Tyhjiöotus

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Tyhjiöotus
-
Tieteellinen nimi:Voido Minor
Tosinimi:Ḭkᵺ-\cHó'žshṍᵺ
Voimakkuus:E+
Vaarallisuus:D
Älykkyys:E+
Luoja:Kivi-paperi-sakset
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Tyhjiöotus (Voido Minor) on Kaaoksen olento, joka nimensä mukaisesti on tyhjä. Tämä ei tarkoita että sitä ei olisi olemassa, vaan että se absorboi kaiken itsensä kanssa kosketuksiin joutuvan materian itseensä, ja muodostaa näin absoluuttisen, pilvimäisen tyhjiön. Tyhjiöotusten tyhjiö on kuitenkin melko pieni, joten jos se absorboi liikaa liian nopeasti (tai pakotetaan tekemään niin), se häipyy vaimeasti poksahtaen tyhjiön täyttyessä. Tyhjiöotukset eivät ole erityisen vaarallisia, sillä jopa tavallisilla materia-ammuksilla on mahdollista torjua niitä, mikäli ammuksen koko on tarpeeksi suuri. Tyhjiöotus on mahdollista pitää loitolla jopa sähkötuulettimella.

Tyhjiöotus voi muuttua tyhjiödemoniksi jos se kasvattaa tyhjiötään tarpeeksi absorboimalla toisia tyhjiöotuksia ja materiaa.

Heikkouksistaan huolimatta tyhjiöotukset ovat monien kuolevaisten parissa pelättyjä, koska lähitaistelussa tavallinen tallaaja voi tehdä hyvin vähän niitä vastaan, koska niiden syömien olentojen sielut jäävät vangiksi tyhjiöön tyhjiöotuksen sulatellessa niitä hiljalleen tuhoutuen lopulta täysin sen sijaan että päätyisivät tuonpuoleiseen, ja koska harva kuolevainen joutuu vastakkain paljoa niitä voimakkaampien kaaoksen otusten kanssa.