Emo

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Emo
Emo of darkness.PNG
Emo
Koko nimi:Ei tiedossa
Laji: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Yhdysvallat
Suuntaumus: ?
Voimaluokitus:Undremal biskatar
Tuhokapasiteetti:Seinien taso
Regeneraation taso:Matala alhainen taso
Liittolaiset: Muut Puolustajien jäsenet
Arkkiviholliset: Ei
Saavutukset: Ei kummempia
Pilkkanimet: Emu, emohomo jne.


Emo on vuonna 2069 Puolustajiin liittynyt uusi supersankari. Hänen sisällään asuu pieni demoni, jonka ansiosta hän on saanut yli-inhimilliset voimansa. Sen takia hän on myös vajonnut angstiin, koska ei usko kenenkään muun nuoren ymmärtävän häntä, osittain siksi, kun muut eivät voi tosiaankaan tietää, millaista on elää demoni sisällään.

Synty[muokkaa]

Emo, jonka oikeaa nimeä ei KHV ole antanut julkisuuteen, koska ei itsekään tiedä sitä, syntyi tiedettävästi vuonna 2053, mikä tekee hänestä 16-vuotiaana nuorimman Puolustajien jäsenen. Tiedettävästi hän oli ennen sattunutta onnettomuutta iloinen ja itsevarma nuori, joka tapasi pelata tietokoneellaan päivät pitkät. Se kaikki kuitenkin päättyi, kun Necromancer päätti pitkästä aikaa puuttua maailman tapahtumiin ja lähetti tietokoneen kautta pojan mieleen demonin riivaamaan tätä. Vain Emon positiivinen elämänasenne onnistui estämään demonia ottamasta hänen koko ruumistaan valtaansa, vaan hän pystyi jopa hallitsemaan sitä ja kanavoimaan sen voimia omaksi hyödykseen. Näin Emosta tuli supersankari.

Kun Puolustajat olivat muuttuneet Kapteeni Aurinkokunnan kuoleman jälkeen vain kahden jäsenen porukaksi, järjestettiin koe-esiintyminen uusia supersankareita varten. Emo otti osaa ja pääsi jäseneksi, sillä varsinkin KHV:n markkinointiosasto piti tätä nuorekkaana ja tuoreena tapauksena supersankarimaailmassa. Tuolloin Emo oli jo vajonnut niin angstiin, että vaikka hän kykenikin jo hallitsemaan demonia sisällään, hän ei siltikään tuntenut oloaan hyväksi. Hän tapaa vastailla kaikkiin kysymyksiin jotakin tapaan EVVK tai Vittuako se sulle kuuluu tai jopa Mä oon niiiin syvältä!. Hän käy joskus myös syvällisiä keskusteluja sisällään asuvan demonin kanssa.

Hänen suosikkilukemistaan ovat Anne Ricen vampyyriromaanit ja Nietzsche.

Voimat[muokkaa]

Emo
Fyysinen voima:
15
Nopeus:
15
Ketteryys:
15
Aseeton taistelutaito:
5
Aseellinen taistelutaito:
6
Energianhallinta:
7
Taikuus:
10
Psioniikka:
20
Älykkyys:
17
Tiimityöskentely:
15
Muut kyvyt:
15


Emo kykenee hallitsemaan demoneille ominaisia mustan magian voimia, olematta itse demoni. Hän pystyy lentämään, mutta kykenee nostamaan vain tonnin painon maasta. Hänen mielenlahjansa ovat kuitenkin kaikkein suurimmat, sillä hän pystyy lukemaan toisten ajatuksia ja jopa lähettämään näille omia ajatuksiaan, mikä on karmaiseva ase, sillä Emon ajatukset ovat yleensä kauheita. Ne, jotka ovat kokeneet tämän ajatustensiirtoiskun, ovat yleensä ajautuneet katatoniseen tilaan.