Sengetsu Yoko'zo

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Sengetsu Yoko'zo
-
Koko nimi:Sengetsu Mifujichi Daruki Emichi Monoki Kimon Ademani Tezain Rendamane Yoko'zo
Laji: yhdeksänhäntäinen kettu
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 90 000 000 000 eaa.
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: järjestys/tasapaino
Voimaluokitus:Suprem Biskatar
Tuhokapasiteetti:Megapolitaso
Regeneraation taso:Korkea alhainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Yoko'zon perhe
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Maryun käännyttäminen, diplomaattinen- ja rauhanturvaustyö
Pilkkanimet: ?

Sengetsu Yoko'zo on Maryu Yoko'zon kolme minuuttia nuorempi kaksoisveli, ja siten Takatsuke Yoko'zon viides lapsi. Kun Maryu kääntyi nuorena pahuuteen ja pakeni perheensä luota, Sengetsu hylkäsi hänkin kotinsa, ja vannoi, että ei palaa perheensä yhteyteen ennen kuin hän on saanut veljensä käännytettyä pois pimeyden teiltä.

Lukemattomat vuodet Sengetsu metsästi kaksoisveljeään, ja he taistelivatkin monesti. Lopulta, kun molemmat olivat oppineen hallitsemaan miekkojensa todelliset muodot, he kohtasivat viimeisen kerran, ja ankaran taistelun jälkeen Sengetsu voitti. Maryu kaatui tappionsa myöntäen ja luopui pahuudesta, palaten näin Yoko'zon perheen yhteyteen.

Maryun paluun jälkeen Sengetsu on toiminut itsenäisesti erilaisissa rauhanturva- ja diplomaattioperaatioissa yhdeksänhäntäisten kettujen muiden klaanien keskuudessa sekä isänsä käskystä että sitä ilman. Vaikka hän ei olekaan esimerkiksi Katselijoiden jäsen, hän on silti hyvin perillä monista Universumin tapahtumista, sillä hän kuulee paljon uutisia ja huhuja eri kettuklaaneilta.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

Sengetsu (tosimuoto)
Fyysinen voima:
35
Nopeus:
30
Ketteryys:
30
Aseeton taistelutaito:
23
Aseellinen taistelutaito:
0
Energianhallinta:
40
Taikuus:
35
Psioniikka:
20
Älykkyys:
40
Tiimityöskentely:
70
Muut kyvyt:
38


Sengetsu (ihmismuoto)
Fyysinen voima:
23
Nopeus:
30
Ketteryys:
28
Aseeton taistelutaito:
18
Aseellinen taistelutaito:
35
Energianhallinta:
25
Taikuus:
25
Psioniikka:
10
Älykkyys:
40
Tiimityöskentely:
70
Muut kyvyt:
28


Sengetsu on muuten tasavertainen kaksoisveljensä kanssa, mutta hänellä ei ole käytettävissään demoninaamion kaltaista keinoa nostaa voimiaan tarvittaessa. Hänen miekkansa kyvyt ovat kuitenkin tuhoisammat, ja hän on myös veljeään hieman älykkäämpi.

Aseellinen taistelutaito
Erinomainen miekan käyttäjä. Pidetään yhtä hyvänä miekkamiehenä kuin veljeään.
Aseeton taistelutaito
Sengetsu ei erityisemmin suosi aseetonta kamppailua, mutta osaa kuitenkin perusasiat Ketun Nyrkin käytöstä, ja erikoistuu tehokkaisiin äkkihyökkäyksiin vastustajan heikkoihin kohtiin.
Energia
Osaa käyttää värienergioita osaavasti, sekä olevuusenergiaa. Osaa myös hieman tasapaino-tyypin energialla tehtäviä temppuja.
Taikuus
Sengetsu on parempi taikuudessa kuin Maryu. Hän osaa muutamia perinteisiä yhdeksänhäntäisten kettujen inkantaatio- tai liikeperusteisista loitsuista. Hän erikoistuu pikaloitsintaan ja käyttää usein maagisia sinettejä tai suojaloitsuja rajoittamaan vastustajan liikkeitä, antaakseen energiahyökkäyksille paremmat mahdollisuudet osua maaliinsa.
Psioniikka
Suhteellisen vähätaitoinen psioniikassa. Osaa kuitenkin perustasolla telepatian ja ympäröivien olentojen päälimmäisten ajatusaaltojen analysoinnin.


Muodot[muokkaa]

Ihmismuoto
Tätä muotoa Sengetsu käyttää yleensä silloin, kun hän haluaa liikkua herättämättä liikaa huomiota. Tämä muoto on huomattavasti heikompi kuin todellinen muoto. Tässä muodossa hän näyttää pitkältä, vakavailmeiseltä ihmismieheltä jolla on pitkä musta tukka ja joka pukeutuu valkoiseen.
Todellinen muoto
Tässä muodossa Sengetsu ottaa todellisen hahmonsa yhdeksänhäntäisenä kettuna. Hän on kookas ja hyvin jäntevä; hänen ruumiissaan ei läskille jää sijaa. Hänen turkkinsa on valkea, ja sen sanotaan hohtelevan poikkeuksellisesti kuunvalossa.

Miekka[muokkaa]

Sengetsun tietoisen miekan nimi on Kikitsune ja se on Maryun miekan, Kyubimarun, vastapari ja kaksonen. Nämä kaksi miekkaa ovat alunperin olleet yksi ja sama miekka, jonka takoi Takatsuke itse lahjaksi syntymättömälle lapselleen, mutta kun hän sai kuulla, että hänelle olikin tulossa kaksoset, hän jakoi miekan maagisesti kahdeksi eri miekaksi: mustanpuhuvaksi Kyubimaruksi ja lumenvalkeaksi Kikitsuneksi. Kun lapset olivat syntyneet, Takatsuke tajusi tehneensä hyvän valinnan; lasten persoonallisuudet sopivat miekkojen omiin, maagisesti luotuihin persoonallisuuksien alkuihin hyvin. Päästyään kantajiensa yhteyteen, miekkojen persoonallisuudet kehittyivät täyteen muotoonsa peilaten ja matkien kantajiensa persoonallisuuksia.

Kuten Kyubimarulla, myös Kikitsunella on ylempi ja alempi muoto. Siinä missä Kyubimaru osaa venyttää teriään pitemmiksi, Kikitsune osaa ampua kapeita keihäsmäisiä energia-ammuksia, joiden nimi on Tenshoga. Kikitsunen todellisen muodon kyvyt jakautuvat kolmeen erilliseen metodiin. Ensimmäinen metodi on Tenken, joka aktivoituu automaattisesti, kun Kikitsunen vapauttaa todelliseen muotoonsa. Tässä metodissa Kikitsune pystyy ampumaan tehostettuja Tenshoga-ammuksia. Toinen metodi, Oken, keskittää suuren määrän energiaa itse terään ja moninkertaistaa sen leikkauskapasiteetin. Kolmas ja voimakkain metodi on Shinken. Shinken saa terän absorboimaan voimakkaasti vapaata energiaa ympäristöstään. Halutessaan hyökätä Sengetsu voi komennolla vapauttaa terän imemän energian yhtenä massiivisena hyökkäyksenä. Ikävä kyllä tämä hyökkäys samalla murtaa Kikitsunen terän, jolta kuluu vaihtelevan pitkä aika palautua normaaliksi, ja kuluttaa melkeinpä kaiken Sengetsun energian kertaiheitolla.