pöytään surullisesti. Sota alkoi vaikuttaa selvästi siltä, että Tron-liittouma nousisi voittoon. Mitään ei ollut tehtävissä. Eternius IV ehdotti jopa, että jos he antautuisivat nyt, ehkä he voisivat neuvotella itsensä pois keskitysleireiltä.

    Silloin Eternius III astui esiin ja sanoi, että nyt tarvittaisiin vain tolkuton hyökkäys, jossa hyödynnettäisiin Kronosfääriä ja muitakin hienoja teknisen osaamisen helmiä. Myös Nostradamuksen tuhoaminen oli päätehtäviä. Siinä päätettiin käyttää soluttautujia, legendaarista ryhmää, joka oli Psi-Sodassa tuhonnut K-Tähden. PV-Rider, Jack D. Ripper ja majuri King Kong kutsuttiin siis jälleen palvelukseen maasta. Heille luvattiin, että jos he onnistuisivat Nostradamuksen tuhoamisessa, heidät lyötäisiin GigaCorpin ritarikunnan ritareiksi. Ja he suostuivat. Vielä oli kuitenkin auki, miten Kronosfääriä hyödynnettäisiin, mutta ilkeämielisten huhupuheiden mukaan Eternius III oli juoni...

    Soluttautujat lähti pienellä aluksellaan kohti Nostradamusta. Alus oli nimetty osuvasti Kääpiöksi, mutta sille oli myös harkittu nimeä Rääpäle. PV-Rider toimi kuskina ja laskeutui onnistuneesti alukselle korjaustöiden aikana. Soluttautujat toimivat vanhan kaavan mukaan, kuten K-Tähdellä, eli kolkkasivat pari miehistön aivotonta jäsentä, pukeutuivat heidän univormuihinsa, piiloutuivat naisten vessaan jne...

    Ainoaksi heikoksi kohdaksi paljastui iso punainen nappi, jota painamalla alus räjähti. Ja he painoivat sitä...

    Nostradamus räjähti avaruudessa tuhannen päreiksi, mutta koska se oli tavallista jättialusta huomattavasti suurempi, sen räjähdys sai aikaan Supernovaan verrattavan tulihelvetin. Röhmöfantit grillasivat siinä makkarat illan uuteen juhlaan, mutta ne eivät käyneet yhtä hyvin kaupaksi juhliville gigacorpilaisille kuin Eterniuksen mokkapalat, joten katkeruus syveni. Juhlan aikana Soluttautujat, jotka olivat päässeet Nostradamukselta pakoon PV-Riderin uskomattomalla PV:llä, lyötiin GigaCorpin ritarikunnan ritareiksi. He olivat ensimmäiset uudet ritarit sisällissodan jälkeen. Umbar da Fatt sai kunnian lyödä heidät ritareiksi käyttämällä remmiä.

    K-Lähde tajusi Nostradamuksen tuhoutuneen ja määräsi parhaat kenraalinsa (Tom Cruise, John Travolta ja David Beckham) komentamaan Illuminatin vasta valmistuneita aluksia suurhyökkäyksessä Neptunukseen. Hyökkäyksen oli määrä jäädä viimeiseksi taisteluksi koko sodassa, tai niin luultiin...

    Taistelu oli sodan isoimpia ja siinä kuoli tuhansia GigaCorpilaisia, sekä Verstaan eliittiklooneja, jotka piilottelivat gigacorpilaisten takana. Se kuitenkin kannatti, sillä Allianssi voitti. He onnistuivat siinä kokonaan Verstaan Suurmestarin keksimän ovelan juonen avulla. Tämä lähetti väärennetyn sähkösanoman Illuminatin lippulaivaan, jonka mukaan Tron-liittouma olisi jo hävinnyt ja tästä pelästyneenä Itcud puukotti kaikkia aluksessa olleita selkään ja pakeni Maahan pakokapselilla. Tämä käänne sekoitti koko taistelun kulun ja lopulta Tron-liittouma koki rökäletappion.

    Allianssin suurhyökkäys alkoi!

    Mainorin paluu ja GigaCorpin vapautus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    GigaCorp piti ensiksi vapauttaa. Suunniteltiin jo mahtavaa hyökkäystä, johon olisi kuulunut planeetantuhooja-ase, mutta Eternius III väitti sen sotivan koko vapautus suunnitelmaa vastaan. Eternius III halusi käyttää aseena rauhaa ja piirritystä, jonka jälkeen Illuminatit vain marssisivat nääntyneinä ulos GigaCorpista. Verstaan mukaan marssiminen ulos GigaCorpista taas soti fysiikan lakeja vastaan, joten päädyttiin umpikujaan, jonka setvimiseksi jouduttiin paistamaan kolme pellillistä mokkapaloja. Sitten Eternius IV keksi juonen: Herra tupla-X, Mainor, tulisi herättää henkiin! Eternius IV yritti herättää hänet henkiin vanhalla lonkeromagialla, jonka hän väitti osaavansa muutenvain. Heräsi ensimmäistä kertaa kysymys, olisiko Eternius IV Lonkeromestari? Suunnitelma ei kuitenkaan toiminut.

    Koska Herra tupla-X oli jakautunut DiviDim-laboratorioissa sattuneen onnettomuuden jälkeen hyväksi Kristalliritariksi ja pahaksi Tohtori Tuhoksi, piti nämä kaksi saada ensin samaan paikkaan. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että Kristalliritari keskittyi poikansa kouluttamiseen jossakin huitsin nevadassa ja Tohtori Tuho oli lukittuna vaimonsa kanssa mustaan aukkoon. Verstas paljastikin, että heillä oli palveluksessaan pätevä nuorukainen, Professori Tuho, Tohtori Tuhon poika, jolle povattiin loistavaa tulevaisuutta pahuuden alalla. Hän jos kuka voisi auttaa, kunhan ei paljastettaisi, että tarkoituksena on luoda uudelleen Herra tupla-X, mikä tarkoittaisi hänen isänsä kuolemaa.

    Professori Tuho oli maassa, laboratoriossaan saamassa juuri valmiiksi Universaalinaattorinsa, kun Verstas teleporttasi hänet Neptunukseen. Hänelle selitettiin tilanne ja syötettiin mokkapaloja. Kahvin ja Mad Crocin voimalla Tuho työskenteli yötä päivää saadakseen valmiiksi Mustan aukon avaimensa. Kolmenkymmenen päivän ja yön jälkeen se onnistuikin ja Professori Tuho nukahti paikoilleen. Tohtori Tuho ja hänen vaimonsa Plutonia astuivat ulos Mustasta aukosta. Juuri silloin, kuten oli odotettuakin, Kristalliritari ja hänen poikansa saapuivat paikalle tarkoituksenaan tuhota Tuho. Silloin Eternius IV käytti lonkeromagiaansa ja he fuusioituivat jälleen herra Tupla-X:ksi. Mainor oli palannut!

    Herra Tupla-X heti herättyään kysyi Verstaan Suurmestarilta ensimmäiseksi, oliko Verstas vastuussa hänen murhastaan. Ja olihan se, joten jutussa ei ollut enää mitään puitavaa. Alkoi hyökkäys GigaCorpiin, jossa herra Tupla-X käytti aikamatkustukseen luomaansa Kronosfääriä. Siksi taistelua käytiin käytännössä joka hetki maailmankaikkeuden historian ajan, mikä aiheuttaa vielä edelleenkin paradokseja. Tupla-X haki tulevaisuuden Viimeisestä taistelusta avukseen heränneen Cthulhun, joka ikävä kyllä yritti hotkaista GigaCorpin, jonka takia hänet palautettiin takaisin. Päätettiinkin käyttää tulevaisuuden huimaa asearsenaalia. Tupla-X varasti GigaCorpin Ensimmäisessä Galaksin sodassa käyttöön tarkoitettuja aseita suoraan tehtaalta, mikä aiheutti hämminkiä sodan jälkipuinneissa. Näin GigaCorpin armadalla oli mahtavat asevarannot käytössään hyökkäyksessä, jossa heitä auttoi Verstas. Röhmöfantit jatkoivat matkaansa Kuuhun, Nokian kimppuun.

    Taistelu oli lyhyt ja verinen, sillä Illuminateja ei säästelty. The Leader saatiin kiinni ja laitettiin vankeuteen Eternius Centerin pohjakerrokseen odottamaan sodan loppua ja oikeudenkäyntejä. Sääli vain aiemmassa GigaCorpin taistelussa käytetyt teleportit olivat unohtuneet sinne ja hän pääsi pakenemaan maahan. Tupla-X kuitenkin lohdutti GigaCorpia, sillä hän oli varma, että GigaCorp vielä saisi hänet kiinni, ja tottakaihan se saisi, olihan Tupla-X aikamatkustaja.

    Sillä aikaa Neptunuksessa Professori Tuho heräsi itkevän äitinsä vierestä. Äiti Plutonia kertoi hänelle, että Tohtori ja Kristalliritari oli jälleen yhdistetty. Siitä Professori suuttui ja palasi maahan kokoamaan Universaalinaattoriaan.

    Viimeinen Kuun taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Eli oikeammin VI Kuun taistelu, mutta Viimeinen kuulostaa persoonallisemmalta. Taistelussa Röhmöfanttien koko laivasto hyökkäsi yksin kuuhun, varoen kuitenkin räjäyttämästä sitä ilmaan johtuen sen radioaktiivisesta röhmöfantin uloste sisällöstä. Röhmöfantit yrittivät tuhota Nokian mielenhallinta tornit Kuusta ja vapauttaa Maan ihmiset K-Lähteen, Teletronin ja The Leaderin ikeen alta. Tämän jälkeen voitaisiin vasta aloittaa maan invaasio.

    Röhmöfantit laskeutuivat Kuun pinnalle ja alkoi maataistelu, joka kesti ikuisuuden johtuen aikaparadokseista. Kun he olivat voitolla, tajusi sattumalta universaaliin geiger-mittariin vilkaissut K-Lähde, että kuun sisus on radioaktiivinen. Hän ei odotellut hetkeäkään vaan laukaisi pommit kuuhun, joka räjähti tuhannen päreiksi Röhmöfantit mukanaan. Koko galaksi muuttui radioaktiiviseksi, mutta GigaCorpissa vaikuttava Tupla-X oli aikamatkustajana varautunut ja käytti Kronosfääriä muuttaakseen taistelun kulun. Hetkessä hän muutti historiaa niin, että ulosteita ei oltukkaan kätketty Kuuhun, vaan aurinkoon, ja taistelu voitettiin. Ei siitä muuta.

    Kuun jättimäiset kenttätornit tuhottiin ja ihmiset vapautuivat maassa Internet-orjuudestaan. Teletron määräsi äkkiä kaikki Ceregonistit ja robotit kokoamaan ihmisiä tuhoamisleireille.

    Maan vapautus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Maahan hyökkäämisen edetessä, Tupla-X:n johtamien alusten jo laskeutuessa, Ceregonistit Itcudin johdolla päättivät antautua. Itcud lupasi luovuttaa myös Teletronin itseensä ohjelmoiman salaisen itsetuhokoodin, jos hän saisi jatkaa vielä toimintaansa Ceregonismin piirissä. Eternius III ja Tupla-X hyväksyivät tämän, vaikka Verstaan Suurmestari ja Eternius IV vaativatkin Itcudin päätä pölkylle. Olihan se jo tavallaan näiden sotien jatkuva perinne, että kun taistelut taukoavat, Itcud teurastetaan ja kaikki ovat iloisia. Nyt niin ei kuitenkaan käynyt. Koodi otettiin vastaan ja Itcud ja muut Ceregonistit saivat jatkaa toimintaansa. K-Lähdekin sai säilyttää vapautensa Itcudin kauniista pyynnöstä ja yhdessä he palasivat Hollywoodiin.

    Taisteluissa GigaCorpin armeija valtasi yksi kerrallaan maailman suurkaupungit: Tokio, New York, Shanghai, Pariisi, Berliini(tästä huomioitavaa että n. 200 5500-mallin eliittirobottia oli säilötty Hitlerin Kotkanpesän raunioihin tulevaisuutta varten), Moskova ja Lontoo vapautuivat. Teletron oli vetäytynyt tukikohtaansa Pii-laaksoon ja jatkoi ihmisten joukkotuhoamista ja The Leader Illuminateineen aloitti pakenemisen maasta kohti Nemesistä. Pii-laakson sähkövirran katkaisu kuitenkin tuhosi 3310-mallin robottien kunnon ja pakotti heidät antautumaan 5500-joukkojen viimeisen vastarinnan jäkeen. Teletron ahdistettiin nurkkaan. Dromononttineuvosto, Verstaan Suurmestari, Eternius III ja IV sekä Herra tupla-X seisoivat hänen edessään valmiina syöttämään itsetuhokoodin sen sisuksiin. Mel Gibson, Teletronin aivoton apuri yritti vielä estää, mutta hänet teurastettiin Verstaan tyyliin raukkamaisesti puukolla selkään.

    Silloin, kun Teletron tajusi tappionsa, se alkoi puhua: "Todennäköisyyslaskelmieni ja Kaaosteoriaa hyödyntävien tutkimusteni mukaan teidän kolmen olisi nyt viimeinkin selvitettävä välinne, tai ette niitä koskaan tee.". Sitten koodi sammutti sen.

    Silloin Allianssin johtajat tajusivat, että se oli totta. Välit olivat venyneet niin kireiksi, että ne tulisi selvittää nyt. Vaikka Eternius III yrittikin estää, kaikki tiesivät että niin tulisi käymään. Ainakin viimeistään sen jälkeen kun Tupla-X oli puikahtanut ja todistanut niin käyvän tulevaisuudessa.

    Allianssin välienselvittely[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Päätettiin kohdata Röhmögeddonin aukiolla, samassa paikassa, johon Ensimmäinen Röhmöfanttisota oli päättynyt. Taistelu käytäisiin periaatteella kaikki vastaan kaikki. Niin sen kuului mennä. Eternius III yritti vielä kerran lepyytellä entisiä tovereitaan mokkapaloilla, mutta enää se ei toiminut. Mokkapaloista maistui nyt vain kaikinpuolinen viha ja katkeruus, sekä hiven kanelia.

    II Röhmögeddonin taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Toisessa Röhmögeddonin taistelussa Neptunuksessa kohtasivat siis Verstas, GigaCorp ja Röhmöfantit toisensa. Taisteluun ottivat myös osaa monet muut tutut hahmot. Kaikki mukaan!

    Verstas/Lonkeromestarit-liittouma, eli Punainen Paha[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Ensimmäisenä päätti jokainen osallistuja koota itselleen liittolaisia. Verstas hankkiutui neuvotteluihin Lonkeromestarien kanssa. Tyräel Haara-Pallila otti hänet vastaan iljettävästi kesken masturbaatiotuokionsa ja sai Verstaan Suurmestarin oksentamaan ulos joka-aamuisen omenapuuronsa. Neuvottelut saatiin alkamaan, kun Suurmestari antoi Tyräelille pyyhkeen putsatakseen paikat.

    Verstas lupasi Lonkeromestareille merkittävän osan tulevissa hömppäsodissa, luovuttaa Neptunuksen heidän omaksi planeetakseen, jos he voittaisivat ja luovuttaa Eternius III mokkapalojen reseptin. Tyräel innostui tästä, eikä tajunnut Suurmestarin kusettaneen. Ei hän antaisi heille Eterniuksen mokkapalojen reseptiä.

    GigaCorp/Nokia-liittouma, eli X-Liitto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Röhmöfantit ja Mauno Kapan Suomi, eli Sininen Armeijakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Röhmöfantit haalivat puolelleen tulevaan taisteluun Mauno Kapan, Suomen silloisen pääministerin tuen ja saivat käyttöönsä Suomen asevoimien merkittävää tietoa. Kävi ilmi, että asevoimat olivat kehitelleet tulevaa Suurta Pohjan Sotaa varten Ultimate-haarniskaa, jonka avulla yksi sotilas voisi rusentaa Venäjän. Se ei kuitenkaan toiminut, sillä haarniskan ohjaimet olivat jättimäisen, kärsää muistuttavan tötterön sisällä, jonne käsi ei ylettänyt ja se vaati kaksi ohjaajaa, ja se oli rakennettu kaksiulotteisen mallin mukaan litteäksi (Tämä saattoi johtua Mauno Kapan harhaluulosta, jonka mukaan Uralille tulisi vyöryä sotanorsujen voimalla, joita ei erottaisi, jos ne seisoisivat suorassa).

    Röhmöfantit pohtivat asiaa hetken ja tajusivat, että haarniska oli kuin heille tehty. Sen varusteisiin kuului liekinheitin, miinanlevittäjähanskat ja kaksi kanuunaa, jotka tulittivat pieniä ydinkärkiä. Röhmöfantit treenasivat yhtä heistä, taisteluissa kunnostautunutta Röhmö. S. Fanttia, joka puki puvun päälleen. Niin syntyi Rautaröhmö!

    Taistelun kulku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    Taistelua käytiin maassa, ilmassa, maan alla, vedessä ja avaruudessa lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Väitetään, että paikoin jopa atomit valitsivat puolensa ja taistelivat toisiaan vastaan, mutta tätä on epäilty vain selitykseksi antimateriapommitukselle, joka ei osunut lähellekään vihollisen asemia. Taistelun kulusta ei ole sen kaoottisen luonteen ja tapahtumiin liittyvän salailun vuoksi saatavilla tarkkaa tietoa. Siinä tiedetään kuitenkin tapahtuneen ainakin seuraavaa:

    • Heti taistelun alussa kaikki ne strategit ja kenttäupseerit, jotka olivat huomauttaneet, kuinka järjetön tämän kaltainen kaiken ratkaiseva jättiläistaistelu oli, joutuivat mystisiin onnettomuuksiin.
    • Massiivinen planetaarinen taistelu kaikkien välillä.
      • Rautaröhmö joutui Verstaan vangiksi ydinohjusten loputtua.
      • Kloonisoturien ja robottien taistelu viimeiseen massatuotettuun yksikköön.
    • Punaisen Pahan, X-liiton ja röhmöfanttien alusten kolmisuuntainen avaruustaistelu Neptunuksen kiertoradalla.
      • X-liiton avaruuslaivasto tuhosi täyden kolmanneksen Gerperos II -hävittäjäarmadasta. Tämän jälkeen jäljelle jääneet kaksi kolmannesta alkoivat selittämättömästä syystä taistella keskenään.
      • Lonkeromestarien lippulaiva tuhoutui yritettyää erehdyksessä ahdistella tähtituhoojaa anaalisesti. Tähtituhoojan kapteeni huomasi sen peruutuspeilistään ja iski antimateriamoottorit täysille, arvattavin seurauksin lonkeromestarien aluksen integriteetille.
      • SS Kärsä sisaraluksineen katosi jäljettömiin taistelun loppupuolella. Ne oletettiin tuhotuiksi, mutta hylkyjä ei koskaan löydetty, mikä harmitti kaikkia, sillä nyt niiden teknologiaa ei päästy analysoimaan.
    • Röhmögeddonin kenttä pommitettiin useita kilometrejä maan alle.
      • Verstaan avaruus- ja ilmavoimat pommittivat kaikkia Neptunuksen sen pallonpuoliskon tärkeimpiä kohteita, kuulemma vahingossa. Tulenjohtajan lievästi vahingoniloinen "Oho, mitenkä se sormi noin lipesi" ei kuitenkaan enää kuulostanut kovin uskottavalta kolmannenkymmenennen siviilikohteen jälkeen.
        • Sattumalta epävirallisesti Verstaan ylijohdolta huomattavia lahjuksia vastaanottaneiden Lonkeromestarien maavoimien komentajien toimesta kyseiselle pallonpuoliskolle määrätyt lonkeromaavoimat hävitettiin täydellisesti pommitusten yhteydessä. Lonkeromestarien kokonaisvahvuus laski noin 99%.
          • Muutamaa minuuttia myöhemmin Lonkeromestarien jäljellejääneitä, pääosin upseeja ja muita korkea-arvoisia tahoja kuljettanut lonkeroristeilijä räjähti tuhannen päreiksi sisäisen juonittelun seurauksena. Verstas kiistää osallisuutensa.
    • Röhmöfanttien kaupungit tuhottiin täydellisesti. Kaikkien röhmöfantien (Rautaröhmöä lukuunottamatta) oletetaan kuolleen.
    • Itcud tapettiin taas. Kukaan ei enää jaksanut uskoa, että se pysyisi tälläkään kertaa kuolleena.
    • Neljä Neptunuksen vähemmän tärkeää kuuta tuhoutui. Palaset muodostivat renkaan Neptunuksen ympärille.

    Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

    1. Yksi katkenut kynsi, kaksi kipeää varvasta ja noidannuoli.
    2. Erittäin radioaktiivinen, räjähdysherkkä jäte.
    3. Röhmöfanttien Neptunuksen tehtaat suoltivat sodan ajan kertakäyttöhävittäjiä sadan laitteen tuntivauhdilla GigaCorpin ajanlaskun mukaan, ja viimmeisimmän Röhmö-laivueen aluksista he olivat saaneet valmiiksi juuri sopivasti taistelua varten.
    Hömppäuniversumin sodat
    Suuntaumussodat:

    Mahtien Mittelö | Kaaoksen sota | Majora-sota | Hjassan-sota | 2. Universumin sota | Spektrisota | Viimeinen Taistelu

    Suuret aikasodat:

    1. temporeealisota | 2. temporeaalisota | 3. temporeaalisota

    Suuret röhmöfanttisodat:

    1. röhmöfanttisota | GigaCorpin sisällissota | Psi-sota | 2. röhmöfanttisota

    Suuret avaruussodat:

    1. galaksin sota | 2. galaksin sota | 3. galaksin sota | 1. Universumin sota

    Mahtiolentosodat:

    Enkelisodat | Lohikäärmesodat: Manalohikäärmesota | Suuri lohikäärmepuhdistus | Metallilohikäärmekapina | Muinaisten sota