Ohje:Sisällys

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Tiivistelmä
  • Hömppäpedian sisältö (hömppä) muodostuu joukosta fiktiivisiä henkilöhahmoja, paikkoja, entieettejä ja tapahtumakuvauksia, jotka muodostavat omanlaisensa verkoston. Eräällä tavalla meno muistuttaa amerikkalaisia supersankarisarjakuvia - tekijöitä on useita, henkilöhahmoja ja tapahtumia monenlaisia. Toisin kuin supersankarisarjakuvissa, hömppä yritetään kuitenkin pitää mahdollisimman yhtenäisenä kokonaisuutena, ja asioista sovitaan yleensä keskustelemalla ja tätä kautta saavuttamalla yleinen konsensus.
  • Parhaiten hömppään pääsee sisään - näiden ohjeiden lukemisen lisäksi - aloittamalla lukeminen sivuvalikossa mainituista keskeisistä teoksista ja käsitteistä.
  • Hömppäpedia sijaitsi aikaisemmin Hikipedia-nimisen huumoriwikisivuston kasvaimena, josta Hömppäpedia myöhemmin kasvoi erilleen. Muistona tästä - sekä hömpänluojien hikipedialaisesta alkuperästä - hömppäartikkelit sisältävät usein humoristisia ominaisuuksia.
  • Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit esittää ne suoraan ylläpitäjillemme tai kysyä yleisesti kahvihuoneella tai chathuoneessa.