Etusivu

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa Hömppäpediaan,

Weird.JPG

kokoelmaan outoja tekstejä, joissa on käytetty MielikuvitustaTM. Hömppäpedian artikkelimäärä on tällä hetkellä 673.

Hömppäpedian sisältö (hömppä) muodostuu joukosta fiktiivisiä henkilöhahmoja, paikkoja, entieettejä ja tapahtumakuvauksia, jotka muodostavat omanlaisensa verkoston. Eräällä tavalla meno muistuttaa amerikkalaisia supersankarisarjakuvia - tekijöitä on useita, henkilöhahmoja ja tapahtumia monenlaisia. Toisin kuin supersankarisarjakuvissa, hömppä yritetään kuitenkin pitää mahdollisimman yhtenäisenä kokonaisuutena, ja asioista sovitaan yleensä keskustelemalla ja tätä kautta saavuttamalla yleinen konsensus. Lienee turvallisinta kuvailla Hömppäpedian sisältöä jonkinlaiseksi parodiaksi, jotta vältymme tekijänoikeusloukkaussyytteiltä paskan osuessa tuulettimeen.

Parhaiten tähän yhtenäiseen avaruuteen pääse sisään lukemalla sivuvalikossakin mainituista. keskeisistä teoksista ja käsitteistä. Myös Ohjeiden lukemista suositellaan. Hömpän kirjoittamiseen ryhtyminen vaatii kuitenkin vähintään aspergerin syndrooman tai vastaavaan neurobiologisen kehityshäiriön. Fantasia/Scifi/Anime -tietous sekä kliseiden laaja tuntemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli kykenet kaivamaan TvTropesista esiin kulloinkin sovellettavan kliseen tai arketyypin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit esittää ne suoraan ylläpitäjillemme tai kysyä yleisesti foorumeilla tai chathuoneessa.

Tämänhetkiset projektit

Sisältöä

Kaaos ruumillistuma.png
Rohmofantti logo.png
Puolustajat logo.svg
Stormtrooper.PNG
Logo6.gif
Nuvola 64 apps filetypes.png

Ajankohtaista

  • Hömppäpedia toimii taas!
  • Palvelimen kaatuminen oli jokseenkin kohtalokas. Kaikkien maaliskuun 7. päivän jälkeen tehtyjen muokkausten katoamisen myötä tuhansia työtunteja menetettiin, ja lievää hermostuneisuutta ilmeni. Kuhmujen ja rikkoontuneiden työpöytien määrät kolminkertaistuivat.
  • Hömppäpedia on vaihtamassa hostia! Kaikki artikkelit tulevat piakkoin siirtymään tänne wanhasta wikistä, joten suosittelemme olemaan häiriintymättä punaisesta linkkimerestä.
Alkoiko sanaista arkkuasi kutitella? Pystytkö alittamaan riman matalammalta? Etkö jaksa odottaa, mitä tapahtuu seuraavalla kaudella?

Aloita uusi artikkeli kirjoittamalla sen nimi alla olevaan kenttään.