Necrid

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Necrid
Necrid.jpg
Kuvassa tyypillinen, ihmisestä valmistettu necridi.
Tieteellinen nimi:Cadaver Necrid
Tosinimi:ƞ'Ĉŗídë
Voimakkuus:C
Vaarallisuus:C+
Älykkyys:C
Luoja:Necromancer
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.

Necridit (Cadaver Necrid) ovat Necromancerin Toista Universumin sotaa varten nostattamia epäkuolleita. ihmisten on näitä käytännössä hyvin vaikea pysäyttää, koska niillä ei ole verta mitä vuotaa eikä munia joille potkia. Kuitenkin raskaalla aseistuksella ne voi pysäyttää, ellei Necromancer itse ole lähistöllä. Hän nimittäin pystyy a) summonoimaan laumoittain uusia necridejä ja b) kasaamaan hajonneet necridit uudestaan kasaan. Silloin kun Necromancer ei ole paikalla, necridien pysäyttäminen ei tuota vaikeuksia suprem biskatar -tasoisille ja sitä voimakkaammille olennoille. Necridit kiusasivat suunnattomasti Armada Forcea Toisessa Universumin sodassa, koska Armada Force oli tuhonnut Necromancerin supertietokoneen aikaisemmassa Majora-sodassa.

Necridit poikkeavat mm. zombeista, jotka ovat vain käveleviä ruumiita, jotka päättömästi himoavat elävien elämää. Necridit ovat nostatettuja ruumiita, joilla on sekä mieli että ruumis, mutta ei sielua. Necridit pystyvät zombeista poiketen myös oppimaan uusia asioita ja ne säilyttävät eläessään osaamansa tiedot ja taidot. Tämä yksinäänkin tekee necrideistä paljon vaarallisempia kuin zombit, mutta Necromancerin musta magia ei ainoastaan herätä ruumiita henkiin vaan myös lisää niiden voimia epäpyhällä voimallaan. Necridit ovat fyysisesti paljon vahvempia kuin ihmiset, eivätkä niiden ruumiit ole samalla tavalla lahoavia jäänteitä kuin esimerkiksi zombien ruumiit usein ovat. Lisäksi musta magia antaa niille kyvyn oppia hyvin helposti "yliluonnollisia" taitoja, kuten taikuutta tai energian käyttöä.

Voimakkaimmat necridit kuuluvat Necromancerin kolmeen necridikaartiin. Ensimmäinen kaarti koostuu sellaisista necrideistä, jotka ennen kuolemaansa olivat kenraaleja, suuria sotureita, voimakkaita maageja tai muita huomattavia henkilöitä, ja toimii eliittijoukkona. Toinen kaartii koostuu necrideistä, jotka ovat henkiinherättämisensä jälkeen keränneet huomattavia voimia, ja vartioi Necromancerin linnaketta. Kolmannen kaartin jäsenistö on Necromancerin itsensä kahden edellisen kaartiin jäsenten joukosta valitsema, ja sen tehtävänä on suojella hänen tietokonettaan.