Universum Majora

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Universum Majora
Universum Majora.png
Tosinimi:Universum Neo-Quant Majora
Laji: Majora
Sukupuoli: Useimmissa muodoissa mies
Syntymäaika: Alku
Syntymäpaikka: Kaikkialla
Suuntaumus: Majora
Tuhokapasiteetti:Dimensionaali
Regeneraation taso:Keskinen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 4, 7
Liittolaiset: Enkelikuningas Adam, Majorat
Arkkiviholliset: Kivi-paperi-sakset
Saavutukset: Universumin luominen, Jumalan siittäminen,
Kaaoksen pitäminen aisoissa
Pilkkanimet: Spurgu Majora, juoppo, pulsuTämä sivu käsittelee Majoraa. Älä missään nimessä vandalisoi tätä sivua, tai huomaat pian olevasi vitunmoisessa lirissä.

“Majoroikaa, perkele!“

-Universum Majora

“Linkitä, tai tapan sinut, tuhoan kotiplaneettasi, räjäytän kotigalaksisi, rohmahdutan koko sen maailmankaikkeuden laidan niskaasi ja kiusaan koiraasi!“

-Fisfendilus Majora

Universum Majora
Universum Majora.png
Universumin ikuinen omistaja
vallassa alku–ikuisuus
edeltäjä ei voinut edeltää
seuraaja ei voi seurata
syntyi alku
kaikkialla
kuoli ei kuole
sanoin ettei kuole!
puolue Majorat

”Ei se vanha haaska meikäläistä piessyt, kaaduin portaissa.”

~Tyräel Haara-Pallila teho-osastolla, vähän ennen salamaniskua

”Majoroikaa, perkele!”

~Universum Majora

Termi "Majorointi" viittaa linkittämiseen ja yleiseen kunnioittavuuteen sekä toiveeseen katsella tätä artikkelia ainakin kolmesti minuutissa

”AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!”

~Kaaos

”Se oli Majora! Syyttäkää sitä!”

~Jumala kysyttäessä mokailuista

”Afg vithiain nefirishe faldin muin uhige zagan.”

~Rautakynsi Majora-kielellä (käännöstyö kesken)

”Ja taas kännissä...!”

~Fisfendilus Majora

”Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että Universum Majora näyttää todeksi tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia.”

~Puppulausegeneraattori

”Onko sen artikkelin oltava niin helevetin pitkä?!”

~Tullivirkailija ennen kuin kuuli että pontikka on loppu

Universum Majora on meidän Universumimme Majora. Hän on Universi Majoran kaksoisveli, mikä osaltaan selittää oman Universumimme poikkeuksellista läheisyyttä Universi Ovestiin. Hänellä on lisäksi ainakin kolme enemmän tai vähemmän illegitiimiä lasta: Jumala sekä vähemmän tunnettu tytär Velirien.

Elämä ja teot[muokkaa]

Aina, kun syntyy uusi maailmankaikkeus, syntyy samalla tämän maailmankaikkeuden Majora. Tämä voidaan vastaavasti ymmärtää toisin päin, eli että aina, kun syntyy uusi Majora, syntyy samalla tämän omistama maailmankaikkeus. Majoralla ei ole varsinaista lapsuutta sellaisena kuin me sen käsitämme, mikä johtuu siitä, että Majora on jo syntymänsä hetkenä myös kaikkina aikoina tulevaisuudessa. Näin Universum Majora siis syntyi maailmankaikkeutemme saadessaan alkunsa. Samalla "hetkellä" hänen kanssaan syntyivät myös Nigel, Valon Herra, Rautakynsi ja oman Universumimme osanen Kaaosta. Koska Kaaoksen lähestymistapa multiversaalien asioiden hoitamiseen on niin poikkeava, tämä Kaaoksen osanen ei ottanut ruumiillista hahmoa vaan haihtui välittömästi osaksi multiversaalia Kaaoksen olemusta. Kaaos kuitenkin paikkasi tämän puutteen luomalla itselleen hyvin pian äärimmäisen etutaistelijan, Kivi-paperi-sakset, joka otti komentoonsa sen, mitä Kaaoksella siinä vaiheessa oli hallussaan. Aivan alussa Suuntaumusten edustajat elivät keskenään suhteellisen sulassa sovussa, jotta universumi olisi saatu kunnolla pyörimään. Kolme ensimmäistä alkuräjähdyksestä loppurysäykseen ajettua sykliä tätä harvinaista rauhanaikaa jatkui, mutta sitten vihamielisyydet yllättäen puhkesivat täyteen kukkaan. Mahtien Mittelö oli alkanut.

Huhut tietävät kertoa, että Universum Majoralla oli osuutensa monien mahtiolentojen luomisessa. Hänen väitetään luoneen mm. energialohikäärmeet ja muodonmuuttajat sekä koko joukon alempia jumalia ja muunlajisia lohikäärmeitä.

Universum Majoralla on myös sattuneista syistä kaksoisveli nimeltä Universi Majora, joka vielä toisista sattuneista syistä pitää omaa baaria nimeltä Bar Universi. Kuinka ollakaan, Universum Majora on vakioasiakas[1] ja käyttää suurimman osan siitä ajasta, kun hän ei sodi jotakuta vastaan Mindcracker Xtreme -cocktailien kittaamiseen ja huonojen iskurepliikkien laukomiseen baarin kanta-asiakkaistoon kuuluville isorintaisille jumalattarille.

Eräänä kesäisenä iltana Mahtien Mittelön loppumisen jälkeen, kun ilma tuoksui vaarallisen lempeästi ja puiden kahina oli uhkaavan leppeä, sai Universum päähänsä pitää maailmankaikkeudessaan koko multiversumin suurimmat bileet, joihin kutsuttasiin ihan jokaikinen koko lähialueen ympäröivästä Multiversumista (kaaoksen otuksia lukuunottamatta). Hän alkoi lähettelemään kutsuja ja virittelemään transmondisia portaaleja ja seuraavan parin miljardin vuoden kuluessa vieraita valui yhä enemmän sisään. Lopulta, kun sisään astui joukko mattimyöhäisiä jostain maailmankaikkeudesta, josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan, raja oli ylitetty, eikä maailmankaikkeuden laajeneminen enään pystynyt vastustamaan vieraiden massan aiheuttamaa kaareutumista. Universumi alko painua kokoon. Seurasi ns. sekasorto-järjestyksellä toteututtu evakuointi, jonka toteutukessa hyöynnettiin "nopeat syövät hitaat" -periaatetta. Viimeiset vieraat poistuivat universumista kun se oli supistunut suunnilleen puhelinkopin kokoiseksi. Tämän jälkeen universumi osoitti uhkaavia merkkejä pisteeksi romahtamisesta, kunnes känninen Universum Majora mongersi nurkastaan tilanteen kaipaavan vähän musiikkia ja pisti sitä soimaan - volyymin ollessa täysillä. Koko universumi räjähti yhtenä oksennuksen, mauttomien lattialaattojen, diskopallonsirpaleiden ja oluen sekamelskana. Myöhemmin tämä sekamelska muodosti kokonaisuuksia, joista osa oppi kopioimaan itseään ja tultiin sittemmin tuntemaan elämänä. Osa tästä elämästä kehitti "äly" -nimisen ominaisuuden ja keksi uutuudenviehätyksessä, että universumi oli saanut alkunsa tuossa räjähdyksessä ja rupesi kutsumaan sitä alkuräjähdykseksi. Tässä nämä "älylliset olennot" olivat tietenkin säälittävän väärässä, mutta se voitaneen antaa heille anteeksi, ovathan he vielä melko nuoria lajeja universumissa. Me täällä Hömppäpediassa tiedämme kuitenkin totuuden rekursiivisten aikasilmukoiden ja luovan tietohallinnon (creative data management) ansiosta.

Juhlien lälkimainingeissa syntyi myös Universumin poika, Jumala, mikä ei voinut Universumia vähempää kinnostaa. Jumalan äitinä toimi nimettömäksi jäänyt Nexuslainen ilotyttö, jonka kanssa Universum oli muiden muassa "asioinut" juhlien aikana. Jumalan lapsuudesta olisikin tullut melko ankea, ellei hän olisi löytänyt leikkikaverikseen Saatanaa. Koska Jumalassa virtasi - hänen äitinsä huoruudesta huolimatta - Majoraalinen veri, ovat monet hihhulit kunnioittaneet häntä universumin mahtavimpana. Hän onnistui sekoittamaan jo valmiiksi sekavia asioita sekaantumalla Maapallon nimellä tunnetun planeetan asioihin, joka kiertää erästä merkityksetöntä keltaista, G-spektriluokan tähteä eräässä merkityksettömässä galaksissa. Jumala tökki siellä ja väänsi täällä, ja sai aikaan muunmuassa lukuisia sukupuuttoja sekä vedenpaisumuksen.

Universum Majoralle syntyi samoihin aikoihin myös toinen, huomattavasti vähämaineisempi (mutta myös huomattavasti vahvempi) jälkeläinen, joka oli kaiken sattuman kautta[2] tyttö. Toisin kuin poikansa kohdalla, Universum itseasiassa ilmaantui synnytystilaisuuteen (krapulassa, tottakai), otti vastasyntyneen tyttövauvan syliinsä, röyhtäisi, ja julisti, että lapsen nimeksi on tuleva Miriphel[3]. Koska kukaan läsnäolijoista ei uskaltanut sanoa majoraalista energiaa säteilevälle juopolle vastaan, lapsen nimeksi tuli Miriphel. Tyttö käytti tätä nimeä siihen asti kunnes löysi tosinimensä Velirien.

Myöhemmin sattui eräs Universumin historian suurista tragedioista, kun ennen yhtenä Majoroista tunnettu Suuri Viiva petti Majorat ja liittyi Kaaoksen Valtakuntaan. Viiva saapui tuhoretkelle universumiin ja sai aikaan mittavia vaurioita, kunnes Universumin onnistui pysäyttää pillastunut veljensä pulloiskulla lakuaiseen. Jumala ei lainkaan pitänyt siitä, että Universumin seonnut veli tuli remuamaan "hänen valtakuntaansa" ja kielsi suhteensa tuohon hänet siittäneeseen juoppoon. Universum ei vastaavasti pitänyt moisesta käytöksestä, vaan kielsi suhteensa Jumalaan. Nykyään heilla on päällä aina vain pahemmaksi muuttunut välirikko.

Kuvagalleria[muokkaa]

Kännishä
Selvänä


Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Universum Majora
Fyysinen voima:
100
Nopeus:
100
Ketteryys:
90
Aseeton taistelutaito:
100
Aseellinen taistelutaito:
100
Energianhallinta:
100
Taikuus:
70
Psioniikka:
90
Älykkyys:
80
Tiimityöskentely:
50
Muut kyvyt:
95


Universum Majora on useiden henkilöiden mielestä ehkäpä Universumin voimakkain olento. Hänen rinnalleen voimissa nousevat omassa maailmankaikkeudessamme käytännössä ainoastaan toiset Suuntaumusmahdit.

Aseeton kamppailu
Hallitsee aseettoman taistelun kaikki kuusi muotoa, näistä Vahvan Nyrkin, Iskun Nyrkin ja Taivaan Nyrkin hyvin, ja Mielen Nyrkin ja Ketun Nyrkin hieman heikommin. Hän on myös keksinyt oman taistelutyylinsä, Juopon Nyrkin, jonka käytössä hän luonnollisesti on koko multiversumin paras.
Energia
Hallitsee kaikki värienergiat ja tunne-energiat, Majora-energian ja korkeammista energioista Angelus-, Poison- ja Transformus-energiat. Hallitsee sekä universumin alemmat että ylemmät perusenergiat erinomaisella pieteetillä.
Majora-tekniikat
Hallitsee kaikki Majora-tekniikat, erityisen suurella taidolla tuhoavat tekniikat. Eräs hänen lempitekniikoistaan on Zehi 99: Destruction Orb.
Reality Box
Todellisuusenergialla tehty kolmi- tai useampiulotteinen kuutiomainen rakennelma, jonka avulla on mahdollista mm. vangita vihollinen, suojata itseään, kuljettaa ja kutistaa esineitä ja muuta hauskaa.
Gravity Blaster
Luo avaruusenergian avulla äärimmäisen voimakkaita gravitaatioaaltoja, jotka voivat aiheuttaa massiivista tuhoa hyvin laajalla alueella. Keskistetymmät aallot voivat voimakkaasti heittää vastustajaa taaksepäin ja pahasti murjoa tämän ruumista.
Tempo Trap
Käyttämällä aikaenergiaa Universum vangitsee vastustajan valitsemansa pituiseen aikasilmukkaan, jossa tämä joutuu kulkemaan jatkuvasti samaa aikajatkumon väliä eikä voi saada aikaan juuri mitään, sillä hänen tekonsa nullifioituvat joka tapauksessa, kun silmukka palaa lähtöpisteeseensä.
Angels Crying
Sinisellä Angelus-energialla tehtävä isku. Tässä iskussa vastustajan olemus silvotaan palasiksi Angelus Nobiliksen Siipiä muotoilullaan matkivilla energiafilamenteilla, jotka asetetaan sohimaan vastustajaa lukuisista todellisuuden, ajan ja avaruuden suunnista samanaikaisesti.
Aika-avaruuslaskos
Laskostaa aika-avaruusjatkumoa kuin kangasta ja luo siten valinnaisen kokoisen ulottuvuustaskun. Voi toimia hetkellisenä piilo- ja turvapaikkana esimerkiksi mukana oleville liittolaisille.
Life induce
Myös muodonmuuttajien käyttämä transformus-energiatekniikka, jossa elottomalle kohteelle annetaan elämä transformus-energia avulla.
Taikuus
Osaa käyttää Majora-, elementti- ja voima-tyyppien manoja.
Psioniikka
Osaa hyvin psioniikan keinot, joskaan ei yhtä hyvin kuin energian käytön. Keskittyy enimmäkseen telekinesiaan, jonka avulla hän voi liikuttaa suurimassaisia kappaleita valtavilla nopeuksilla eri suuntiin useissa eri ulottuvuuksissa.
None
Eriskoiskyky, jonka avulla on mahdollista poistaa kohde Universumin matriisista. Tätä sietää kuitenkin käyttää varoen, sillä sen ylenmääräinen käyttö aiheuttaa epävakaisuutta Universumin kudokseen ja saattaa myös herättää muiden suuntaumusten vihan.
The Presence
Hyödyntämällä oikeuksiaan yhtenä perusvoimien ruumiillistumista, Universum pystyy näkemään lähes kaiken Universumissa ja olemaan lukemattoman monessa paikassa yhtäaikaisesti. Voimakkaat muiden Suuntaumusten ylläpitämät suojat voivat kuitenkin estää tämän kyvyn toimimisen tietyilla alueilla[4]

Miekat[muokkaa]

Universumilla on myös miekkoja, joita hän on viimeaikoina hankkinut useampia. Hän voi myös hyökätä niillä kaikilla kerralla (ns. yhdeksän miekan tekniikka, joka tunnetaan myös nimillä "tappo", "avada kedavra", "äkkikuolema", "KertalaakiTM" ja Narutofanien parissa myös "ketunhäntärankaisuna"). Paria voimakkaampaa asetta lukuunottamatta hänen miekkansa ovat hänen omaan tasoonsa suhteutettuna kummallisen alhaisia voimiltaan.

 • Tuliterä: (Legendaarinen aste) Universum Majoran päämiekka, ja niistä voimakkain. Se lasketaan yhdeksi Legendaarisista Miekoista. Tuliterä muistuttaa tyypillistä, koristeltua kahden käden pitkämiekkaa. Se on tehty äärimmäisen tiivistyneestä puhtaasta Majoravoimasta, ja se halkoo hyvin kaikkea kaoottista. Sen kautta voi kanavoida energiaa, ja se voimistaa erityisesti Majoraenegrialla tehtyjä iskuja. Tuliterä pystyy hyperulotteisen olemuksensa vuoksi leikkaamaan rajoittamattomia tasomaisia pintoja myöten mihin tahansa suuntaan ulottuvuuksissa.
 • Hopeavasama: (Myyttinen aste) Hieno pitkä, hopeinen miekka. Hopeavasaman voi käskeä loistamaan valoa tai muuttumaan näkymättömäksi[5]. Hopeavasama imee itseensä sitä vastaan hyökkäävien energiaa, ja antaa ne takaisin yhdessä paketissa S0-ytimeen perustuvan konversioprosessin avulla. Hopeavasaman tuhoutumattomuus on epävarmaa, koska se pystyy aina väistämään tai absorboimaan kaikki tuhoiskut.
 • Jääsäilä: (Eeppinen aste) Jääsäilä on miekka, jonka lämpötila on absoluuttisessa nollapisteessä, ja joka käänteisen lämpöenergiamanipulaation avulla imee itseensä lämpöä ympäristöstään. Tämä miekka on suunniteltu toimimaan lämpöenergiahyökkäyksiä ja tuliloitsuja vastaan. Rajoittunut taistelukäytössä erikoisosa-alueensa rajoittuneisuuden vuoksi.
 • Lasermiekka: (Eliittinen aste) Tyypillinen valosapelin tapainen miekka. Todella hienon näköinen, leikkaa hyvin, mutta ei omaa merkittäviä erikoiskykyjä lukuunottamatta sitä, että terää voi pidentää mielettömiin pituuksiin, mikä tekee tästä aseesta kätevän kaikista suunnista niskaan vyöryvää hieman heikompien olentojen massarynnäkköjä vastaan.
 • Sähkömiekka: (Eliittinen aste) Sähkömanipulaatioon perustuva miekka, jonka kautta voi manipuloida myös esineiden magneettisuutta. Ei ole erityisen vahva suorassa miekkailussa, vaan keskittyy etäältä tehtäviin surmaniskuihin ja supportiviiseen magnetismimanipulaatioon. Eräs heikoimmista Universum Majoran miekoista.
 • Aurinko: (Eeppinen aste) Aurinko keskittyy täysin tuhovoimaiseen hyökkäämiseen, ja onkin siksi huono miekka lähietäisyydeltä miekkailtaessa, koska se ei sovellu iskujen torjumiseen, vaan enemmänkin niiden jakamiseen. Aurinko pystyy jakamaan tuntemattoman mekaniikkansa kautta suunnatonta vahinkoa kohteekseen joutuvan koko olemukselle, ja sen kautta voi kanavoida tosivahinkoa tekeviä hyökkäyksiä.
 • Kuu: (Eeppinen aste) Kuun erikoiskyky liittyy aikamanipulaatioon. Terällä on se erikoiskyky, että kaikki mitä tämä miekka leikkaa, juuttuu kosketuksen ajaksi paikalleen aikajatkumoon, eikä siksi pysty tekemään vastarintaa leikkauksen aikana, ellei osaa ohittaa tätä efektiä omalla aikamanipulaatiollaan.
 • Tähti: (Eeppinen aste) Universum Majoran miekoista Tähti on kaikkein lyhin. Sen terä muistuttaa platinaista väriltään, ja sen pienuus on pettävää. Se pystyy nimittäin puhkomaan Universumin kudosta ja oikaisemaan etäisiinkin kohteisiin tekemiensä reikien kautta.
 • Pulssirauta: (Eliittinen aste) Miekka, jonka terän paikalla on väreilystä koostuva terän muotoinen vyöhyke. Tämä miekka levittää osuessaan tuhoisat värähtelyt kohteeseensa, jolloin kohteen molekyylirakenne alkaa värähdellä ja lopulta hajoaa, kun atomien sidoksen halkeavat. Tällä miekalla voi tuhota myös suuria kohteita (kunhan ne koostyvat tarpeeksi yhtenäisestä materiasta), tosin melko aikaavievästi.

Heikkoudet[muokkaa]

Huolimatta siitä, että Universum Majora on koko meidän maailmankaikkeutemme ja parin seuraavankin mahtavin ja voimakkain olento, on hän käsittämättömistä juonellisista syistä kehittänyt joukon toinen toistaan ylitsekäymättömänpiä ja kummallisempia heikkouksia. Näitä ovat:

Juoppous
Universum Majoran varmaankin tunnetui heikkous on hänen juoppoutensa. Humalassa hänen älykkyytensä alenee jonnekin apinan tasoisen tienoille, hänen motoriikkansa ja koordinaationsa alkavat suoraan sanottuna kusta ja hänen kaikkinäkevyytensä tuntuu katoavan. Hän alkaa harrastamaan erittäin huonoa ja härskiä huumoria ja hänen pervo puolensa tulee esiin hänen kehnoakin kehnommissa iskurepliikeissään. Hänet saa mahtavan riippuvuutensa takia myös suostumaan melkein mihin tahansa tarjoamalla hänelle tuopillisen.
Piilopervous
Vaikka julkisesti Universum Majora kehuu olevansa immuuni naiskauneudelle, tosiasia on hieman toisin. Kaikkinäkevyyskykyjensä ansiosta hän pystyy esim. vakoilemaan tyttöjen pukuhuonetta ilman, että kukaan huomaa. Hänen voi huomata tekevän tätä, jos hänen katseensa on harhautunut kaukaisuuteen ja hän hymyilee pervoa hymyä ja hekottelee härskisti. Tämä heikkous on kuitenkin ylitsekäytävissä, mikäli tilanteen vakavuus sitä vaatii.
Vittuilu ja kerskailu
Eräänlainen heikkous, joka ilmenee Universum Majoran jatkuvana itsekehun ja vittuilun tulvana. Heikkous korkeintaan siinä mielessä, että sen kuuntelija voi kyllästyä siihen täydellisesti. Tällä voi olla ikäviä seurauksia, jos kuuntelija sattuu olemaan joku Mahti, joka voi saada päähänsä yrittää kiskaista Universumia turpaan vittuuntuneisuuttaan. Tämä voi onnistuakin, jos Universum sattuu olemaan tuiterissa.
Kehnot käytännön pilat
Varsinkin kännissä Universumille on tullut tavaksi kehitellä mitä epämääräisimpiä ja ärsyttävimpiä käytännön piloja, joita hän hanakasti kokeilee maailmankaikkeutemme asukkaiden kustannuksella. Parhaita esimerkkejä tälläisistä piloista ovat olleet mm. "Cut-paste 2700-luvulta keskiajalle" -aikasekoilu, "Vesi, kuka sitä kaipaa? Etanolia sen kuuluu olla" -neronleimaus sekä "Valon nopeus alas vauhtiin 20 km/h" -päätös.

Ulkonäkö[muokkaa]

Universum Majora voisi olla hyvinkin komea henkilö, ellei joisi niin paljon viinaa. Hänellä on musta, suora, melko lyhyt tukka, ja kirkkaansiniset silmät, joiden katseen alkoholi kuitenkin useasti sumentaa. Kun hän on selvänä, hänen katseensa on läpäisevä ja tarkka. Hän pukeutuu useimmiten mustiin vaatteisiin, joissa voi olla sinisiä kuvioita, ja käyttää mustaa viittaa (baariin mennessä hän tosin jättää viittansa narikkaan, joten sitä näkee päällä lähinnä julkisissa tilaisuuksissa ja taisteluissa). Hänen nenänsä on terävä. Hänen ruumiinsa on lihaksikas ja vahvarakenteinen, juopottelusta huolimatta[6].

Viitteet[muokkaa]

 1. Tarkkaa syytä siihen, miksi Universum Majora on juoppo ei tiedetä. Suosituimman teorian mukaan tämä totuus vain yksinkertaisesti on ollut aina osa Universumin matriisia.
 2. Ja kaikkien Hömppäpedian tavallisten periaatteiden vastaisesti
 3. Myöhemmät tutkimukset ovat osoittaneet, että Universum ei ollut ihan rehellinen sen nimen kanssa, vaan kopioi sen eräästä vanhasta tarukirjasta. Alunperin "Miriphel" oli erään Mahtien Mittelön aikaisen planeetan tarustoissa tavattu jumalatar.
 4. Yksityisyydensuojan vuoksi kaikki Mahtavat ovat ottaneet tavaksi pitää tälläisiä suojia residenssiensä ympärillä.
 5. Kysymys näiden taitojen varsinaisesta hyödyllisyydestä ohitetaan aina sen tullessa esiin.
 6. "Muodonmuutostaito on kaiken A ja O", kuullaan hänen joskus lausahtavan humalassa.


Majoroihin liittyvät aiheet

Tärkeimmät Majorat:

Agrentine Majora | Candewran Majora | Cthalice Majora | Fisfendilus Majora | Leviathan Majora | Magius Majora | Othosak Majora | Perimedil Majora | Universi Majora | Universum Majora | Valthain Majora

Fuusiot:

Fisfendiversum Majora | Hjassiversum Majora

Henkilöt, joiden majorointi on keskustelussa:

Hjassan

Muut aiheet:

Majora-kieli | Majora-tekniikat | Bar Universi | Arkkioikeussali