Röhmöfantti

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
WikiCorp.GIF Tämä hömppäartikkeli ei ole yhteensopiva Hömppäpedian kaanonin kanssa.
Tämä artikkeli ei synkkaa muiden kaltaistensa kanssa. Saata se oikeaan tilaan. Tarkempaa erittelyä voit yrittää etsiä keskustelusivulta.
Röhmöfantti.png
Tämä artikkeli on 29% ÖhköMönkö RY:n toimittamaa informaatiota ja on suojattu herrallasi Tekijänoikeudella!
Suosittelemme muistamaan, että Röhmöfantti ei missään tapauksessa ole mahti...
...tai niinhän he haluavat ainakin sinun luulevan.
Rohmofantti logo.png Röhmöfantit tarkkailevat tätäkin artikkelia!
Tai tarkemmin ajatellen, ehkeivät sittenkään. Tyhmät ihmiset ovat sitä tyytyväisempiä mitä vähemmän he tietävät. Joka tapauksessa tämän artikkelin vandalisointi johtaa vakaviin seuraamuksiin.

”Haha! Täysin naurettava ajatus, että niitä edes olisi olemassa!”

~Sinä

”Ne eivät pääse pakoon, tällä kertaa...”

~Verstaan Suurmestari
Taitelija Leonardo da Vincin näkemys Röhmöfantista. Kuvassa on käytetty sen aikaista Micro$oft Pain(t) -teknologiaa. Jos kuva näyttää vähänkin sumealta, se meinaa, että olet Röhmöfanttien mielenhallinnan alaisena.
USE OF DEADLY FORCE AUTHORIZED

Röhmöfantit (aka. The Dromononts, Majestic 12) ovat hyväntekeväisyysjärjestö Illuminatin perustajia ja tämänhetkisiä johtajia. He ovat luultavasti kotoisin Neptunukselta. Röhmöfantteja on 12 kpl, ja he käytännössä johtavat koko maailmaa aseenaan Vaasan Ruispalat, joita on käytetty humalaisten bussikuskien ravintona mm. Suomessa. Tämä on johtanut useisiin liikenneonnettomuuksiin eikä liity mihinkään.

Röhmöfantit osaavat lukea ihmisten ajatuksia ja näkemään kenet tahansa missä tahansa (tällä tavoin he tarkkailevat kaikkia). Huomasimme, että et usko tätä. Röhmöfantit ovat myös todella ovelia ja kieroja, mutta siltikin käyttäytyvät mukavasti ja sivistyneesti, joten täytyy tietää tasan tarkkaan, mitä tekee, jos on tekemisissä Röhmöfanttien kanssa. Ne tykkäävät hyppiä ja uida (koska he ovat melko hyviä siinä) ja vapaa-aikanaan ne pelaavat useimmiten shakkia (joskus universaalishakkia) tai jotain muuta kivaa lautapeliä ja lueskelevat ihmisten ajatuksia nauraen niille. Oikeastaan kun puhutaan Röhmöfanttejen hyppimisestä ja uimisesta se ei meinaa sitä, että ne olisivat hyppeleviä sinisiä norsuja. Nimittäin Röhmöfantit eivät kävele lainkaan. Ne leijuvat ilmassa, ei niinkuin helikopterit vaan pikemminkin niinkuin ilmatyynyalukset. Tällä tavoin ne voivat liitää äänettömästi jonkun selän taakse ja "hypätä" hänen päälleen murskaten hänet atomeiksi (Silti heillä on jalat ilman mitään syytä). Syyksi tähän on luettu joko se, että Röhmöfantit käyttävät näkymättömiä rullaluistimia tai, että heidän kehityksessään olisi tapahtunut jotain ratkaisevaa Neptunuksenmatkallaan (asia tulee myöhemmin). Röhmöfantin näkyvimmät tuntomerkit ovat iso nenä (Itse asiassa kärsä, Leonardo da Vincin mukaan ks. kuva), kruunukuvioiset vihreät bokserit, punaiset silmät (ilman pupilleja), sininen iho ja röhisevä nauru, muuten äänensävy on matala ja vähän karkea. Röhmöfantit muistuttavat ruumiinrakenteeltaan norsuja. Röhmöfantit ovat noin kuuden omakotitalon kokoisia, tosin he saattavat pienentää itsensä jos heillä on esim. neuvottelu ihmisen kanssa. Röhmöfantit sekoitetaan usein juutalaisiin.

Röhmöfantit ovat joidenkin mielestä hyvin karmivia (syystäkin), ja useat ihmiset näkevätkin niistä painajaisia. Röhmöfanttejen takia ihmisiä on tullut hulluksi ajatellessaan, että röhmöfantit tietävät heidän jokaisen liikkeensä. Ajattele tätä, kun olet tekemässä "jotain", jota et haluaisi muiden tietävän (kuten katsomassa australialaista vaippapornoa). Huhhuh.

Röhmöfantit ovat alkaneet tekemään bisnestä informaatiokaupalla: Kuka tahansa voi mennä kysymään Röhmöfanteilta mitä vaan, ja he arvioivat tiedon hinnan, mikä pitää maksaa, että saa tietää kyseisen asian. Muun muassa monet äidit, jotka tietävät Röhmöfanteista, ovat ostaneet heiltä tietoa lapsistaan ja naapureiden lapsista. Röhmöfanttejen infobisneskaupan motto on: "YOU HAVE RIGHT TO KNOW!"

Röhmöfanttien syyksi on laitettu paljon erilaisia katastrofeja ja onnettomuuksia, koska Röhmöfantteihin kohdistuvat epäilykset ja huhut ovat todella vahvoja ja järkähtämättömiä. On myös epäilyksiä (suurimmaksi osaksi huhuja) Röhmöfanttejen "New World Order"-salaliittoteoriasta, jonka mukaan Röhmöfantit aikovat orjuuttaa koko ihmiskunnan, kun he ovat valmiita ilkeissä suunnitelmissaan. Suunnitelman todenperäisyydestä ei ole takeita, sillä tietoa tuonut kuriiri sammui juuri saatuaan asiansa sanottua eikä muistanut viestistä aamulla enää mitään.

Vaikka tekstissä on lueteltu Röhmöfanttejen olevan kieroja, ilkeitä, sadistisia ja saatanallisia, he eivät oikeasti ole ollenkaan pahoja. Heillä on vaan pakkomielle ajaa omaa etuaan ylivertaisilla kyvyillään, mikä ajaa heidät usein pahan polulle. Silloin kun Röhmöfantit eivät aja omaa etuaan (esim. kun he ovat kotonaan juomassa teetä), he ovat leppoisia ja mukavia.

Röhmöfantit käyttävät itsestään nimitystä Dromonontti.

Sisällissota ja vainot[muokkaa]

Tämä hämärä laboratoriokuva on ainoa todiste Alue 52:n röhmöfanttikokeista.

Röhmöfanttejen alkuaikoina Röhmöfantteja oli enemmän kun 12 kappaletta. He olivat juuri päässeet rahan makuun kauppaamalla tietoa, mutta heillä ei ollut tarpeeksi rahaa omasta mielestään. Tällöin Röhmöfanttivihaaja Herra tupla-X lupasi kahden miljoonan palkkion per fantti. Siitähän sitten kehkeytyi odotettavasti se, että Röhmöfantit alkoivat metsästää toisiaan palkkioiden saamiseksi. Herra Tupla-X oli tästä hyvin mielissään ja sai muutaman fantin napattua. Lopulta Röhmöfanteilla alkoi olemaan jokaista fanttia kohden noin käsittämättömän paljon rahaa. Tällöin he lopettivat toistensa vainoamisen ja yhdistyivät yhdeksi porukaksi (Saattaa olla, että yksityisiä Röhmöfantteja on viellä olemassa). Herra tupla-X:sän seuraaja Dimensius I jatkoi edeltäjänsä jalanjälkiä ja korotti palkkion 3 miljoonaan per fantti. Tämä kehitti vainoja Röhmöfantteja kohtaan, mutta ei ajanut Röhmöfantteja enään sotimaan keskenään, koska heillä oli jo enemmän rahaa kun GigaCorpilla (Kaikilla 12:toista fantilla yhteensä). Dimensius lahjoitti osan nappaamistaan röhmöfanteista Verstaalle ja ne ovat nähtävillä Alue 52:ssa.

Röhmöfantteja vainotaan ympäriinsä miltein kaikenlaisten syiden takia: kosto, raha, traumat, lesotus, vainoharhaisuus, pelko jne... Mutta heidän 12 joukosta ei ole viellä saatu yhtäkään kiinni, ainakaan julkisuuskuvan mukaan.

Kun Röhmöfantit neuvotteluissa 10.12.-06 saivat sovittua Alue 52:den ruumiiden palautuksesta vuoden sisällä, heidän täytyi suostua aloittamaan sota Illuminatia vastaan. Sota tunnetaan nykyään nimellä Ensimmäinen röhmöfanttisota.

Miten Leonardo da vinci sitten liittyy tähän mitenkään?[muokkaa]

Kuten huomaamme, ohessa on taitelija Leonardo da Vincin jo 1500-luvulla maalaama muotokuva Röhmöfantista. Taulu on maalattu tuon ajan suositulla M$Pain(t)-tekniikalla ja on tekijänsä tunnetuimpia mestariteoksia. Da Vinci oli tiettävästi yksi harvoista ihmisistä, jonka tiedettiin nähneen Röhmöfantteja henkilökohtaisesti. Hänen julkaisemattomista päiväkirjoistaan on löydetty monia viitteitä siihen, että Röhmöfantit olisivat tulleet useinkin tapaamaan da Vinciä hänen juotuaan kaksi pullollista absinttia. Useimmat historioitsijat eivät usko tähän väitteeseen, mutta joka tapauksessa oheinen taulu on vielä tänäkin päivänä ainoa viittaus siihen, miltä Röhmöfantit todellisuudessa näyttävät. Taulusta on tehty muutama paranneltu versiokin, mutta ne eivät ole saaneet samankaltaista julkisuutta. Toisen kuuluisan Röhmöfantti-taitelijan ja -retusoijan teoksia voit katsella täältä.

Mistä he ovat sitten tulleet?[muokkaa]

Tavallisin vastaus tähän olisi "Se on salaista tietoa", eikä sitä oikeasti tiedetäkkään mistä he ovat kotoisin. Kuitenkin, erilaisia teorioita on esitetty Röhmöfanttejen alkuperästä ja uskottavimpana niistä pidetään Hjassanin teoriaa, jota ei kuitenkaan kerrota. Sen sijaan kerrome sinulle Tri. Von Haaran teorian Röhmöfanttejen alkuperästä sijoittaa niiden alkuperän maapallolle:

Teorian mukaan mamuttilauma taivalsi wanhan tulivuoren kraateriin jossa oli paljon painetta ja kaasua. Ainoa joka esti tulivuorta räjähtämästä olivat pienet paineenpoistoaukot kraaterissa. Kun nämä huono-onniset mammutit jäivät nukkumaan mukavan lämpöiseen kraatteriin, ne tukkivat samalla paineenpoistoaukot aiheuttaen kauhean paineen itse tulivuoren sisällä. Lopulta kun mammutit olivat unten mailla koko wanha tulivuori räjähti paineen vaikutuksesta tuusan nuuskaksi. Purkauksesta kuitenkin vapautui valtava määrä harmaata sähköä jonka energia lennätti mammutit kiertoradalle. Heidän onnekkseen he ajelehtivat avaruudessa vain 3 tuntia ennen kun he törmäsivät 300 000 000 km tuntivauhdilla suoraan päin Neptunusta. Neptunuksessa oli tuolloin suuri rubiinipitoisuus ja on oletettu, että mammuttejen silmät osuivat rubiineihin ja rubiinit jäivät silmäkuoppiin kiinni, tämä selittäisi pupillittomuuden. Sininen väri taas johtui Neptunuksen sinisestä hiekasta joka pöllysi mammuttejen päälle. On myös epäilyjä, että Röhmöfantit olisivat kaksiulotteisia, eli kun katsot niitä tietystä kulmasta, niin ne katoavat. Tämä olisi selitetty sillä, että kun Mammutit osuivat Neptunukseen niin ne litistyivät kaksiulotteisiksi. Mammutit kuitenkin selviytyivät ja alkoivat lisääntyä. Samalla ne kehittyivät evoluution kautta 200 000 kertaa älykkäämmiksi ja kuuden omakotitalon kokoisiksi. Näin alkoi uusi rotu, Röhmöfantit. Tämä on tietenkin todettu johtavien tiedeseurojen keskuudessa täydeksi paskaksi.

Salaliittoteoriat Röhmöfanteista[muokkaa]

Röhmöfanttejen olemassaolo on hyvin kiistelty asia, ne jotka väittävät niiden olemassaolon puolesta, pitää kantansa seuraavanlaisesti: Röhmöfantit sensuroivat kaiken heistä paljastetun asian ja haluaisi median ja massan uskovan heidän olemassaolemattomuutta, lisäksi he mm. kätkee todella paljon salaista tietoa lahjonnan ja erilaisten kiristyskeinojen tavoin. Miksi he tekevät niin? Siihen on yksi hyvä selitys: raha, he myyvät sen tiedon sitten eteenpäin muhkealla hinnalla. Tämä on taas johtanut heidän todella nopeaan rikastumiseen jonka avulla he voivat lahjoa esim. Hikipedian ylläpitäjiä. Vaikka rahaa meneekin suuria summia lahjontaan niin he saavat ne takaisin sitä tietoa myymällä josta he ovat jonkun lahjoneet olevan hiljaa. Tällä tavoin lahjontaan menetetyt rahat maksavat itsensä takaisin ja se on kaikille eduksi. Seuraavat asiat Röhmöfanttejen tiedoista on levinnyt julkisuuteen asti: *rahan kahinaa* esimerkiksiksi Suuressa mätkeessä tapahtunut Hjassanin kuolema on *sensuroitu* ja lisäksi *sensuroitu*!!! Kaiken kukkuraksi *sensuroitu* Suuren mätkeen *sensuroitu* ja oikeasti *sensuroitu* sen sijaan mitä julkisuuteen on kuvattu! Ja Röhmöfanttejen olemassaolon todistaa *sensuroitu* ja *sensuroitu* jolloin *sensuroitu* SS Kärsä! Tähän loppuun tahtoisin sanoa viellä julkisuuskuvaa vastaan, että *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* ja *sensuroitu* joka *sensuroitu*. Oikeastaan Hikipediassakin on artikkeli jonka historiasta *sensuroitu* Se oli *sensuroitu* Röhmöfanttejen vastustajien kirjoittama *sensuroitu* *sensuroitu* kunnes Röhmöfantit löysivät *sensuroitu* sen ja käski *sensuroitu* poistaa sen. Mutta se tieto kummitelee viellä sen artikkelin *sensuroitu* historiassa. Se artikkeli on *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* . Jonka löytää *sensuroitu* ja *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* jolloin *sensuroitu* *sensuroitu* Liian myöhäistä! Vain tiedolla ja onnella *sensuroitu* *sensuroitu* Salaista tietoa! *sensuroitu* *sensuroitu* . Herra tupla-X:kin on *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* ja tämän takia *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* hänet *sensuroitu* *sensuroitu* ja *sensuroitu* lopulta *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* kuulostaako uskomattomalta? näin se vain *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu* *sensuroitu*. Verstas *sensuroitu* *sensuroitu* , kun *sensuroitu* niin Verstaan Suurmestari *sensuroitu* *sensuroitu* pidätys ja *sensuroitu* *sensuroitu* heidän *sensuroitu* *sensuroitu* .

Otteita Röhmöfanttien rahapulan aikaan kirjoitetusta kirjasta "Kuinka hallita maailmaa"[muokkaa]

Maailman hallinassa on vain kaksi asiaa oleellisia, raha ja informaatio. Informaatiolla tehdään rahaa. Raha taas pyörittää maailmaa.

~16:41

Jos joku on liian lojaali ottamaan vastaan lahjusta, anna lahjus jollekin joka tietää hänestä likaisia salaisuuksia, sen jälkeen uhkaile julkistaa salaisuus seiska -lehdessä.

~12:22

Uhkaile vain roskalehtiin julkaisemisesta, sillä ne julkaisevat mitä vain.

~28:11

Jos kyseisestä henkilöstä ei löydy likaisia salaisuuksia, anna lahjusrahat seiskalle. Ne julkaisevat tämänjälkeen haluamasi jutun.

~30:2

Kun hihnassasi on kaikki merkittävät henkilöt maailmasta, voit tehdä mitä vain ja he saavat syytökset niskoilleen.

~30:4

Kun aloitat maailmanhallitsemisesi, aloita tekemällä paljon rahaa. Rahan jälkeen palkkaa luotetuista henkilöistä koostuva piiri, joilla on arvovaltaa maailmassa. Tee heistä ystäviäsi.

~30:5

Kun joku uhkaa paljastaa salaisuutesi, että te olette kaiken takana, käytä luottetujen miestesi piiriä luomaan uhkaaja mielipuoleksi mediassa.

~15:5

Pysyttele niin paljon poissa julkisuudesta kun vaan voit. Aloita olemalla henkilö jota kukaan ei tunne ja on aivan normaali, tämän jälkeen katoa jäljettömiin ja odota kunnes katoamisuhkunta hälvenee. Sen jälkeen saat vapaat kädet toimia.

~1:5

Henkilöt ja asiat joita on epäilty olevan Röhmöfanttejen kanssa tekemisessä[muokkaa]

Röhmöfantti pelaamassa pokeria Nigelin ja Universum Majoran kanssa
 • Väinämöinen: Epäilty olevan Röhmöfantti tuntemattomista syistä.
 • Käyttäjä: Cthulhu: Epäilty olevan Röhmöfantti hyvin sekavan ja ristiriitaisen käyttäjäsivunsa takia
 • Käyttäjä: B14: Mistä hän muuten voisi aina tietää kaiken!?
 • Herra tupla-X: Radikaaleimmat konspirisaatit uskaltavat väittää tälläistä.
 • Sinun äitisi: Oikeastaan hän tietää sinusta enemmän kun uskotkaan...
 • Käyttäjä: Mr. Higins: Miksikö? En tiedä, mutta Röhmöfantit tuntuvat tarkkailevan häntä.
 • Sinä: Olet ollut jo osallisena heidän suunnitelmissaan. Röhmöfantit eivät ole suuripiirteisiä. He tekevät ja hiovat kaiken aivan pienintä yksityiskohtaa myöten.
 • *Sensuroitu Röhmöfanttejen käskystä*
 • K-Citymarketin mammuttimarkkinat: Ne katosta riippuvat siniset mammutit ovat epäilyttäviä.
 • Kuolemattomuus: On epäilyjä, että Röhmöfantit ovat saaneet joltain (Juopuneelta majoralta?) käsiinsä keinon huijata kuolemaa.
 • Hyvän ja pahan tiedon puu: On epäilyjä, että se olisi ollut Röhmöfanttejen tekele.
 • Joni Kuiala: Kuialan artikkeli katosi Hikipediasta hiljattain ja hänen uskotaankin liittyneen Röhmöfantteihin.
 • Johtavat Tiedeseurat: Röhmöfantit hallitsevat näitä erilaisin keinoin, jotta ne julkaisisi Röhmöfanttejen haluamaa tietoa.
 • Suurin osa Hikipedian artikkeleista: Sensuroitua ja väärää tietoa Röhmöfanttejen toimesta.
 • Tämä artikkeli: Niinkuin he antaisivat joidenkin kirjoittaa heistä tietoa? Hämäystä kaikki tyyni.
 • Wikipedian artikkeli Röhmöfanteista: Poistettu Röhmöfanttejen toimesta, koska se sisälsi salaista tietoa.
 • Verstaan Suurmestari: Epäilty tavanneen Röhmöfantteja lapsuudessaan ja saaneen niistä traumoja. (Tosin no, kuka ei saisi traumoja kuuden omakotitalon kokoisesta 3cm maankamaran yläpuolella liitävästä sinisestä norsusta, joka tietää kaiken.) Haluaa sen takia tappaa ne kaikki.
 • Oliofantit: Epäilty olevan Röhmöfanttejen sukulaisia, sanotaan, että Röhmöfantit olisivat jeesanneet sukulaisiaan ja antaneet heille roolin Taruun Sormusten Herrasta.
 • Kristinusko: On epäilyjä, että Kristinusko oli koe Röhmöfanttejen varhaisilta ajoilta. Ideana oli harjoitella ja kokeilla erilaisia keinoja New World Orderiin. Kristinusko on myös Röhmöfanttejen virstanpylväs taistelussa Verstasta vastaan. Verstashan oli tunnetusti kristittyjen vainon takana (saivat selville kuka kaiken takana oli), mutta Röhmöfantit vetivät pidemmän korren vaikka Versaslaiset olivat vähällä voittaa Rooman aikoihin.
 • New World Order: Maailma ei edes tule huomaamaan tämän tapahtumista. Se tulee olemaan todella mullistava ja kaiken kattava tapahtuma maailman hallitsemiseen ilman, että kukaan huomaa sitä. Tapahtuma on ollut vähällä paljastua muutamaan kertaan, mutta onneksi kaikki syytökset ovat kohdistuneet Yhdysvaltojen hallitukseen jota voi tunnetusti syyttää kaikesta.
 • Verstas: Vastustaa ja vihasi Röhmöfantteja joita ei olisi voinut vähempää kiinostaa. 10.12 Käydyissä neuvotteluissa Verstas ja Röhmöfantit lopettivat vihamielisyydet ja alkoivat toverimielellä vihata Illuminatia! Toverimieli kuitenkin lakkasi, kun Verstas yritti niinsanotusti puukottaa Röhmöfantteja selkään ja tuhota heidät kaikki räjäyttämällä Neptunuksen Röhmögeddonin taistelussa. Sen jälkeen he eivät olleet tekemisissä ennen toista Röhmöfanttisotaa, jossa Röhmöfantit alkoivat jahdata verstaalaisia.

Miten ne/he liittyvät sinuun?[muokkaa]

Röhmöfantit todella liittyvät sinuun! Vai etkö välitä siitä että kasa Dromonontteja lukee ajatuksiasi ja katselee aivoaklvoltasi kuvia koneellesi tallennetusta hentai kamasta? Tai siitä, että kyseiset pedot ovat tulossa valtaamaan maailman! Jaa, et vai... No sama se. Röhmöfantit hankkivat rahoitusta yleishyville ja vähemmän hyville hankkeillensa myymällä erilaista röhmö- krääsäksi kutsuttua materiaalia, kuten Röhmöfanttilaita kärsäpornoa, action-figuureja, pehmoleluja, sarjakuvia ja lisenssejä Röhmöilyyn. Ja tietenkin rahaa tulee edellämainitulla info-palvella.

Röhmöfanttipehmolelu Citymarketista. Hintaa 9,95€, joista vain 99% menee Röhmöfanttien hyväksi.

JA saavathan he osuuden Mammuttimarkkinoiden tuotosta. Mutta tiesitkö, että kaikkiin näihin tuotteisiin on piilotettu röhmökannustavaa materiaalia, muuta maailmaa vastustavaa propakanda-materiaalia, videokameroita, äänityslaitteita, ajatustenlukijoita tai psyykkisesti aivojasi röhmömieliseksi säteilyttäviä hilavitkuttimia. Ja sinut on manipuloitu ostamaan tuotteet salaperäisellä voimalla Piilomainonnnalla!. Tämän taidon ihmiset ovat tunnetusti oppineet Dromononteilta. Ja vaikka pystyisitkin vielä heittämään kaiken röhmötavaran huoneestasi Röhmönvittuun, löytyy kaveriltasikin lisää tavaraa. Et voisi enää astua ulos huoneestasi joutumatta Röhmöjen manipuloimaksi, ja tästä syystä eristäytyisit muusta maailmasta, erakoituisit ja kuolisit yksin pimeässä. Eikä kukaan huomaisi. Pidä siis varasi tai Röhmö tulee selkäsi taa ja... AARGH!

Näistä Röhmöfantit eivät pidä[muokkaa]

 • *Classified Infromation*
 • Herra tupla-X: Julkisuuteen annetun tiedon mukaan GigaCorp ja Illuminati on vastakkain.
 • Dimensius I: Vastustaa avoimesti röhmöfantteja ja aikoo saada Illuminatin käpälälautaan.
 • Teletron: Dimensius I:n luvattua siitä röhmöfantteja suuremman palkkion, he alkoivat vastustaa sitä ponnekkaasti.
 • Illuminati: Eivät tykänneet ollenkaan. Siksipä ne lähetettiinkin avaruuteen Ensimmäisen Röhmöfanttisodan jälkeen.

Nämäkin tiedot ovat Öhkömönkö RY:n Toimittamaa tietoa! (Eli luotettavaa.)

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]