Varjovartija

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Good homppa ribbon.png

Trophy.png
Varjovartija on luokiteltu hyväksi sivuksi!
Artikkelin ulkoasu, muotoilu ja tyyli ovat keskivertoa paremmat, ja osoittavat osaltaan kuinka jaloa työmme on.
Varjovartija
Kagemamoru small.png
Hei lapset! Varjovartija-sedällä on teille karkkia!
Koko nimi:Varjovartija
Laji: kaoottinen anomalia
Sukupuoli: määrittelemätön
Syntymäaika: viimeisimmän alkuräjähdyksen jälkeen
Syntymäpaikka: tuntematon
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:Galaktinen
Regeneraation taso:Alhainen/Keskinen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 7
Liittolaiset: Kaaoksen joukot
Arkkiviholliset: Järjestyksen joukot
Saavutukset: Kaikkinaisen kaaoksen aiheuttaminen universumissa, laajamittainen intergalaktinen tuho, aiheutti sodan Keisarin ja Rufuksen välille
Pilkkanimet: Varjo, rumilus, inhottava otus, harmaa köntti

Varjovartija (alias Shadow Guardian, Kagemamoru, Inhottava otus jne.) on kaukaisessa muinaisuudessa puhtaasta Kaaoksesta silkan sattuman kautta syntynyt hirviömäinen peto, jonka silkka olemassaolo uhkasi ulottuvuuksien tasapainoa. Huhujen mukaan Varjovartijan sai aikaan Jumala, kun Kaaos vietteli häntä voimallaan, ja Jumala lumoutuneena kosketti Kaaosta ja pani alulleen kammottavan dominoefektin, jossa yksi asia johti toiseen, ja lopulta Kaaoksesta tiivistyi lyijynharmaa olemus, joka otti kammottavan, valtavan hirviön hahmon ja laskeutui alas kuolevaisten maailmaan. Varjovartija jätti jälkeensä ulottuvuudellista epävakautta, joka järisytti monien ulottuvuuksien rajoja. Hänen olemuksestaan leviävä pahansuopa voima levisi ympäri kosmosta ja kokonaisia galakseja pimeni hänen jäljessään, kun niiden tähdet sammuivat ja muuttuivat kuolleiksi, harmaiksi palloiksi hänen kulkiessaan galaksien läpi ja absorboidessaan niiden energiaa.

Universum Majora sai kuulla tästä, ja varusti suuren sotaretken Varjovartijan pysäyttämiseksi. Ikäväkseen hän havaitsi, että Varjovartijaa ei pystytty millään keinoin enää täysin tuhoamaan, sillä se oli levittänyt olemuksensa osasia kuin puun juuria ympäri aikaa, avaruutta ja todellisuutta. Siksipä hän kehitteli voimakkaan yliulotteisen sinetin, jonka sisään hän vangitsi Varjovartijan, ja sitten vielä varmimmaksi vakuudeksi antoi sinetin materiaalisen olemuksen Angelus Nobilisten valvottavaksi pääkaupukiinsa Aaghammadiin, jossa tämän erikoisen ulottuvuuden silkka erilaisuus pitäisi huolen siitä, että Varjovartija ei koskaan pystyisi kehittämään kykyä vapautua sinetistä. Sinetti asetettiin suureen, tarkasti vartioituun pyhäkköön. Rauha laskeutui maailmankaikkeuteen, joksikin aikaa.

Varjovartijan paluu[muokkaa]

Homma ei kuitenkaan loppunut tähän. Eräs nuori, vasta aloittelijatasolla oleva Angelus Nobilis löysi sattumalta tiensä pyhäkköön vrtijoiden kahvitauolla. Varjovartija puhui hänelle sinetin sisältä ja lupasi hänelle kielletyn voiman, jos hän auttaisi Varjovartijaa. Nuori enkeli kiinnostui asiasta ja meni sinetin luokse. Varjovartija pystyi lukkiutumaan hänen sydämessään olevaan kaoottisen pahansuopuuden hituseen, ja sen ansiosta sinettiin ilmestyi pieni mutta tarpeeksi suuri murtuma, jonka kautta Varjovartija pystyi siirtämään olemuksensa ytimen nuoreen enkeliparkaan. Varjovartijan olemus alkoi hitaasti korruptoimaan nuorta enkeliä, ja teki hänestä lopulta voimakkaan kaaosdemonin. Hän pakeni kauas Aaghammadista, kohti Universumin Pahuuden ja Kaaoksen läpitunkemaa nurkkausta, jossa Ykkösen ja Kolmosen voimat törmäsivät, ja jossa hulluus piti majaansa. Varjovartija voima ohjasi häntä, ja hän kaivautui ulottuvuuksien läpi kuin mato, kunnes saapui Keisarikuntaan. Keisarikunnan valtias, Keisari aisti suuren epävakaisuuden tulemisen ja nappasi mutatoituneen enkelin käsiinsä. Hajottamalla tämän olemuksen, hän sai sen sisään piiloutuneen Varjovartijan ydinolemuksen omakseen, ja hän päätti ottaa sen itselleen ja kontrolloida sitä hiekkaenergiansa avulla. Keisarin voimat kasvoivat paljon, ja hän varusti sotaretken valtakuntansa nopeaksi laajentamiseksi ympäröiviin ulottuvuustiloihin. Hän hyökkäsi ensimmäiseksi Rufuksen valtakuntaan, joka sattoi sijaitsemaan läheisissä ulottuvuuskoordinaateissa. Hjassan saapui kuitenkin puolustamaan entisen ystävänsä valtakuntaa, ja saatuaan apua myös Rufuksen isältä Nigelilta, Keisari voitettiin ja hänen ruumiissaan ollut Varjovartija voima pirstoutui Keisarin ruumiin mukana tuhansiksi sirpaleiksi, jotka hajaantuivat ja hukkuivat ulottuvuuksien aaltoihin, ja luultiin, että Varjovartija voima oli kateissa iäksi.

Varjovartijan sukkanukke[muokkaa]

Myöhemmin paljastui, että Varjovartijan ydinolemus oli säilynyt pieninä paloina. Kukin näistä Varjovartijan ydinolemuksen osista pystyi antamaan käyttäjälleen osan Varjovartijan kaoottisesta mahdista. Lopulta Kaaoksen Mestarin onnistui yhdistää kuudesosa palasista ja kanavoida niihin tarpeeksi kaaosvoimaa hallitsemattoman ketjureaktion aloittamiseksi: suuri määrä palasia kasautui yhteen muodostaen uuden Varjovartijan inkarnaation, Varjovartija II:n. Hjassan lähetettiin jälleen kerran torjumaan uhka. Hänen onnistui vahingoittaa Varjovartija II:ta ratkaisevalla hetkellä. Tällöin Universum Majora saapui, ja sinetöi tämän uuden olemuksen uuteen ulottuvuussinettiin ja piilotti sen syvälle ulottuvuuskiemuroihin, joista kenenkään ei tulisi sitä löytää. Suuri osa Varjovartijan jäljellä olevista osasista jäi kuitenkin leijumaan ulottuvuuksiin.

Varjovartijan odotus[muokkaa]

Vaikka Varjovartija meni palasiksi, nämä palasetkin muuttuvat vahvemmiksi hetki hetkeltä. Varjovartija odottaa hetkeä, jolloin palaset palaavat yhteen. Tällöin tapahtuisi Varjovartijan kolmas tuleminen, joka merkitsisi lähes varmaa maailmanloppua.

Ulkomuoto[muokkaa]

Varjovartija aineellinen olemus ilmeni valtaisana, mustana tai tummanharmaana, hirviämäisenä olentona. Hänen silmänsä olivat punaiset ja kyntensä pitkät ja terävät. Alaosastaan tämä hirviö ikäänkuin vain liukeni olemattomiin tai vaihtoehtoisesti kasvoi kiinni maahan, silloin kun hänen olemuksensa ilmeni kiinteällä pinnalla. Hänen vahva, läpäisy-yrityksille erittäin vastustuskykyinen ihonsa oli koristeltu pahaenteisesti hohtavilla keltaisilla tai kellertävillä kuvioilla, joiden hohteen sanottiin voivan tehdä olentoja hulluiksi. Ympärillään hänellä oli ainainen korruptiota aiheuttava harmaan kaaoksen pilvi.

Varjovartija II on ulkomuodoltaan pienempi ja sen ruumiinmuodot ovat heikommin muodostuneet.

Kyvyt[muokkaa]

Varjovartija
Fyysinen voima:
90
Nopeus:
30
Ketteryys:
10
Aseeton taistelutaito:
80
Aseellinen taistelutaito:
0
Energianhallinta:
90
Taikuus:
0
Psioniikka:
90
Älykkyys:
20
Tiimityöskentely:
0
Muut kyvyt:
90


Täydellinen regeneraatio
Varjovartija osaa regeneroida itsensä mistä tahansa vammasta. Edes hänen ydinolemuksensa tuhansiksi palasiksi pirstoutuminen ympäri ulottuvuuksia ei lopullisesti tuhonnut häntä. Hän ei kuitenkaan automaattisesti kasaannu kokoon "tuhouduttuaan" tämänkaltaisissa onnettomuuksissa kuten Keisari, mutta hänen kokonaisuutensa kaava säilyy kaikissa palasissa, joista kukin omalta osaltaan kehittyy vahvemmaksi, ja voi ajan myötä kehittää itsenäisen tietoisuuden.
Vahvistuminen ajan kautta
Näyttää ilmeiseltä, että mitä pitempään Varjovartija on olemassa, sitä vahvemmaksi hän kehittyy. Hänellä on myös pelottava kyky reaktiivisesti evolvoitua esimerkiksi kehittääkseen immuniteetteja tiettyjä energiatyyppejä vastaan tai kykyjä käyttää tiettyjä taitoja.
Materialisaatio
Varjovartija osaa materialisoida tyhjästä harmaata ainetta. Useimmiten Varjovartija hyökkää tästä aineesta koostuvilla piikeillä.
Hyökkäysten kopiointi
Varjovartija osaa kopioida vastustajiensa hyökkäyksiä pelkästään näkemällä ne tehtävän.