Void-demoni

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Void-demonit (Voido Major) ovat sieluttomia, tyhjiöstä muotoutuneita demonin kaltaisia olentoja, jotka ovat vähintään satoja ellei tuhansia kertoja voimakkaampia kuin tyhjiödemonit. Toisin kuin tyhjiödemonit, void-demonit koostuvat niin paljon tihentyneestä olemattomuudesta, että ne ovat saavuttaneet aineellisen hahmon. Void-demoneja on (onneksi) olemassa koko universumissa vain kymmenen kappaletta, joista yhdeksän on Kaaoksen Valtakunnan palkkalistoilla ja yksi elää Maryu Yoko'zon kehon sisällä. Tyypillistä void-demoneille on fantsut englanninkieliset nimet, raivostuttava arroganssi ja täydellinen tunteiden puute. Kaaoksen Valtakunnassa void-demoneille on annettu komentoon suuret laumat tyhjiödemoneita ja tyhjiöotuksia, joita he voivat pomottaa mielensä mukaan. He voivat myös kiskaista niitä kitusiinsa jos tuntevat tarvetta kasvattaa voimiaan.

Void-demoneja voi tiettävästi syntyä ainakin kahdella eri tavalla. Kaaoksen palveluksessa olevat void-demonit on luotu keinotekoisesti sulauttamalla tuhansia tyhjiödemoneja yhteen. Kymmenes, Maryu Yoko'zon sisällä elävä void-demoni taas syntyi, kun Maryu vaihtoi Suuntaumusta pahuudesta järjestykseen. Hänen sisimpäänsä kertynyt mustan kaaoksen läpitunkema pahuus ei äkillisen muutoksen vuoksi ehtinyt "haihtua" tavalliseen tapaan, vaan romahti itseensä olemattomuudesta koostuvaksi sieluttomaksi pedoksi.

Vielä void-demoniakin voimakkaampi mutta toistaiseksi onneksi spekulatiivinen tyhjiön olento on reject.

Tunnetut void-demonit[muokkaa]

Kaaoksen palveluksessa on yhdeksän void-demonia, jotka on asetettu hierarkiaan niin, että ykkönen on kaikkein voimakkain ja yhdeksän heikoin.

 1. Night: Emolta näyttävä tiimin pomo, jota kaikki tottelevat vain, koska tietävät olevansa kuolleita sekunnissa, elleivät tee niin. Erittäin uskollinen Kaaoksen Valtakunnan johtoporrasta kohtaan ja todella voimakas. Ei koskaan hyökkää suuremmalla voimalla kuin on tarve. Kantaa mukanaan miekkaa.
  • Erikoiskyvyt: Laaja tietous taikuudesta, kaaosenergianhallinnasta, käytännön kaaosopista ja taktisesta taidosta. Void-demonien johtajana hallitsee muiden ulottumattomissa olevia kykyjä, kuten SûShá-kzkè -liiketekniikan.
 2. Depth: Laiha hujoppi, joka pukeutuu laajahihaisiin kaapuihin ja jonka oikea käsi ei ole käsi lainkaan vaan setti piikikkäitä teriä. Luonteeltaan laiska sadisti.
  • Erikoiskyvyt: Todella suuri kestävyys. Pystyy ottamaan värähtämättä vastaan iskuja, jotka saisivat muut void-demonit horjumaan. Laihuudesta huolimatta suuri fyysinen voima.
 3. Abyss: Void-demoni, joka näyttää ruumiinsa puolesta naiselta, vaikka void-demoneilla ei varsinaista sukupuolta olekaan. Omaa pitkät hiukset ja katanan. Ei hymyile ikinä. Pukeutuu lähes koko ruumiin peittävään kaapuun.
  • Erikoiskyvyt: Miekkailutaito, taktiset kyvyt. Hallitsee miekkailun käytännön ja teorian ja pystyy kehittelemään yksinkertaisia tai monimutkaisia, mutta yhtä kaikki voittoisia taktiikoita lennosta. Hallitsee taikuuden ja käyttää sitä usein hyödyksi taistellessaan.
 4. Black: Isoa ja rumaa miekantapaista mukanaan kantava tappelemiseen hullaantunut psykopaatti. Hymyilee ja nauraa aina maanisesti, kun pääsee vuodattamaan vastustajansa verta. Ulkonäöltään muistuttaa tyypillistä piikkitukkaista animepahista repaleisten vaatteiden kera.
  • Erikoiskyvyt: Fyysinen voima, miekkailutaidot. Pystyy halkomaan miekallaan kiveä kuin voita ja voi käyttää myös nyrkkejään tappelussa. Erittäin kestävä iho, joka vaikean läpäistävyytensä ansiosta pystyy ottamaan haavoittumatta vastaan voimakkaitakin iskuja.
 5. Emptiness: Hemmetin ruma, hieman Darth Vaderilta näyttävä heebo, joka on aina vakavalla päällä ja äärimmäisen väkivaltainen.
  • Erikoiskyvyt: Erinomainen energianhallintakyky yhdistyneenä suureen fyysiseen voimaan. Voimiltaan hyvin keskimääräinen void-demoni, joka keskittyy olemaan hyvä lähinnä niillä aloilla, joilla kaikki muutkin ovat.
 6. Chasm: Toinen naisen ruumista käyttävä void-demoni. Ulkonäöstä voidaan sanoa neljä sanaa: Isot. Rinnat. Paljasta. Pintaa. Luonteeltaan reipas sadisti, nauttii kiduttamisesta suuremmin kuin mistään muusta.
  • Erikoiskyvyt: Käsittämätön notkeus ja ketteryys. Ei ehkä yhtä nopea kuin Soulless, mutta ketterämpi. Kykenee väistämään lähes kaikki suorat iskut ja voi väännellä notkeaa ruumistaan epäinhimillisiin asentoihin.
 7. Soulless: Sanomatonta vihaa kaikkea elävää kohti tihkuva ruma paskiainen, jonka ulkomuoto on niin sekalainen, ettei sille löydy vertailukohtaa muualta. Lähimmäksi pääsee, kun kuvittelee Saatanan risteytettynä X-wingin ja lentoliskon kanssa.
  • Erikoiskyvyt: Todella suuri nopeus. Pystyy lentämään ja myös juoksemaan hyvin suurta nopeutta ja voi tarvittaessa tehdä 90:n asteen käännöksiä täydessä vauhdissa. Kutsuu itseään "nopeimmaksi void-demoniksi".
 8. Corrosion: Pystyy aiheuttamaan korroosiota, eroosiota ja korruptiota kosketuksellaan. Tykkää hypätä muiden ajattelevien olentojen ruumiiseen ja panna ne tekemään jotain ikävää kuten murhaamaan parhaat kaverinsa. Muistuttaa ulkoasultaan hieman Alucardia.
  • Erikoiskyvyt: Mielenhallinta muuttamalla koko ruumiinsa tai osa siitä kaasumaiseen muotoon ja ujuttamalla se hallittavan kohteen ruumiinaukoista sisään ja sieltä kautta tämän aivoihin. Mitä pienempi osa ruumiista menee sisään, sitä helpompi hallintaa on vastustaa.
 9. Slicer: WNB-viikatemies, joka heiluu viikatteen kanssa teurastamassa porukkaa. Koko joukon heikoin tyyppi ja potee siksi synnynnäistä lesoamisen halua.
  • Erikoiskyvyt: Viikatteenhallinta, kohtalainen notkeus. Heikkoudestaan huolimatta tai ehkä siitä johtuen ei suostu luovuttamaan, vaikka vastustaja olisi kuinka vahva. Käyttelee taitavasti viikatetta.

Lisäksi on kymmenes void-demoni, joka elää Maryu Yoko'zon ruumiissa ja jolla ei ole varsinaista nimeä, mutta jota kutsutaan demoni-Maryuksi. Demoni-Maryu on tosiasiallisesti vanhin ja luultavasti voimakkain void-demoni mitä on olemassa ja ainoa, joka ei palvele Kaaoksen Valtakuntaa.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

 • Hyökkäykset olemattomuusenergialla. Kaikki void-demonit hallitsevat luonnostaan olemattomuusenergian käytön.
 • Välitön regeneraatio, jonka avulla pystyy kasvattamaan mikä tahansa ruumiinosan takaisin ja jopa kasautumaan uudelleen kokoon hajottuaan palasiksi.
 • Kuolemattomuus sielun puutteen takia.
 • Pystyvät absorboimaan energiaa ympäröiviltä olennoilta. Lisäksi jos void-demoni absorboi itseensä lisää tyhjiötä, kuten tyhjiöotuksen, tyhjiödemonin tai toisen void-demonin, sen tyhjiö kasvaa ja sen voimat tulevat suuremmiksi. Se voi myös oppia kykyjä, joita sen absorboimat tyhjiön olennot osasivat.
Heikkoudet
 • Void-demonin pitää jatkuvasti saada ravintoa eli ainetta ja/tai energiaa ympäriltään, jotta se pysyisi voimissaan. Normaaleissa tilanteissa tämä ei kylläkään ole kovin suuri ongelma.
 • Sielun puutteen aiheuttama tunnesokeus ja kyvyttömyys ymmärtää sielullisten olentojen mielenliikkeitä. Ei kuitenkaan vaikeuta Kaaoksen Valtakunnan johdon antamien tehtävien käytännön toteutusta.

Kuvagalleria[muokkaa]