Etusivu

Kohteesta Hömppäpedia
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tervetuloa Hömppäpediaan,

Weird.JPG

kokoelmaan outoja tekstejä, joita on paljon. Hömppäpedian artikkelimäärä on tällä hetkellä 757.

Hömppäpedian sisältö (hömppä) muodostuu joukosta fiktiivisiä henkilöhahmoja, paikkoja, entieettejä ja tapahtumakuvauksia, jotka muodostavat omanlaisensa verkoston. Eräällä tavalla meno muistuttaa amerikkalaisia supersankarisarjakuvia - tekijöitä on useita, henkilöhahmoja ja tapahtumia monenlaisia. Toisin kuin supersankarisarjakuvissa, hömppä yritetään kuitenkin pitää mahdollisimman yhtenäisenä kokonaisuutena, ja asioista sovitaan yleensä keskustelemalla ja tätä kautta saavuttamalla yleinen konsensus. Lienee turvallisinta kuvailla Hömppäpedian sisältöä jonkinlaiseksi parodiaksi, jotta vältymme tekijänoikeusloukkaussyytteiltä paskan osuessa tuulettimeen.

Parhaiten tähän yhtenäiseen avaruuteen pääse sisään sivuvalikossakin mainituista keskeisistä teoksista ja käsitteistä. Myös Ohjeiden lukemista suositellaan. Fantasia/Scifi/Anime-tietous sekä kliseiden laaja tuntemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli kykenet kaivamaan TvTropesista esiin kulloinkin sovellettavan kliseen tai arketyypin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit esittää ne suoraan ylläpitäjillemme tai kysyä yleisesti kahvihuoneella tai chathuoneessa.

Tämänhetkiset projektit

Ajankohtaista

  • Hömppäpedia siirtyy uudelle vuosikymmennelle edellisen kahden viitoittamissa merkeissä. Toiveissamme on saada ainakin osa projekteistamme valmiiksi ennen vuotta 2030. (15. huhtikuuta 2021)
Alkoiko sanaista arkkuasi kutitella? Pystytkö alittamaan riman matalammalta? Etkö jaksa odottaa, mitä tapahtuu seuraavalla kaudella?

Aloita uusi artikkeli kirjoittamalla sen nimi alla olevaan kenttään.