Ha'Zaroth-hi

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Ha'Zaroth-hi (myös Haczardothi, ChaZarhoth-chi, H'Zrachöthy; kutsumanimiä Satakätinen Hullu, Hereillä Uneksija, Raivoisa Riipijä) on yksi vähäisemmistä Suurista Muinaisista, ja Hasturin palvelija. Hänellä sanotaan olevan tuhat erilaista luonnetta, joiden välillä hän vaihtaa täysin satunnaisesti ja arvaamattomasti. Pieni osa näistä luonteista on nerokkaita, mutta suurin osa on vain puhtaan, psykopaattisen hulluja. Hänen elementtinsä on salama ja tuhon ja kuoleman aspektinsa raivo.

Ha'Zaroth-hin yleisin ilmenemismuoto on "Satakätisen Hullun" muoto. Tässä muodossa hän on "kuin suuri, vääntelehtivä massa, josta välillä nousee pintaan suita ja silmiä, ja josta työntyy esiin suuri määrä käsivarsia. Nämä kädet ovat kuin manalasta kurottuvia kuolleiden käsiä", niin sanotaan. Käsien sanotaan olevan teräväkyntisiä ja vailla minkäänlaista tavallisen käden muotoa. Liikkuessaan hän "joko liukuu etanamaisesti eteenpäin tai kuljettaa itseään käsillään kuin jokin kammottava hyönteismäinen olio". Hänen muista muodoistaan ei tiedetä paljoa, mutta yhden niistä sanotaan olevan "karmaiseva salama-aave".

Voimat[muokkaa]

Ha'Zaroth-hin voimat ovat suuret mutta arvaamattomat. Hänen sanotaan esimerkiksi sinkoilevan itsestään raakaa energiaa ympärilleen, ja hänen käsissään asustaa kammottava voima. Hän kykenee manaamaan esiin voimakkaita sähköisiä latauksia ja manipuloimaan niitä. Ha'Zaroth-hi on yksi harvoista muinaisista, joka keskittyy näkyvästi energiamanipulaatioon, tässä tapauksessa sähköenergiaan. Hänen tiedetään myös pystyvän keräämään käyttöönsä kaaosenergiaa herransa Hasturin tarjoaman linkin kautta.

Energiamanipulaatio
Hallitsee ainakin sähkö- ja kaaosenergian käytön verraten hyvin.
Psioniikka
On vähintään yhtä hyvä psioniikassa kuin suurin osa muista vähäisemmistä Muinaiaista. Sanotaan, että hänen lähettyvillään kuuluu jatkuva psioninen kirkuna, joka täyttää kaikki psi-taajuudet aja ajaa kuulijansa lopulta hulluiksi.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.