Ruikkuimppi

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ruikkuimppi
Gaki1.jpg
Ruikkuimppi Kaaoksen Valtakuntaan kerran matkustaneen taiteilijan kuvaamana[1].
Tieteellinen nimi:Imppis Miserabilis
Tosinimi:ìkR'äh-m'Krëxž
Voimakkuus:D
Vaarallisuus:C+
Älykkyys:C-
Luoja:Kivi-paperi-sakset
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Ruikkuimppi (Imppis Miserabilis) levittää surkeutta, surua, nälkää, kärsimystä ja köyhyyttä. Ruikkuimppien jatkuva läsnäolo voi johtaa kuolemaan joko itsemurhan tai yksinkertaisesti kurjuuteen nääntymisen takia. Ruikkuimpit ovat etäistä sukua pikkuimpeille, mutta ruikkuimpit ovat paljon näitä vaarallisempia. Paras tapa hankkiutua eroon ruikkuimpistä on havaita se jo kaukaa ja lasauttaa sitä sopivalla määrällä energiaa. Ruikkuimpit ovat voimatasoltaan ainakin Angelus Cruxisten tasolla. Ruikkuimpit kasvavat ja voimistuvat muiden olentojen kärsimyksestä ja epätoivosta. Ulkonäöltään ruikkuimpit ovat enimmäkseen luisevan laihoja, nälkiintyneen oloisia ja onttokatseisia olentoja, joiden hampaat ja kynnet ovat terävät (tosin usein lohkeilleet) ja joiden vatsa on usein sairaalloisesti turvonnut. Ruikkumpin iho voi vaihdella väriltään, mutta värisävy on poikkeusetta sairaalloinen ja ruma. Ruikkuimpit liikkuvat useimmiten hitaasti ja valitellen, mutta hyökätessään ne voivat olla samalamannopeita ja repivät uhrinsa elävältä kappaleiksi ja syövät tämän ruumiin ja sielun loputtomaan nälkäänsä[2]. Ruikkuimpin kuollessa se joutuu yleensä välittömästi lajitoveriensa syömäksi, elleivät saksihammasimpit ehdi pelastaa muutamia ruumiinosia. Toisten ruikkuimppien syöminen kuitenkin vain kasvattaa sen syöneen ruikkuimpin loputonta nälkää[3].

Erään maakalaisen supersankarin, Emon, sisällä asustaa ruikkuimppi, joka paitsi antaa hänelle supervoimat, myös tekee hänen elämästään yhtä helvettiä.

Vahvuudet
  • Luonnollinen kyky aiheuttaa kurjuutta toisten olentojen niskaan.
  • Regeneraatiokyky
  • Voivat käyttää jonkin verran poison-energiaa.
Heikkoudet
  • Voivat aiheuttaa kurjuutta myös toisiensa niskaan.
  • Ovat melko pelkurimaisia verrattuna muihin kaaoksen otuksiin.

  1. Ruikkuimpin rumuutta on tässä kuvassa huomattavasti vähätelty.
  2. Ruikkuimpin vatsan sisäpuoli on päällystetty olemattomuusenergialla, joka tuhoaa kaiken vatsaan tulevan ruuan, sekä sen materiaalisen että henkisen osan.
  3. Syödyn ruikkuimpin sisältämä olemattomuusenergia liittyy syöjän olemattomuuteen ja kasvattaa sitä.