Petoihmiset

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Minotauri)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Petoihmiset
Petoihmiset.png
Joukko eri tyyppisiä petoihmisiä
Voimakkuus:E tai E+[1]
Vaarallisuus:D tai D+[1]
Älykkyys:C tai C-[1]

Petoihmiset (joskus myös Kaaoksen mutantit, aiemmin sukupuolisesti epäkorrektilla nimellä petomiehet) ovat humanoidirotu, jonka edustajat muistuttavat eläinten ja ihmisten sisä-/ristisiittoisia jälkeläisiä - joita 99,99 % lajin edustajista sattumalta myös on[2].

Petoihmisten teknologia - resurssien niin salliessa - nojaa vahvasti avaruussodankäyntiin.

Petoihmisiä tunnetaan useita eri lajeja, joista alla on lueteltu joitakin tärkeimpiä ja huomattavimpia:

  • Hevosihmiset eli kentaurit: Useimmista petoihmisistä poiketen kentaureilla on ihmisen yläruumis ja hevosen alaruumis eikä ihmisen ruumis ja jonkin eläimen pää. Kentaurit ovat varsin älykkäitä, mutta niillä on todella huono viinapää.
  • Hirvi-ihmiset: Pelottavia olentoja. Suosivat pitkiä, tummia kaapuja, hämäriä kultteja ja pahaenteistä musiikkia.
  • Härkäihmiset eli minotaurit: Isoja ja vahvoja, mutta tyhmänpuoleisia. Hyvä suuntavaisto.
  • Hyeenaihmiset eli gnollit: Hurjia taistelijoita, mutta valitettavan kömpelöitä; itsensä omalla varstallaan tappanut gnolli on surullisen yleinen näky taistelukentällä. Taistelun ulkopuolella varsin hauskaa seuraa.
  • Liskoihmiset: Kylmäverisiä petoihmisiä, jotka tunnistaa helposti niiden sssihisevästä puheenparresta. Kutsutaan joskus virheellisesti lohikäärme-ihmisiksi. Ei tule sekoittaa käärmeihmisiin, jotka eivät ole petoihmisiä vaan oma lajinsa.
  • Susi-ihmiset eli koirankuonolaiset: Julmia olentoja, joita kaaoshaltiat käyttävät mielellään apulaisinaan[3]. Eivät itse ole luonnostaan kaoottisia; järjestäytyvät tarvittaessa.
  • Lintuihmiset eli harpyijat: Lentokykyisiä petoihmisiä, joilla on sulkasiivet käsien sijasta ja raatelukynnet jaloissaan.


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

Viitteet[muokkaa]

  1. 1,0 1,1 1,2 Lajista riippuen.
  2. Kaaoksen osuutta asiaan epäillään.
  3. Koirankuonolaiset itse nojaavat enemmänkin pahuuteen kuin kaaokseen, ja seuraavat kaaoshaltioita osittain, koska ihailevat heidän kykyään valtavaan julmuuteen, mutta pääasiassa koska pelkäävät erittäin tuskallista kuolemaa, joka heidän vastustamisestaan seuraa. Omasta puolestaan kaaoshaltiat katsovat olevan hyödyllistä, että heillä on kehittyneempiä kidutusvälineitä pitelemässä palvelija, joka ei oksenna, pyörry tai panikoi nähdessään, mitä uhrille on tehty.