Muodonmuuttaja

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Muodonmuuttaja
-
Tieteellinen nimi:Formutor Formutor
Tosinimi:modayan
Voimakkuus:A-
Vaarallisuus:D
Älykkyys:A+

Muodonmuuttajat ovat nimensä mukaisesti olentoja, jotka osaavat muuttaa muotoaan ihan miksi tahansa tarpeen mukaan. Ne ovat erittäin älykkäitä ja näyttäytyvät tosimuodossaan vain harvoin. Tosimuodossaan ne ovat ilmassa leijuvan salamakimpun näköisiä; väri vaihtelee - se voi olla punainen, sininen, vihreä, keltainen tai puhtaanvalkoinen. Myös välimuotoja esiintyy. Muodonmuuttajien toiminnan tarkoitus on jäänyt arvoitukseksi.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

  • Muodonmuutos: Muodonmuuttajat voivat muuttua minkä tahansa elollisen tai elottoman olennon tai esineen näköiseksi.
  • Värienergiat: Muodonmuuttajat osaavat (oman värinsä mukaan) käyttää erivärisiä energian tyyppejä. Muodonmuuttajat osaavat oman värienergiansa lisäksi käyttää jonkin verran myös muita värienergioita.
  • Transformus-tyypin energia: Energiatyyppi, jonka avulla muodonmuutokset tapahtuvat ja josta muodonmuuttajat itse koostuvat. Muodonmuuttajat voivat siirtää omaa transformus-energiaansa esineisiin ja muuttaa ne elollisiksi. He voivat myös ottaa eläviä olentoja valtaansa tranformus-energialla. Näiden temppujen lisäksi transformus-energia mahdollistaa monenlaisia muita kykyjä, kuten regeneraatio, lentäminen, teleporttaus, aikamatkustus, ulottuvuushypyt, näkymättömyys jne. Myös ei-muodomuuttajat voivat oppia kontrolloimaan transformus-energiaa, tosin eivät koskaan yhtä hyvin kuin muodonmuuttajat.
  • Normaalia elollista suuremmat voimat: Transformus-energia takaa muodonmuuttajille yli-inhimilliset voimat, nopeuden, kestävyyden ja energiavarannot.
  • Sähkö: Muodonmuuttajat osaavat käyttää kaikkia sähkön tyyppejä ja hallitsevat erityisen hyvin oman värisensä sähkön.