Sir Pezzku

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.
Harvinainen kuva Sir Pezzkusta.

”Homo”

~Kaikki

Sir Pezzku on yksi Universumin jääräpäisimmistä henkilöistä. Ei ehkä vaarallisin tai voimakkain, sisukkain tai päättäväisin, mutta taatusti ainakin tyhmin. Itseasiassa Sir Pezzkun typerryttävän suuri idioottimaisuus uhmaa kaikkia todennäköisyyden lakeja ja tekee hänestä eräänlaisen kävelevän epätodennäköisyysgeneraattorin tai onnettomuusmagneetin, joka aiheuttaa poikkeuksetta tuhoa lähes kaikelle, mitä päättää ryhtyä sormeilemaan. Huolimatta typeryydestään Sir Pezzku on kuitenkin ilmeisen immuuni oman typeryytensä seurauksille, onhan hän selviytynyt hengissä jokaisesta itse aiheuttamastaan katastrofista.

Historia[muokkaa]

Kukaan ei muista miten Sir Pezzku sai alkunsa. Ehdotuksia on heitetty aina amerikkalaisen punaniskaperheen insestilapsesta haltioiden raiskaaman Angelus Maximuksen lapseen asti. Eräät teoriat väittävät hänen vain ilmestyneen Universumiin tyhjästä. Tapahtuma, jonka anomalistinen luonne selittäisi myös epätodennäköisyysgeneraatiokyvyt.

Sir Pezzku toimi ennen Kaaoksen joukkoihin liittymistään suuressa määrässä toinen toistaan erilaisimpia ammatteja, joista useimpiin sisältyi jonkin sotaherran hyysääminen. Hän on tiettävästi palvellut ainakin Saatanaa, jonka palveluksessa hän saavutti ritarinarvon erään Angelus Winguksia vastaan käydyn tappelun jälkeen. Tappelussa Pezzku oli mennyt piiloon kiven taakse ja tappelun loputtua hänen oli onnistunut teurastaa viimeinen kentälle seisomaan jäänyt piru. Palattuaan Helvettiin hän pystyi sitten ryöstämään kaiken kunnian itselleen ja sai ritarinarvonsa.

Kaaoksen Valtakunta rekrytoi Pezzkun joukkoihinsa, sillä olivathan Pezzkun onnettomuusmagneetin"kyvyt" perin kaoottiset ja siis Valtakunnan johdon kannalta kiinnostavat. Tästä lähtien Pezzku työskenteli Kaaoksen Valtakunnalle ja sai jopa oman asunnon Valtakunnan laitaperiferioista. Toisessa Universumin sodassa Sir Pezzku sai aikaan suurimman saavutuksensa ja onnistui teurastamaan yhden kaaoksen otuksen testattuaan kuolemansädetaikasauvaa. Tapauksen jälkeen sauva otettiin häneltä pois, mutta hän onnistui silti tyrimään Olutläiskeen avaruuksillelaskun aikana tavoilla, jotka ovat tähän päivään asti säilyneet arvotuksina.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

Sir Pezzku
Fyysinen voima:
10
Nopeus:
10
Ketteryys:
10
Aseeton taistelutaito:
8
Aseellinen taistelutaito:
10
Energianhallinta:
10
Taikuus:
0
Psioniikka:
0
Älykkyys:
2
Tiimityöskentely:
5
Muut kyvyt:
10


Sir Pezzku, huolimatta melko kaikenkattavasta typeryyydestään, on onnistunut opiskelemaan muutaman yleishyödyllisen energiamanipulaatiotempun. Näihin kuuluu mm. lentäminen ja Darth Vaderin kuristusote, sekä erilaiset hyödyttömät värilliset sormisäteet, jotka ovat hyödyllisiä lähinnä kärpästen metsästyksessä. Yleisesti ottaen hänen onnettomuusmagneettiset "voimansa" ovat noin kolme kertaa näitä hyödyllisempiä, vaikka ne ovatkin oikeastaan haitallisia hänelle ja ympäristölle. Tämä kertonee jo jotain hänen voimiensa yleisestä tasosta.

Huolimatta heikkoidestaan Pezzku on onnistunut sinnittelemään Undremal Biskatar -tasolle asti.

Varustus[muokkaa]

Sir Pezzkun vakioaseita ovat rumat, epäkäytännölliset ja epätasapainoiset kirveet, joista tärkein ja voimakkain on Pezziqu, jossa on lisävarusteena bugien esto (joka kylläkin kaatuilee jatkuvasti). Sir Pezzku on onnistunut hankkimaan itselleen haarniskan, joka on päällystetty, jonka pitäisi teoriassa torjua haarniskaan kohdistetut energiahyökkäykset. Käytännössä haarniskan suojaus on kuitenkin riittämätön torjumaan mitään Alivam Biskatar -tasoa korkeampaa hyökkäystä.

Varoitus: Oletuslajitteluavain ”Pezzku, Sir” korvaa aiemman oletuslajitteluavaimen ”Sir Pezzku”.