Regeneraatio

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Regeneraatio on yleishyödyllinen hömppähahmojen kyky, joka tarkoittaa yksinkertaisesti vahingoittuneiden ruumiinosien korvautumista uusilla. Useilla vähänkin korkeavoimaisilla olennoilla on tämä kyky, ja siitä ylemmät ovat jopa kys. taidon vuoksi kuolemattomia.

Epäonnistunut regeneraatio Kaaosenergian takia

Regeneraation tasot[muokkaa]

Alhainen taso[muokkaa]

Alhaisen tason regeneraatio on rajoittunut korjaamaan vähäisempiä, ei välttämättä normaalistikaan välittömän kuoleman aiheuttavia vammoja, kuten irronneita raajoja tai ei-vitaaleja elimiä. Alhaisen tason regeneraation hallitsevan olennon tappaminen on vielä suhteellisen helppoa jos iskee näiden elintärkeisiin ruumiinosiin, kuten aivoihin tai sydämeen.

Alhainen
Pystyy umpeuttamaan nopeasti vähäisemmät haavat. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Keskinen
Pystyy korjaamaan vakaviakin haavoja. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Korkea
Pystyy kasvattamaan tietyt elimet ja raajat uudelleen. Tällä regeneraation tasolla olevia:

Keskitaso[muokkaa]

Keskitason regeneraatio sallii yleistetysti ruumiin palauttamisen ehjäksi normaalisti kuolettavistakin vammoista niin kauan kuin suurin osa ruumiin massasta on vielä tallella. Keskitason regeneraation hallitsevan olennon tappaminen on normaalein konstein jo huomattavan vaikeaa, ja usein tuleekin helpommaksi vain lukita olento jonkinlaiseen vankilaan tai karkottaa tämä toiselle puolelle galaksia. Tosivahinkoa tekevä hyökkäys kuitenkin hoitelee keskitason regeneraation hallitsevat olennot suht' helposti.

Alhainen
Pystyy kasvattamaan menetetyt ruumiinosat takaisin tiettyjä (usein pää tai sydän) lukuun ottamatta. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Keskinen
Kykenee kasvattamaan uudelleen minkä tahansa menetetyn ruumiinosan tai elimen. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Korkea
Palautuu kokoon räjähdettyään palasiksi. Tällä regeneraation tasolla olevia:

Korkea taso[muokkaa]

Korkean tason regeneraatio vastaa yleistetysti tasoa, jolla on mahdollista palauttaa ruumis toimintakuntoon vaikka suurin osa sen massasta olisi täysin tuhoutunut. Korkeimmalla tasollaan korkean tason regeneraatio sallii ruumiin palauttamisen tyhjästä niin kauan kuin sielu selviytyy ehjänä. Paras tapa tuhota korkean tason regeneraation hallitseva olento on tosivahinkoa tekevällä hyökkäyksellä.

Alhainen
Pystyy regeneroimaan koko fyysisen olemuksensa pienestä palasta alkuperäistä olemusta. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Keskinen
Pystyy elvyttämään elintoimintonsa submikroskooppisesta palasta alkuperäistä olemusta. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Korkea
Pystyy kasvattamaan itselleen uuden ruumiin niin kauan kun sielu selviytyy. Tällä regeneraation tasolla olevia:

Jumalainen taso[muokkaa]

Jumalaisen tason regeneraatio vastaa yleistetysti tasoa, jolle päästyään tulee mahdolliseksi korjata jopa tosivahinkoa tekevien hyökkäysten aiheuttamia vaurioita ja korjata automaattisesi oma sielu mikäli se vaurioituu. Jumalaisen tason regeneraation hallitsevalle ruumiillinen vahinko on vain vähäinen hidaste, sillä he pystyvät poikkeuksetta korjaamaan ruumiinsa täydellisesti.

Alhainen
Pystyy korjaamaan joitakin sielunsa kärsimiä vahinkoja, ja kasvattamaan itselleen uuden fyysisen olemuksen. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Keskinen
Pystyy kokoamaan sielunsa palasista. Tällä regeneraation tasolla olevia:
Korkea
Pystyy palautumaan henkiin, vaikka sielukin tuhottaisiin. Tällä regeneraation tasolla olevia: