Jumala

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Saatoit etsiä myös artikkelia jumalista yleensä. Sellainen löytyy nimeltä jumalat.
Jumala
GOD2.jpg
Koko nimi:Yahweh Eloyhim Majora
Tosinimi:YHVH
Laji: jumalolento
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 15 000 000 000 eaa.
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: Hyvä/Järjestys
Voimaluokitus:Biskamatar
Tuhokapasiteetti:Vähintäänkin planetaarinen
Regeneraation taso:Korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 7
Liittolaiset: Angelus Wingukset
Arkkiviholliset: Saatana
Saavutukset: Voimakkaimman Maapallon jumalan tittelin saaminen
Pilkkanimet: Iso J, Jehova, Partajeesus

Jumala (tunnetaan myös nimillä Iso J, Jahve, Herra, Taivaan Isä ja monia muita) on Universum Majoran avioton lapsi. Hänet siitettiin Suurten Universumisyklin Päättäneiden Bileiden aiheuttaman humalan vallitessa nexuslaisen ilotytön kanssa. Hän syntyi noin 15 miljardia vuotta ennen ajanlaskun alkua suunnilleen viimeisimmän alkuräjähdyksen aikaan. Hänen isänsä valtavan korkeista voimista johtuen Jumalakin sai synnyinlahjakseen biskamatar-tasoiset voimat, jotka riittivät yhden kokonaisen planeetan hallitsemiseen. Tästä johtuen Jumala päätti etsiä käsiinsä sopivan planeetan, ja päätyi lopulta erästä keltaista kääpiötähteä kiertävään planeettaan, jolle oli jo ehtinyt kehittyä elämää, vaikka planeetta oli niin pieni, ettei siellä kaiken järjen mukaan mitään pitäisi olla. Myöhemmin planeetalle kehittyi älyllistä elämää, ja aikansa mietittyään Jumala keksi väittää näille luoneensa Maan ja sen asukkaat. Jumala on nykyään Kakkosen palkkalistoilla[1], ja hänen hallintaansa on annettu alin Taivaan aliulottuvuuksista, Vilon.

Jumala tuli tunnetuksi tavastaan sekaantua kaikkeen, isosta egostaan ja kyvyistään suorin naamoin suoritettavan petollisuuden ja valehtelun saralla. Kaksi ensimmäistä ominaisuutta hän on perinyt isältään, jälkimmäisen hän on muodostanut itse (ja on siitä varsin ylpeä). On maailman onni, että hän ei perinyt isänsä juoppoutta. Hän on voimakkaimpina pidetty Maapallon jumalista. Jumalan helmoissa asuu Ensimmäisessä Taivaassa myös suuri määrä hänen komentoonsa annettuja Anglus Winguksia, joita Jumala mopottaa armotta.

Jumalalla on useita kummallisia tapoja, joita muut Kakkosen jumalolennot pitävät enemmän tai vähemmän outoina. Näistä luultavasti kuuluisin on hänen tapansa passittaa hänen olemassaolonsa tunnustavien, mutta pahantahtoisten olentojen sielut Satannaan, joka on hänen arkkivihollisensa Saatanan kotiulottuvuus. Muiden jumalten mielestä tämä on huomattavan takaperoista, sillä se vain vahvistaa pahuuden käytettävissä olevia voimavaroja lisäämällä näiden käytettävissä olevien sielujen lukumäärää. Jumalan sallitaan kuitenkin jatkaa tätä toimintaa, sillä sen ei katsota pitkällä tähtäimellä tuottavan merkittävää negatiivista impaktia Kakkoselle. Toinen muiden jumalten kyseenalaistama tapa on hänen temppuilunsa tosinimensä kanssa. Hän on muutamaan otteeseen paljastanut tietyille profeetoilleen tosinimensä, mutta on sitten tullut toisiin aatoksiin[2] ja käynnistänyt laajoja disinformaatiokampanjoita, joiden tarkoituksena on ainoastaan saada Maapallon ihmiset unohtamaan hänen tosinimensä. Kampanjoinnin tehokkuus on ollut välttävää.

Suhteet[muokkaa]

Universum Majora
Jumala inhoaa isäänsä eikä suostu myöntämään suhdettaan tähän hänet siittäneeseen juoppoon sen enempää kuin Universum ei suostu myöntämään siittäneensä häntä[3]. Tämä johtuu siitä, että Kaaokseen romahtanut entinen Majora ja Universumin veli Suuri Viiva tuli aikoinaan maapallolle remuamaan ja romuttamaan paikkoja [4], minkä takia Jumala kielsi isänsä. Ei sillä, että heillä aiemminkaan olisi ollut lämpimät suhteet - etäinen, juopotteleva Universum jätti heikoksi katsomansa pojan omilleen kylmään Universumiin.
Saatana
Jumalan arkkivihollinen, Nigelin poika. Miljardeja vuosia sitten he sattuivat molemmat löytämään Maapallon samanaikaisesti, ja tappelivät paikan omistajuudesta. Saatana otti turpaansa, mutta julisti vielä ottavansa planeetan itselleen. Sen jälkeen Saatana onkin keskittänyt melkoisesti resursseja Jumalan asioiden sotkemiseen. Tämän takia Jumala on ottanut Saatanan osaksi muodostamaansa uskontoa ja maalannut kuvan hänestä pahuuden ylivaltiaana, ja onpa hän jopa ottanut tavakseen lähettää syntisten kuolleiden sielut Helvettiin Saatanan luokse.


Voimat[muokkaa]

Jumala
Fyysinen voima:
45
Nopeus:
50
Ketteryys:
40
Aseeton taistelutaito:
20
Aseellinen taistelutaito:
10
Energianhallinta:
50
Taikuus:
50
Psioniikka:
45
Älykkyys:
50
Tiimityöskentely:
30
Muut kyvyt:
50


Luonnonkatastrofien aiheuttaminen
Johtuen Maapallon ympärille punomistaan monimutkaisista loitsuista, Jumala kykenee lähettämään erilaisia luonnonkatastrofeja minne tahansa Maapallolla. Hän kykenee myös iskemään vihansa kohteita esimerkiksi taudeilla tai kontrolloiduilla eläimillä kuten sammakoilla tai kulkusirkoilla.
Taikuus
Jumala hallitsee elementaali-, elämä-, mieli- ja hyvyystyyppisen manan käytön. Elementaalimanoja hän käyttää enimmäkseen teatraalisiin erikoisefektinäytöksiin, kuten tulipatsaiden lähettämiseen, maanjäristysten ja tulvien aiheuttamiseen, merten jakamiseen ja auringon pimentämiseen. Hänen tiedetään olevan myös taitava illuusiomagiassa, ja hän kykenee aiheuttamaan vakuuttavia joukkohallusinaatioita.
Rajallinen omniskienssi
Jumala näkee ja tietää melkein kaiken, mikä tapahtuu Maapallolla. Tämä kyky perustuu psioniikkaan.
Energian käyttö
Hallitsee ainakin valkoisen, todellisuus- ja hyvän energian.
Luominen
Kuten kaikki muutkin jumalolennot, Jumala kykenee luomaan uutta ainetta ja myös uusia sieluja näennäisen tyhjästä. Biskamatar-tasoisena jumaluutena Jumalan sielujenluomistaidot ovat kuitenkin tietyssä mielessä rajoittuneet, eikä hän kykene samanlaiseen massamittakaavan sielunrakennukseen kuin Suuntaumusten palkkalistoillaan pitämät uusien rotujen suunnitteluun erikoistuneet tahot.
Sielujen kontrollointi
Toinen tyypillinen jumalvoima, jonka Jumala hallitsee. Hän käyttää tätä taitoa paitsi johtamaan sieluja tuonpuoleiseen ja muuntelemaan siunaamiaan sieluja, joskus myös lähettämään kuolleita sieluja takaisin tehdäkseen palvojiaan vakuuttavia kuolleistaherätystemppuja.

Viitteet[muokkaa]

  1. Jumala hakeutui Kakkoseen, koska hän halusi etäisyyttä isäänsä, joka asusti Nelosessa.
  2. Yleensä vain voimakkaammat jumalat ovat valmiita paljastamaan palvojilleen tosinimensä, sillä kun suuri palvojajoukko käyttää nimeä yhtäaikaisesti, sillä voi olla vaikutusta jumalaan itseensä.
  3. Universum Majoran mielestä Jumala on kiittämätön nulikka, jolla ei koskaan ollut kovin paljon potentiaalia.
  4. Ja aiheutti siinä sivussa dinosaurusten sukupuuton


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.