Nigel-demoni

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Nigel-demoni
Nigelis.JPG
Tieteellinen nimi:Daemon Nigelis
Voimakkuus:A
Vaarallisuus:A
Älykkyys:B
Luoja:Nigel

Nigel-demonit (Daemon Nigelis) ovat voimakkaimpiin kuuluvia demoneita. Ne ovat keskimäärin yhtä voimakkaita kuin pahimmat vihollisensa valoenkelit, ja ne palvelevat nimensä mukaisesti ylimpänä herranaan itse Nigelia.

Ulkonäkö ja olemus[muokkaa]

Nigel-demonit muistuttavat ulkonäöltään verraten paljon ihmistä verrattuna moniin muihin, hyvinkin epäinhimillisiin demonilajeihin. Nigel-demoneilla on kuitenkin aina hyvin selkeitä demonisia piirteitä, kuten lepakkomaiset siivet, sarvet tai muuta vastaavaa.

Nigel-demonit viihtyvät paremmin pimeydessä kuin valossa, etenkin ollessaan keskiulottuvuuden alueella, sillä siellä niiden ilmeneminen henkitasolta ihmistasolle heikkenee voimakkaassa valossa. Siksi esimerkiksi ihmistasolla oleva valon maagi voi torjua nigel-demoneita voimakkailla valoloitsuilla, jotka heikentävät demonin ilmestymistä ja samalla myös sen kykyä vaikuttaa ihmistasoon.

Nigel-demonit voivat tuotaa puoliverisiä jälkeläisiä mm. ihmisten, ihmismuotoisten lohikäärmeeiden ja yhdeksänhäntäisten kettujen sekä muodonmuuttajien kanssa. Silloin, kun nigel-demonit raiskaavat ihmisnaisia, nämä tulevat usein raskaaksi demonisesta elämästä ja synnyttävät turmandemoneita, nigel-demonien vähäisempiä jälkeläisiä.

Voimat[muokkaa]

Nigel-demonit hallitsevat voimakkaita pimeyden voimia. Ne voivat erinomaisesti oppia sekä energiamanipulaation, taikuuden että psioniikankin taidot. Ne ovat lisäksi fyysisesti huomattavan paljon mm. turmandemoneita voimakkaampia, ja pystyvät myös saavuttamaan paljon suuremman nopeuden ja ketteryyden asteen.

Tärkeimpiä yksilöitä[muokkaa]