Hyoga

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Hyoga
Hyoga3.png
Koko nimi:Hyoga
Laji: Angelus Cruxis - Angelus Defendis -hybridi
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 4. joulukuuta 1940
Syntymäpaikka: Cruxis-ulottuvuus
Suuntaumus: Järjestys/Hyvä
Voimaluokitus:Suprem Biskatar
Tuhokapasiteetti:Kaupunkien taso
Regeneraation taso:Korkea alhainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Hjassan, Jack Mouston, Spurgu, Angelus Defendikset
Arkkiviholliset: Kaaoksen voimat
Saavutukset: Gommandoryhmän jäsenyys, Universal Fightersin peruskoulutuksen suorittaminen, Angelus Defendis -armeijan jäsenyys
Pilkkanimet: Homo

Hyoga on enkeli, Hjassanin vanha kaveri ja yleisesti tunnettu hyvän voimien puolustaja. Omaa myös hyvät suhteet Valon Herraan, vaikka Hyoga lankesikin Gommandopäivinään silloin tällöin ryyppäämään johtuen siitä, että ilman kykyä kiskaista vodkapaukku pohjanmaan kautta ei Hjassanin joukoissa ollut roikkumista. Angelus Defendis -kaartiaikanaan hän kokeili tupakkaa, mutta tuli siihen tulokseen, että se ei maistu hänelle siitä huolimatta, kuinka coolilta hän ehkä näyttää rööki suussaan.

Elämä ja teot[muokkaa]

Hyoga syntyi harvinaislaatuiseen perheeseen, jossa isä oli Angelus Defendis (eli ei käytännössä koskaan kotona) ja äiti Angelus Cruxis. Kukaan ei tiedä, miten ja milloin tämmöinen epätodennäköinen pariutuminen tapahtui, mutta epäillään, että miljöönä ja pääasiallisena syynä oli eräs universumin kymmenennen alkuräjähdyksen jälkeisistä unohduksiin painuneista enkelisodista. Hyoga omisti isänperintönä huomattavia, cruxis-tyyppisistä poikkavia voimia, kuten korkean energiamanipulaatiotaidon ja vaaran uhatessa luonnostaan päälle virtaavan energiahaarniskan. Näiden voimiensa ansiosta ja isäänsä seuratakseen Hyoga päätti alkaa puolustaa rauhaa, hyvää ja järjestystä universumissa. Hän taistelu osana cruxisten armeijaa ja hankki näin meriittejä ja kunniaa taistelukentillä. Jotkut muut cruxikset alkoivat kuitenkin kadehtia Hyogan defendis-voimia, ja alkoivat kuiskutella hänestä pahaa hänen selkänsä takana (cruxikset ovat sentään puoliksi haltioita, vaikka enkeleitä ovatkin). Hyoga tuohtui tästä ja lähti pois cruxisten luota etsimään onneaan nuoressa universumissa. Hän kiersi useita planeettoja, ja kaikilta hän sai saman viestin: Painu vittuun, homo. Kiertomatkoillaan hän kuitenkin kehitti voimiaan. Lopulta hän tapasi avaruudessa matkaillessaan nuoren Hjassanin, joka oli etsimässä voimistumismahdollisuuksia avaruudesta. Hyoga tunsi nuorukaisessa suunnattoman voimapotentiaalina, ja liittyi tämän seurueeseen. Yhdessä he matkustivat niin Jetoniaan, Aaghammadiin kuin Syvyyteenkin. Syvyydessä he kuitenkin kohtasivat Rufuksen, jonka kanssa Hyoga ei tullut lainkaan hyvin toimeen johtuen tämän pahuuden läpitunkemasta taustasta. Inho oli molemminpuolista, mutta Hjassanin ansiosta ryhmä kuitenkin pysyi kasassa.

Lopulta Hyoga sai kunnian liittyä Hjassanin perustamaan eliittitaistelijoiden eliittilegioonaan, Gommandoryhmään. Gommandoryhmän liittymisseremonia edellytti vodkapaukun juomista yhdeltä istumalta, joten Hyoga joutui taipumaan osittaiseen juoppouteen hyvän voimia puolustaakseen. Gommandoryhmä riveissä Hyoga yritti parhaansa mukaan taistella rauhan, oikeuden, hyvyyden ja järjestyksen puolesta, vaikka ryhmän tarkoitusperät menivät välillä ristiin hänen periaatteidensa kanssa. Ryhmän hajottua otti Majora-tekniikoiden alkeistason peruskoulutuksen Universal Fightersissä ja onnistui lopulta saamaan itselleen paikan Universum Majoran Angelus Defendis -kaartiin (ja oli näinollen ensimmäinen jäsen, joka ei ollut täysiverinen defendis). Kaartissa hän tutustui sattumalta myös isäänsä, joka oli luonteeltaan rento, iisisti asiat ottava, cool ja pisti silloin tällöin tupakaksi. Hänen isänsä opetti häntä kaartin tavoille (niissä ei ollut paljon opittavaa, koska kaartin jäsenet tekivät omalla ajallaan käytännössä mitä huvitti - ainoa tärkeänä pidettävä asia oli se, mikä suihku ei toiminut pukuhuoneen suihkutilassa) ja tekniikoille.

Suhteet[muokkaa]

Hjassan ja Gommandoryhmä
Erittäin hyvät suhteet edellämainittuun ja jälkimmäisessä oli jäsenenä.
Rufus
Tulehtuneet suhteet. Koska Hyoga oli hyvä ja Rufus paha, näiden kahden välillä oli luonnollisista syistä heti alusta alkaen nihkeyttä. Tätä nihkeyttä vielä kasvatti Rufuksen inho Hyogan "homomaisia" - kuten Rufus asian ilmaisi - vaatteita, käytöstä ja voimia kohtaan. Heidät kuitenkin pakotettiin samalle puolelle Gommandoryhmän tehtävien aikana. Gommandoryhän hajottua Hyoga ja Rufus etääntyivät heti toisistaan niin kauas kuin pystyivät.


Voimat ja ulkonäkö[muokkaa]

Hyoga
Fyysinen voima:
30
Nopeus:
40
Ketteryys:
40
Aseeton taistelutaito:
25
Aseellinen taistelutaito:
40
Energianhallinta:
40
Taikuus:
20
Psioniikka:
5
Älykkyys:
35
Tiimityöskentely:
70
Muut kyvyt:
30


Hyogalla on luonnostaan päälle vaaran uhatessa virtaava energiahaarniska, joka on väriltään sininen. Haarniskan lisäksi hänellä on selässä puhtaasta sinisestä energiasta koostuvat siivet (usko pois, energiasiivet näyttävät paljon hienommilta kuin kuulostavat) ja hän kantaa cruxis-tyyppistä miehen pituista taikamiekkaa mukanaan. Hän hallitsee sinisen ja valkoisen energian sekä hyvän energian. Niiden lisäksi hän hallitsee Majora-tekniikoita kiitos Universal Fightersin perusopetuksen. Niistä hän hallitsee sitovat ja tuhoavat tekniikat n:o 5:een asti, parantavan tekniikan n:o 1 ja ulottuvuustekniikat n:o 2:een asti. Fyysisesti heikompi kuin esimerkiksi Rufus, mutta osaa käsitellä energiaa ja taikamiekkoja ammattimaisesti, on todella ketterä ja hallitsee myös taikuuden melko hyvin. Psi-voimiltaan vaatimaton; osasi korkeintaan kaataa vodkapullosta lasiin ajatustensa voimalla.