-

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Suuri Viiva)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Good homppa ribbon.png

Trophy.png
- on luokiteltu hyväksi sivuksi!
Artikkelin ulkoasu, muotoilu ja tyyli ovat keskivertoa paremmat, ja osoittavat osaltaan kuinka jaloa työmme on.
Universum Majora vihaa tämän sivun aihetta, mutta on sitä mieltä, että jokainen Hömppäpedian sivu on olemassaolon arvoinen. Älä siis tuhoa tai vandalisoi tätä sivua.

"Perkeleen perkele!"

~ Universum Majora
Viiva
Viiva.GIF
Kuvassa Viiva hyökkäämässä taivaaseen, taustan valkoisuus pilviä
Koko nimi:Suuri Viiva
Tosinimi:
Laji: langennut Majora
Sukupuoli: määrittelemätön
Syntymäaika: Graverses Ogyan alkuhetki
Syntymäpaikka: Graverses Ogya
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:Intergalaktinen
Regeneraation taso:Alhainen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 4, 7
Liittolaiset: Muut Kaaosherrat, etenkin Keisari
Arkkiviholliset: Universum Majora ja muut Järjestyksen joukot
Saavutukset: Kaaokseen lankeaminen, universumista toiseen matkustaminen, Graverses Ogyan tuhon ja Hiekkaenergian olemassaolon epäsuora aiheuttaminen
Pilkkanimet: Välimerkki, tyhjä, miinus, tavuviiva
Suosittelemme muistamaan, että - ei missään tapauksessa ole Mahti.

eli Suuri Viiva on eräs harvoista Kaaokseen langenneista Majoroista. Hänen alkuperäinen nimensä Majora-aikoinaan oli Graugo Majora. Hän oli aikaisemmin Majorana universumissa, jonka nimi oli Graverses Ogya. Viivan langettua Kaaokseen tämä universumi kuitenkin joutu erittäin vaaralliseen epätasapainoon menetettyään yhden suuntaumuksia edustavista Mahdeistaan, ja lopulta tämä universumi romahti täysin, jättäen kuitenkin jäljelle epämääräiset "rauniot" sikäli kun sellaisista voi puhua aika-avaruudellis-ulottuvuudellisessa merkityksessä. Nämä rauniot jäivät romahduksen jälkeen hohkaamaan omanlaistaan energiaa samalla tavalla kuin maahan palaneen talon raunioista hohkaa sen hiilloksen lämpöä. Tästä energiasta Keisari oppi myöhemmin keräämään itselleen voimaa, ja hän antoi tälle jäännösenergialle huippuluovan nimen hiekkaenergia.

Kuten muillakin Majoroilla, Viivallakin oli ennen lankeemustaan kaksi tosinimeä, joista toinen kaikille Majoroille yhteinen Majora, mutta langettuaan hän menetti tämän nimen, ja hänen alkuperäinen ensimmäinen tosinimensä muuttui tämänhetkiseen muotoonsa. Hänen nykyinen tosinimensä, -, kilpailee multiversumin lyhyimmän tosinimen tittelistä Keisarin toisen tosinimen (X) kanssa.

Historia[muokkaa]

Viiva oli, kuten sanottua, alunperin Majora omasta universumistaan, joka sitten tuhoutui hänen lankeamisensa aiheuttamiin kataklysmeihin. Viiva onnistui kuitenkin ainoana selviytyjänä pakenemaan lähimpään naapurimaailmankaikkeuteen, meidäm Universumiimme. Hän ei kuitenkaan tässä vaiheessaa huomannut, että hänen pakoreitistään muodostui ikään kuin hyvin kapea putki, jota kautta hänen tuhoutuneen maailmankaikkeutensa hajoamisen jälkimainingeissa syntynyt omanlaisensa energiasekoitus pääsi valumaan meidän universumiimme.

Meidän maailmankaikkeudessamme Viiva huomattiin välittömästi, ja onnekseen hän oli saapunut universumimme siihen laitaan, jota hallitsi yksinvaltaisena Kaaos, ja hän sai turvapaikan Kaaoksen Valtakunnasta, kunnes hän pystyi sopeutumaan universumimme olosuhteisiin tarpeeksi toimiakseen siellä. Hänelle annettiin tervetuliaislahjana oikeus täpätä suoraan Kaaosenergian alkulähteelle, jota Kivi-paperi-sakset oli aikaisemmin hyödyntänyt yksinvaltaisesti ja omiin tarkoituksiinsa. Viivan tuleminen merkitsi voimakkaan liittolaisen saapumista Kaaokselle, sillä vaikka Viivan voimat olivatkin nyt Mainor-tasoa johtuen integraation aiheuttamasta voimahukasta. Muutos oli kuitenkin siinä määrin merkittävä, että Universal Fighterskin pantiin valmiustilaan pahimman varalta. Viiva rynnistikin voimiensa tunnossa universumiin, mutta Järjestyksen voimat olivat jälleen valmiina, ja laskeneiden voimiensa takia Viiva otti lopulta turpaansa entiseltä veljeltään Universum Majoralta. Kaaos joutui taaskin vetäytymään, mutta yrityksen puutteesta sen joukkoja ei voinut syyttää.

Seuraava merkittävä virstanpylväs Viivan henkilökohtaisessa historiassa tapahtui, kun Keisari liittyi Epäpyhän Liiton nimellä tunnetuksi tulleessa liittosopimuksessa Kaaoksen joukkoihin, ja Keisarikunta liitettiin suurten juhlallisuuksien vallitessa Kaaoksen Valtakuntaan. Useita keisarikuntalaisia joutui sairaalaan, kun he olivat saaneet siinä rytäkässä halauksia sekalaiselta joukolta hyvin piikikkäitä/hyvin vahvoilta/hyvin myrkyllisiltä kaaoksen otuksilta. Kalmat ja ruikkuimpit oli kyllä onneksi jätetty suosiolla kotiin juhlien ajaksi. Kaiken juhlahumun keskellä Viiva kuitenkin huomasi suureksi hämmästyksekseen, että Keisarikunnassa rikkaana leijuvassa Keisarin energiassa oli jotain etäisesti tuttua. Sinä iltana Überdynessä, Kivi-paperi-saksien pitämillä Korkeammille Kaaosherroille suunnatuilla jatkoilla Viivan ja Keisarin välillä tapahtuikin kiintoisa sananvaihto, kun Keisari tunnusti, että hän oli oppinut hyödyntämään Viivan entisestä universumista tihkuvaa energiaa (hän oli nimennyt sen "hiekkaenergiaksi" sen ruskean ja rakeisen luonteen vuoksi), ja hän oli jopa onnistunut huolellisella työllä laajentamaan reittiä, jonka kautta tätä energiaa vuosi. Hän ei halunnut joutua huonoihin väleihin Viivan kanssa, joten hän tarjosi tälle mahdollisuutta itsekin tarttua tähän voimanlähteeseen. Viiva oli tarjouksesta epätavallisen liikuttunut, ja vaikka tämä huomasi olevansa kaiken sen integraation jälkeen kyvytön enää käyttelemään oman universuminsa energiaa, hän kuitenkin kiitti Keisaria tarjouksesta ja tästä lähtien nämä kaksi ovat olleet läheisiä liittolaisia monissa suurissa sodissa ja konflikteissa.

Kyvyt ja hyökkäykset[muokkaa]

Suuri Viiva
Fyysinen voima:
80
Nopeus:
95
Ketteryys:
90
Aseeton taistelutaito:
80
Aseellinen taistelutaito:
70
Energianhallinta:
85
Taikuus:
70
Psioniikka:
80
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
80


  • Kaaosenergia: Suuri Viiva osaa käyttää kaaosenergiaa erinomaisesti pitkällisen ja vaivalloisen integraatioprossin jälkeen. Kaaosenergia muodostaa pohjan likipitäen kaikille hirviömäisille kyvyille, joita Viiva osaa käyttää.
  • SûShá-kzkè: Tämä on kaaoksenkielinen nimi kyvylle, joka vastaa Majoroiden suihkautumista, eli sallii käyttäjänsä liikkua paikasta A paikkaan B aika-avaruutta vääristävän suurella vauhdilla. Suuri Viiva on sûShá-kzkèn ehkäpä paras käyttäjä. Kyvyn käytön sivuvaikutuksina ovat lähtö- ja saapumispaikoissa tapahtuvat paineaallot ja voimakkaiden gravitaatioaaltojen leviäminen lähiympäristöön.
  • Vihaenergia: Kaaosenergian lisäksi Viiva osaa käyttää erinomaisesti vihansa energiaa.
  • Todellisuuden muuntaminen: Kaoottisiin voimiin kuuluu todellisuuden mutatointi tahdonvoimalla. Koska Suuri Viiva on niin käsittämättömän voimakas, hän osaa luonnollisesti kontrolloida kaaosefektejä hyvin ja näinollen tehdä mahdottomasta totta alle silmänräpäyksen. Kaaosefektin voi kumota Majoraalisin voimin.
  • Pulloisku: Ärsyttääkseen Universum Majoraa vielä enemmän Suuri Viiva källi hänen erikoistekniikkansa. Viiva kuitenkin käyttää pulloiskua harvoin, eikä hän ole siinä yhtä hyvä kuin Universum Majora.
  • Delete: Delete on Suuren Viivan versio Universum Majoran käyttämästä None-tekniikasta, jossa vihollinen katoaa olemattomiin. Delete vastaa Nonea perusominaisuuksiltaan, mutta se on rajoitetumpi, koska Viivan valtuudet Universumissamme eivät ole yhtä suuret kuin suuntaumuksia edustavilla Mahdeilla.
  • Summonointi: Kyky kutsua paikalle mitä tahansa alempia kaaoksen otuksia.
  • Rïj'cñè-kz: Kaaoskielinen nimitys kaikkien korkeampien kaaoksen otusten käytettävissä olevalle tekniikalle, joka repii reiän ulottuvuuksien välille ja sallii kulun esim. Kaaoksen Valtakunnan ja keskiulottuvuuden eli meidän ulottuvuutemme välillä. Tätä kykyä Kaaoksen armeijat käyttävät siirtyäkseen ulottuvuudesta toiseen. Jos jossain keskitetään liikaa kaaosta asiantuntemattomasti, se saattaa johtaa spontaanin rïj'cñè-kz-repeämän syntymään. Spontaani rïj'cñè-kz voi hävittää jopa kokonaisia galakseja edetessään liian pahaksi, sillä spontaani rïj'cñè-kz ei johda minnekään ja käyttäytyy kuin musta aukko.