Gsym

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Gsymi
Voimakkuus:E-
Vaarallisuus:D-
Älykkyys:D++

Gsymit ovat pieniä, rumia, säälittäviä, ruttoisia ja tyhmiä otuksia, jotka kaikkien kokeneiden dominoivien rotujen edustajien mukaan eivät kelpaa edes kunnollisiksi orjiksi. Kuitenkin peikot, örkit ja jätit käyttävät näitä kaikenlaiseen pieneen, kuten siivoamiseen, peseytymiseen ja hätäammuksina[1], sillä kokkaamisessa ne ovat onnettomia, rakentamisessa vieläkin kelvottomampia ja jaksavat vain valittaa. Lisäksi näiden otusten elimistöt kehittävät loputtomasti uusia tauteja vaaraksi itselleen, (onneksi) harvemmin muille[2]. Em. orjuuttajarodut orjuuttavatkin niitä lähinnä silkasta orjuuttamisen halusta.

Gsymien teknologia on erittäin alkeellista, eivätkä niiden korkeampien taitojen kyvytkään yltä pientä ärsyttävää vaikutusta korkeammalle.


  1. Gsymit ovat erittäin kovakalloisia ja lyövät rikki päillään lähes mitä vain. Tämä johtunee niiden luonnollista halusta lyödä päätään seinään.
  2. Olennoilla ei ole edes toimivaa immuunipuolustusta, ja niiden säikyn luonteen vuoksi kuolevat ne jopa tuimasta katseesta. Tästä ei tietenkään ole haittaa kellekään, etenkään gsymien omistajille sillä gsymit lisääntyvät hurjaa vauhtia.