Kusi paska kukka kakka olio Tenox

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Tenox)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Kusi paska kukka kakka olio Tenox, lyhyesti Tenox
Tenox.jpg
Läjä kusi paska kukka kakka olio Tenoxeja lillumassa keskellä ihanteellista elinympäristöään, virtsan, ulosteiden ja biojätteiden kyllästämään jäteliejua.
Tosinimi:Tenos
Voimakkuus:E (Tenoxin voimakkaat bakteeripohjaiset hajoitusentsyymit hajoittavat ihmisen ihoa melkein yhtä nopeasti kun se uusiutuu luonnollisesti.)
Vaarallisuus:D- (viemärin tukkiutuessa vesivahingot voivat olla huomattavat)
Älykkyys:E-
Luoja:biogeneesi (hautoja virallisesti tuntematon)

Kusi paska kukka kakka olio Tenox, eli tahdikkaammin Tenox on varsin säälittävä maapallolla alkunsa saanut elämänmuoto. Se on läjä orgaanista massaa, joka käyttää ravinnokseen itseensä imemästään virtsasta ja ulosteesta bakteeris-kemiallisesti vapauttamaansa energiaa. Se käyttää suurimman osan ajastaan silkkaan olemassaoloon, eli kovin merkittävästä rodusta ei Tenoxin kohdalla ole kyse.

Tenoxin edustaja löydettiin ensimmäistä kertaa vuoden 20** paikkeilla Los Angelesin viemäriverkostosta. Tenoxin kokonimi taas juontaa sen löytymisen yhteydessä putkimies Marao Madaon päästämään legendaariseen lausahdukseen "YÄÄH! Mikä vittu tuo on?! Se... se on jokin kusi paska kukka kakka... olio – Tenos!.", mikä edelleen kertoo jotain tiedemaailman kierosta huumorintajusta. Tenoxin löytäminen maapallolta herätti kiivasta keskustelua sen alkuperästä ja maapallon ulkopuolisen elämän olemassaolosta, mutta sitten joku älysi muistuttaa ihmisiä siitä, että vuodesta 2029 lähtien oli ollut julkista tietoa, että koko aurinkokunta on jo pitkän aikaa ollut täynnä muita sivilisaatioita, mikä aiheutti osallaan paljon suuremman kohun. Lisäksi tutkijat päätyivät nopeasti siihen lopputulokseen, että Tenox oli pelkkä läjä kusta, paskaa ja kasvin osasia, jonka status eliönä oli limasienen tasolla. Se ei pysty virusten tavoin tuottamaan itse jälkeläisiään, joten sen luokittelu elämänmuotonakin oli vaarassa. Niinpä Tenox painui pian unholaan ja vaikutti pitkän aikaa ihmisten elämään vain harvinaisen paljon putkenavaajaa vaativina tukoksina.

Ihmiskunnan päästyä maapallollakin avaruusmatkailun makuun Tenox levisi etenkin rahtialusten kehnosti ylläpidetyissä saniteettisäiliöissä nopeasti läheiseen GigaCorpiin ja sieltä kaikkiin niihin Keskimaailman planeeettoihin ja avaruusasemiin, joilla olennot kusevat, paskovat ja hiileen, happeen ja vetyyn pohjautuvaa kasvustoa on runsaasti, eli lähinnä kaikkialle minne ihmisten kädet ovat kerenneet. Levinneisyydestään huolimatta Tenox ei ole yhtä laajalle levinnyt, ärsyttävä tai vaarallinen kuin monet muut intergalaktiset haittaeliöt. Tenox ei lukeudu limoihin, mutta asiasta voi teoriassa väittää mitä hyvänsä, sillä kumpikaan osapuolista ei herjoista liiemmin välitä.